![]() |
hmm.aveti preturi bune...Ceres...ai ceva pe la magazin de exterior..ptr hyundai Santafe ? :roll:
|
Re:
Quote:
Filtrul mi s epare super OK si ca pret , chiar nu e mult, dar restul kitului de instalare...jesus ;) |
Bravo. Asta e alta viatza . Si chiar mai frumos ca cel de dinainte:)
|
scuzati-ma ca va intreb dar cum facem peter asta parte dintr-un club cand el doar ce si-a luat buletinul ??? ca ma gandesc ca o conditie obligatorie e sa ai masina si carnet nu ca sa poti participa
|
Re:
Quote:
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug explica ?! |
adica ca sa fii membru intr-un club conditia nu e ca u sa fii si sofer nu un copil de 16 ani ca asta inseamna ca pot sa il inscriu si eu pe varmiu care are 9 ani intr-un club si vai doamne si acum vad ca mai e reprezentatul lor in cta ????
|
:censored:
sa nu bat campii ma abtin :) daca shtie sa faca drifturi cu bicicleta il luam in clubul nostru :) |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: adevarul asta e
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si e reprezentant pe forum ...nu cred ca in cta |
las ma spoof ca mai e nevoie si de baieti de 16 ani ptr a face desene si alte chesti pe forum ...ca imagine ptr club ....
Baaaaaaaaaaaaaaaa nene imaginea ti-o faci pe pista in plm nu pe un forum cu o mie de imagini si copii nu o sa ai decat o imagine falsa si masini de 75 de cp la start.....de fapt nu cred ca gresesc cand spun ca aveti doar masini de 75 de cp la start... :))))))))))) |
Re:
Quote:
PS: Nu ti-a cerut nimeni parerea ;) |
Apropo... masinile de 75 de cai nu au voie la curse????
Cati cai are masina ta? ce marca e? ce motor are? |
In primul si in primul rand imi dau cu parerea ptr ca asa vreau eu si ptr ca este un forum de discutii liber....ok...sau ai conceptii comuniste ?
Adu masina aia de 180 de cp sa vedem ce poate... si apropo sunt 12 date de 18 intr-un an.....in care din ele si unde .....si eu nu prea frecventez legalele.... Din partea mea poti sa vii si cu 15 cp la start...daca asta e placerea ta Si masina mea o vezi in poza ...daca nu-ti dai seama ce este...asta e |
Re:
Quote:
Masina de 180 hp este una din cele doua de acelasi gen din club si anume Seat Leon 1,8 T - cursa la care a participat este ce de la Casa Poporului (ultima din anul trecut). Chiar nu sunt comunist.... :) si poti spune ce vrei in fond (dar de multe ori exagerezi) ... Masina nu o aduc eu, o aduce proprietarul la urmatoarea legala ;)... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning