![]() |
Re: User group [PC Games]
Va rog frumos faceti-va alt thread despre usergroupul vostru si numai imi poluati threadu:D
Sarbatori fericite! |
alex vt ce medie ai la romana ? :)
Oricum sa ai parte de 'succesuri' multe cu usergroup-ul tau. Apreciez initiativa. Multi ani ;) |
am media 8 la romana din pacate:)
|
Bai astia cu bicicletele facem pe filiale in toata tara.Io ma bg la Timisoreni.Am un pegas,Si zboara.
alex_vt ceea ce vrei tu sa faci e o mare tampenie si cred ca esti si tu constient de lucrul acesta doar ca vrei sa iesi in evidenta cumva.E greu prin acest mod.Incearca si tu altfel daca chiar vrei sa fi "cineva" pe acest forum.Nu mai trata membri forumului cu aer de superioritate pt ca nu esti mai zmeu ca ei si lasa "ma-ul" ala la oparte ca tare urat suna.La coltu blocului langa ghena de gunoi e ok sa il folosesti nu aici.Hai sarbatori fericite si la multi ani !!!!;) |
Taci "ma" catalanule ca ii "poluezi" threadul :roll:
Oare se refera la poluare sau la polutie prin "imi poluati topicul" :-w P.s. am luat acum o bicla noua... sunt mai smecher acum ca am mai multe viteze. Organizam si noi legale, ceva? :lol: |
nu inteleg de ce va mai bateti capul cu aceasta Gluma a Naturii !
Rog un moderator sa stearga acest Thread ! :D |
Alex...regulile tale sunt cam .... negandite....stai tu sa numeri 80 de posturi?:|..si daca are 75 nu-l primesti...bati campii...:|
|
pe mine nu ma trateaza cu "ma"...ma trateaza cu "ba" ...si nu e vorba de asta e vorba ca degeaba se aglomereaza si rubrica pc games:)
|
Se roaga moderatorii sa ii dea shutdown la topic
|
12 ani...la 12 ani toti eram la fel!
|
Quote:
|
Quote:
Propun si eu inchiderea topicului, e o tampenie. N`are niciun rost acest usergroup. |
OFF: LOL! eu am 10 ani :|
ON: Topicu asta-i cam ...ummm fara sens :| Pentru ca toti avem jocuri :rolleyes2 si o sa se umple usergroupul si o sa fie foarte greu pentru moderatori + Unii fac posturi... doar pentru usergroup din cate stiu eu :lol: |
Deci... dacă vă mai luaţi de ăsta mic, care, din īntāmplare, e şi "consătean" cu mine, o să aveţi probleme ! :lol:
Serios vorbind, nu ştiu de ce īl mai băgaţi īn seamă ! :roll: Īn caz că nu ştiaţi, tatăl lui este director la Ford, dar... conduce un Matiz. Şi are 10.000 ha de pămānt la periferia Craiovei. Şi, pe deasupra, cunoaşte şi lumea interlopă din Craiova, aşa că... n-aţi vrea să vă puneţi cu el. alex_vt, spune-mi unde stai, să vin să-ţi tai firul de la internet ! :lol: |
Gabi nu te supara dar asta mic nu`i cam jmecherash pentru varsta lui? Macar putin respect ( nu pentru mine...macar pentru ceilalti).
De ce nu ii explici tu mai bine ce si cum e cu USERGROUPUL si toate cele? :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning