![]() |
Re: B 12 MEG
7 Attachment(s)
va salut din nou si sa mai trezesc acest post din mormant va arat cum se prezinta daciuta acum :) nu stiu daca va place dar...
|
frumoasa masina:-)vezi si tu ce faci cu farurile ca parca par aburite sau ceva de genu asta.spune-ne si noua din ce an este
|
din 98 esti masinuta, iar in legatura cu farurile nu mi-ar strica o pereche noua :D, dar nu este momentul acum
|
MAN arata binisor babuta... Din punctul meu de vedere incearca sa stergi zonele gazate cu alb, la stergator pe la chedere... Stiu ca nu deranjeaza ca nimic pentru ca oricum nu le vezi cand conduci dar daca tot ai intrebat... Si daca vrei din punctul meu de vedere ai putea sa continui vopseaua neagra pana la zona aripilor si a stergatoarelor asa ar avea un look complet... Parerea mea asa pare ca nu ai mai avut vopsea suficienta sper sa nu o iei in nume de rau e doar o parere de care poti tine cont sau nu. salutari!
|
asa e mai intai mecanica...si pt b 37 ssp:nu e babutza frate,e din 98 e mai tinerica
|
Babutza era un alint la 12 anisori e in floarea varstei...
|
un bad boy nu ar strica;)in rest arata bine masinuta ta...spor la modificari
|
1 Attachment(s)
o sugestie ai putea sa incerci sa faci cu negru in genul celei din plan apropiat....
|
cum este facuta in fata la parbriz nu este rea ideea... dar in spate pana la aerisirile nu prea imi place
|
Quote:
|
cand ti'ai foliat luneta ai dat'o jos sau a foliato p masina ... in rest e faina masina numai bn :-P
P.S. : ce gume ai p ea .. 175 / 165 ? |
pe luneta se poate pune si daca e pe masina .... dar cine se pricepe cat de cat la pus folii
eu la mine mi-am puso direct si plus ca mio iesit si dintr-o bucata - dar ca sa fie mai usor e bine sa dai luneta jos bineinteles |
Quote:
@cristzy2006: da, stai lin. apreciez sugestia pe care mi-ai facut-o, merci frumos ps: ai o albisoara frumoasa |
ai dat babuta ca am zarit-o duminica seara pe la mine pe aici prin Giurgiu?:D
|
ar mai trebui putin lasata de fata si o sa arate super :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning