![]() |
la Dracula ? nu-i prea aproape de militie ?
|
las' ca-i invitam si pe ei la o bere :P
|
Quote:
|
Las' ca ne gasim noi :wink: pe la ora 9
Ai megane-ul ala argintiu ? |
8) oameni buni ... ideia e ca acum ne-am cunoscut ... mai pe bucati mai nu ... ce ziceti sa facem o intalnire ceva mai tzapana ...
eu unul propun pentru saptamana viitoare ... mai precis MARTI seara ... ora 8 ... o mica (mare) intrunire cu toti... vedem noi cu ce final! locul ramane Dracula ... ora 8. Ne vedem in parcare! |
scrieti si voi sa vedem care vine!
|
zi si tu o zi din week-endul urmator ca marti e prea devreme.
io vin , da' altii nici nu apuca sa vada topicu' pana marti. hai sa zicem vineri la 9 , aceiasi locatie (parcare Dracula) , daca nu e cu suparare. scrieti raspunsurile sa stim sigur care vin , sa nu ma trezesc iar singur ca si vineri si sa incep sa dau la telefoane. :) |
La inceput am discutat cu nonamee despre vineri, dar am zis ca poate au oamenii program de familie, etc. Hai atunci s-o schimbam pe vineri la ora 9 la D. Poate reuseste si akimoto sa vina. Eu personal vin. Si nonamee la fel 8)
|
mda ... vineri! k!
PS: mie un somn ... |
si yo vin (Doamne fereste sa nu)
akimoto , sebi{ ? |
mah ati vazut ce fain s-au adunat Clujenii (pacat ca au facut-o pt o inmormantare)
la noi ce nu merge? ce draq'? ca doar nu suntem numai 4-5 in TM. nOname , ai vazut , acum sunt supapa :P |
mai anuntati-ma si pe mine cand e next mitting, ca as vrea sa vin si eu sa ne cunoastem, chiar dak sunt cel mai mik, (17 :) ) , dak sunteti binevoitori. eu masinile voastre le stiu, cel mutin a lui akimoto, HHH, si sebi{, de pe la concursuri, si le-am vazut si prin oras,ah da, am si poze :) cheers
|
Quote:
|
da am citit, dar credeam ca e vorba de vinerea care tocmai a trecut, sorry pai in principiu as vre sa vin, si cred ca o sa vin, sa-mi fac curaj sa va abordez :oops: :D numa bine
|
e bine si vineri,desi nu sunt eu prea incintat ca eu lucrez dar voi veni chear daca pt putzin timp
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning