![]() |
Re: PH 01 SIB - Dacia originala,impecabila
Nu ma pricep la mecanica,dar o sa o duc la un mecanic. Deocamdata vreau sa ii dau jos barile...
|
Quote:
ON: poze noi ? |
Am habar,dar decat sa fac o prostie prefer sa o duc la cineva care stie ce face...
|
frumoasa masina,baga un set motor nou,platini noi,condensator delcou,filtru aer nbujii noi,un termostat ca poate de aia nu ai caldura...rest sa o folosesti cu grija
|
Motorul nu i-l schimb,deocamdata,ca trage bine bagaboanta. Mai important e sa ii schimb cutia,ambreiajul (in principal discul),filtrul de aer si bujiile. O cutie buna habar nu am unde gasesc,si habar nu am macar unde sa caut. De la dezmembrari mi-e sila sa iau,pentru ca e incredibil de mare riscul sa gasesc una la fel de prastie ca a mea,si atunci nu am facut nicio afacere.
Aseara am facut un drum pana la Plopu si a prins cam 90-95,in conditiile in care intr-a 4-a trebuie sa accelerez foarte fin,pentru ca altfel se tureaza in gol... |
Daca sti de la dezmembrari de pe ce masina sa o iei poate ca nu mai e asa mare riscul.S-ar putea sa fie setul motor la tine ;)
|
Cutia am rezolvat-o,acum intra in toate vitezele. In week-end cred ca ii fac si ambreiajul,si ii pun si bujii,si atunci cam asta ar fi singura problema notabila a masinii pe partea mecanica. Dupa aia vreau sa incerc sa o fac mai aspectuoasa.
|
OK,deci sunt disperat,vreau neaparat un mecanic care sa imi monteze discul de ambreiaj...
|
daca tot nu iti trage ai varza segmentii ;) se tureaza ca tampita si nu trage mai deloc ;) adica ioc compresie
|
bafta la ea,cv poze?:)
|
Poze chiar nu am recente...asta e ultima mea grija.
Intr-a 1-a si a 2-a trage bine,decat cand accelerez in blana patineaza ambreiajul. Intr-a 3-a se descurca acceptabil,dar intr-a 4-a,trebuie sa accelerez incredibil de slabut,pentru ca altfel patineaza ambreiajul. Ca sa iti formezi o idee,eu urc podurile cu 30-40 km/h,pentru ca altfel patineaza ambreiajul :| |
Quote:
numai bine. |
scoate`i carligul de remorcare , nu are ce cauta acolo.
|
Am de gand sa fac si asta. Deocamdata masina a fost a bunicului meu care folosea carligul,pentru ca avea remorca. Acum nu mai are remorca,deci banuiesc ca voi pune flexul pe el,avand in vedere ca e sudat... (sau cel putin asa cred)
|
Quote:
Carligul nu este sudat este prins de suportii de bara si are niste suruburi pe dedesupt pe langa rezervor. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning