![]() |
Re: Machetele mele - Felix_Arad
10 Attachment(s)
L-am cumparat din Selgros cam acum un an.
Azi un Audi TT 1/24 Welly si un Jeep Rubicon 1/27 Maisto. |
4 Attachment(s)
Azi va prezint ultimele doua machete din colectia mea de pana acum: Bmw 328 1/24 Welly si o Mazda RX-8 1/24 MotorMax. Sper ca, cat de curand sa mai imi maresc colectia, dar deocamdata investesc in alteceva. :D
|
Quote:
dar n-ai putea sa le faci niste poze mai detaliate la amble la interior la motor....alea alea8) |
Quote:
Redeveind serios, te rog si eu mai multe poze cu 3arul se poate?:D E generatia mea preferata. Din cate stiu la modelul asta se deschide portbagajul si capota la motor, portierele fiind fixe. Asa e? |
6 Attachment(s)
:-P. LA bmw se dechide doar portbagajul si usile fata, capota nu. Iata pozele:
Cu Mazda nu am mai multe poze momentant, pentru ca s-a terminat bateria la aparat.:D |
Inseamna ca au gresit descrierea pe site. Multumesc pentru poze. Clar pe lista mea de cumparaturi :D
|
8 Attachment(s)
Ultima achizitie: Chevrolet Corvette 1/18 Maisto model din 1965:-)
|
Quote:
|
Da e kit:-)
|
Aaaa da acum este numai kit....
Mai demult adica acum vreo 3/4 ani l-am luat eu in albastru parca special edition. Acum insa e numai kit si cau de innebunesc unul sa-l tunez.... |
r12-urile sunt impresionante! imi plac foarte mult cum au iesit jentile fergat! cele gotti nu prea sunt vopsite ca cele originale!
|
6 Attachment(s)
Ultima achizitie: Lamborghini Countach (1/24, Bburago) Made in Italy. Eu nu mai colectionez scara 1/24, dar pe asta am cumparat-o la un super pret. Eu zic ca a meritat.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Ultima achizitie: Ford F-350 Lariat (1/18, Maisto), lunga mai e...:-P:D
|
Hmmm...desi e aceiasi producator, acelasi model, botul este diferit de cum este la macheta mea! :) Oricum...e super macheta asta! :) Felicitari!;)
p.s. Sper sa nu faca Gabi atat de cord! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning