![]() |
Re: Nissan 370Z vs. BMW 135i Coupe
ottaviano_m...iti inteleg pasiunea pt bmw dar ce ai scris tu mai sus sunt niste prostioare! deci pentru tine, o masina cu 2 turbine pe ea , e mai buna decat o aspirata cu aceleasi performante?! Pai gandeste-te la aspirata aia ca ii pui turbina ce o sa rupa asflatu in doua! sunt o gramada de posibilitati prin care nissan-ul il va bate la cur pe bmw! ... apropo, bmw deja are twinturbo..nu ai ce sa ii mai pui la capitolul asta! :)
2 la mana, vorbeai de stabilitate? check this out! https://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek 3 la mana bimmeru e mai frumos dar cu siguranta nu este mai performant! iar ca fiabilitate... ma abtin sa mai vorbesc de fiabilitatea bmw-urilor. 4 la mana.. comfort? ce e ala? pai tu vrei comfort la o masina sport? crede-ma ca ai comfort 0 in bimmer si in nissan. |
Quote:
|
nu inteleg cum se pot comapara aceste masini ?!?!? nissan e prea tare
|
deci ... hai sa ma explic mai bine ca vad ca ai uitat cate o precizare ici colo: tu zici ca o masina cu 2 turbo pe ea nu-i atat e buna precum un aspirat cu aceleasi perfo: 1 la mana- cele 2 turbo pe 135i nu-s puse acolo strict pt putere cum zici tu, pt ca fata de varianta aspirata a castigat numai 34 de cai, bmw a urmarit alte teluri cand l-au facut, si au reusit sa atinga performantele nissan-ului care se vrea strict sportiv; 2- nu uita ca nisanul are 700 de cmc mai mult si pe langa are 25 de cai in plus nu reuseste sa bata BMW-ul- asta zici tu ca-i mai performant?
dupa aceea- nu-ti face iluzii ca daca pui turbo pe nissan va avea acceasi finete in functionare ca BMW apoi- vrei sport extrem?- eu ziceam ca pe bmw cu atat mai bine cu cat deja este turbo-va fi mai usor sa le upgradezi, pe cand la nissan o bataie de cap vei avea crede-ma numai sa pui la punct aprinderea convertita din aspirat in turbo-dupa aceea nimeni nu-ti va garanta lipsa de turbo-lag si fiabilitatea, ceea ce cel puitin in privinta turbo-lag-ului la 135 este inexistent. apoi la punctul 3 ziceai ca nissan-ul este mai performant ... eu ma abtineam de la afirmatia asta pt ca nu as fi avut cum sa dau argumente destul de valide, de fapt asta cred ca facem noi acum si la un rezultat net tot nu cred ac o sa ajungem :D apoi la capitolul comfort ... asta este o categorie in care incape loc si pt comfort, tu ai ideea de sport fara compromis, ala este mai mult de la masini ca elise in sus, catre ferrari lambo etc-nici macar maseratti nu incape in categoria la cre te referi tu, pt ca nici una din cele 2 masini comparate aici nu sunt sportive extreme. dupa aceea filmuletul cu testul elanului ... intelege te rog ca nu dovedeste decat ca interventia esp-ului este mai invaziva la modelele ca alfa si etc- bmw este pt cine stie sa conduca nu pt cine asteapta sa se afle in situatia de a trebui sa evite momente critice, de aceea in in detrimentul reactivitatii tempestive a ESP-ului au ales placerea de a conduce. (in plus, sa nu uitam cat sunt de pertinente testele astea- isi mai aminteste cineva de loganul rasturnat?-cum se face ca nimeni nu am mai avut curaj dupa scandalul de atunci sa mai puna accent pe reultatul acelui test?- nu este stabil loganul poate, dar nici fiat panda sa nu spuneti ca este mai stabil-calcator pe benzina) imi place ce zici si stiu ce intentii ai, dar nu ai contraaargumentat tocmai potrivit "prostioarele" mele. inca ceva - pasiunea mea pt bmw (mai degraba simpatie) nu a fost un factor de importanta majora in acordarea verdictului, asta sper ca se intelegea- am incercat sa fiu obiectiv. Nice talking! Salut, respect. |
nissan;) e mai sport decat 135
|
Quote:
uita-te la ferrari..au bagat california gt sau cum ii spune ..nu mai seamana deloc cu ferrari . |
prietene,deci oricum ai lua-o daca pui un sistem "biturbo" pe nissan si eu zic ca bmw-u il pupa-n fundu ala urat al lui,odata ca nissan-u' ar avea mult mai mult cuplu numai datorita motorului in V(deci ma indoiesc ca ar exista turbo-lag pe nissan)si nush de ce te ambalezi asa tare cu BMW-biturbo,cand ei erau numai cu motoare aspirate(performante) pana de curand,deci la capitolu asta si-au dat cu stangu-n dreptu,eram mult mai impresionat daca ii faceau ceva la motoru' ala pe aspiratzie...
|
Quote:
Nissanul are mult mai mult potential si mai ales are o traditie in spate.. traditie care 135-u nu o are ! PS: te-ai simti mai bine daca ti-as spune ca urmatoarea mea masina va fi un serie 3 e90? |
Majoritatea din cei care posteaza aici nu au avut nici-una din aceste masini si nici macar apropiate de valoarea lor asa ca in concluzie vb din auzite si fara sa stie ce si cum .....acum parerea mea e ca 1.nissan e mult mai frumoasa si int si ext,poate si din cauza ca au ales cea mai urata culoare pt bmw si o strica total 2.Are mare derptate cine a spus ca bmw nu e masina de fuga si va spun pt ca am si ma fac de ras daca ia se unu cu mine e pur si simplu lesinata
|
poi ui' la tine,poate tu le ai pe amandoua si ne povestesti de culori...(fiecare cu ce-l doare)...
|
Quote:
Pe viitor mi-ar placea daca ai evita formulari de tipul "prietene" sau "te ambalezi asa", daca la prima nu am zis nimic la a doua mi s-a parut prea mult din moment ce eu fac efortul de a ma abtine de la adresari de genul asta; sa nu ma intelegi gresit, poate nici nu a fost cu intentie(sunt aproape sigur-deci sa nu te superi pe mine te rog), dar sunt de parere ca suntem responsabili de ce ne iese din gura cu sau fara voia si intentia noastra. Vad ca lumea incepe sa se simta ofensata de discursurile mele, tind sa precizez: eu am tinut sa dau pro si contra si sa motivez alegerea mea in mod obiectiv, cu asta nu am spus ca una este mai buna decat cealalt, ba chiar dimpotriva am spus ca este o chestie de prioritati si gusturi. daca argumentarile mele au fost de contracarat tin sa le spun celor care au de atacat cu replici de gen "posesori de BMW care suferiti"(chiar nu era cazul meu) sa vina cu ceva pertinent, chiar sunt dispus sa-mi schimb parerea daca cineva o sa-mi dea ocazia. Scuze daca am deranjat pe cineva, totusi. |
Nissan e mai Sportiva si interior sportiv nu de lux ca la BeMeWe.
|
Quote:
|
Quote:
|
cik .. ar castiga nisanu ..dar eo zik ca bmw w mult mai mare dekt nisanu... si in plus in nissan stau 3-4 inghesuiti dau in bmw 4 linistiti
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning