![]() |
Re: NSL, Filiala Slatina
Quote:
|
pai asta si fac...nu ridic comanda pana nu aduc banii;)
|
sambata ne intalnim la suc nu ? ca din cate am inteles facem o pauza ..matiu nu vii si tu ? ...weekendu asta tre sa ma suni sa'mi arati si mie cateii :))
|
Quote:
|
nuj sef mi'a zis tud'u ca cica sa vorbit de o pauza de o luna ca s'au precipitat rau lucrurile.vorbim daca e la un suc vineri ..
|
cine imi poate spune si mie clar ce trebuie sa fac sa intru in nsl? sau daca pot sa intru cu coaja mea (ca sa nu fac pe altii de ras)
|
pai sa vii la intalniri si sa fi deacord cu clauzele din contractul pe care o sa il semnezi..
am vazut ca au mai aparut masini din slatina cu no speed limit pe ele..dar nu cu literele noastre.. ..presupun ca li sa luat de nike pe luneta.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si aia inca merg cu ele pe parbriz../luneta..nu au stres..ma rog..sa invechit nike'u.. si sunt mai multe masini.. |
Quote:
|
oke..daca il mai vad pe tipu cu loganu albastru ii iau nr....oricum n'ai ce sa faci :D fanii astia :-"
|
Quote:
|
la "300 " kg ale mele de muschi sa vezi ce ma bag sa i le smulg :))) oricum cand am vazut eu toate masinile aveau soferii in ele
|
de parca eu as fi vreun luptator sau ceva, si eu sunt slab ca fizic dar ce poate sa imi faca? ..sa ma bata? pai am numarul lui de inmatriculare .. in maxim o ora il ia garda
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning