![]() |
Re: Mercedes a dezvaluit noul SLR Stirling Moss
Quote:
impresionanta, pusa in valoare bine de filmulet, tre' sa recunoastem, dar nu stiu daca isi gaseste locul in peisaj... apropo de slr-ul actual, mi se pare putin idioata comparatia dintre slr stirling moss si slr-ul "obisnuit"...nu cred ca stirling moss il va inlocui pentru ca din start nu are scopul asta... |
O masina deosebita in contextul actual. Jos palaria!
|
Sunt curios daca cele doua "cioburi" de parbriz vor impiedica aerul sa intre in ochii pasagerilor la 350 km/h...
|
cum arata pana acum slr-ul si cum o sa arate de acum incolo...it's too ugly
|
Imi place ca masina asta nu cred k va aparea in fata la Bamboo sper sa nu se vanda la toti cocalarii sa fie o lista de persoane care vor avea voie sa o cumpere cum s-a facut si la Masserati MC12 Corsa.
|
Nu stiu de ce mi se pare ca da fata spre ferarry
|
Quote:
|
eu nu tin o piesa dasta de colectie in vitrina :shock:
si plus ca imi trebuie si casca de motociclist...poate celorlalti le-o placea :rolleyes2 |
Mi se pare cam urata...mie unul nu imi place....:|
|
frumoasa. dar nu se ridica la pretentiile vechiului slr. a ramas un punct de referinta si va ramane in continuare slr`ul. asta e prea ozn. cu aia treaca mearga... mai puteai merge pe strada. cu asta DOAR LA FITE!!!
|
Parerea Mea .... Este Urat Cu Spume .
|
urat, puteau sa ii refaca in totalitate designul.
miar placea sa vad ca se scoate un remake la mercedes guldwing |
Quote:
ON: multi zic ca e naspa ca nu are parbriz, dar oare stiu care este senzatia unei decapotabile ? chiar sunt foarte curios ce senzatie iti da aceasta masina. Mie sincer imi place foarte mult ideea fara parbriz si come on... nu e o masina de mers zilnic ca sa spuneti ca da domne, eu cum ajung in fata la discoteca fiindca ii zboara machiajul pirandei. |
nu`ti bate capu`...ca nici unu` de aici n`a mers vreodata cu un roadster...si daca a mers...a mers maxim cu mx-5...maxim....cu toate ca nu cred
|
Well... Am avut eu un Secma!
Si nu cred ca, sa te dei cu un roadster e un privilegiu ;) E senzatie foarte placuta dar nu e ceva inaccesibil... Nici pentru "unu' de aici", nici pentru oricare de acolo. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning