![]() |
Re: Taranul din Spania are rude in Anglia
Da... na.....asa e romanu, isi ia de la gura ca sa isi cumpere Q7
|
N-ai cu cine mah,n-ai cu cine.Niste tarani
|
Asta cu filmuletu pe internet sa se dea mari cu q7-ele lor e cam exagerata. Dar sa vin in romania si sa spun la prieteni ca am q7 si sa le arat ce stie masina mea nu mi se pare ceva iesit din comun. Masina aia a cumparat-o pe bani vostrii? Bani care i-a dat pe masina i-a muncit stati linistiti. Macar dupa cativa ani de munca acuma se simte si el bine, vede si el roadele zilelor de munca.
Zicea cineva ca alea nu sunt haine de q7(sau ceva de genul acesta a vrut sa spuna). Te rog sa imi arati si mie cum arata niste haine cu care ma pot urca la volanul unui q7, ca eu sunt de la tara. Pot sa ma sui in el si in pijamale si in salopeta si in costum sau poate sunt haine speciale de condus q7(cine stie?). Faza cu umilitul in tari straine. Teai gandit ca in romania nu l-ar fi angajat nimeni?Daca l-ar fi angajat sigur nu avea un salariu mai mare de 600ron. Asa ca omu sa dus in alta tara pentru a-si face un viitor. Ce daca muncea in constructii?Ce daca matura pe jos? Ce conteaza daca spala w.c.-uri? MUNCEA nu statea degeaba sau nu fura. Nu cu astia se duce tara de rapa se duce tara de rapa cu astia ca voi care nu apreciaza munca. Nimeni nu sa nascut director sa conduca o firma de succes. Fiecare face ce poate pentru a-si trai viata mai bine. Si chiar daca nu recunoastem in multi dintre noi arde invidia.....El are q7 si noi dacii, renault, hyundai..... Si acum sa nu creada lumea ca tin cu domnu. Nu se procedeaza asa. Te filmezi '' uite ba ce are eu q7 nu ca voi taranilor ''. Ar fi fost frumos sa nu vedem asa oameni pe internet. Dar se mandreste cu munca lui(intr-un mod cam exagerat) Si de unde ati dedus voi ca nare de mancare? Sunt foarte curios de unde stiti voi ca nu are bani de mancare. |
Quote:
|
Niste cocalari.... daca mai ascultau si manele ( :lalala: ) erau prea de tot ... :)) :shakefist:
|
Quote:
eu cand am avut Porsche 996 Turbo cu 657 CP de ce nu m-am laudat ? sau Ono de ce nu se lauda ? si sunt multi pe forum cu ditamai masinile...ei de ce nu se lauda ? |
mda....tipic, tarani, nai ce sa te astepti de la romani...
|
ce tarani :))
|
asat e .... poate asa au vrut si ei sa iasa in evidenta... asta e problema lor eu zic ca nu ar mai trebui sa-i criticam noi atat...
|
tarani ca tarani...da o au pe masina...multi oraseni si-ar dori-o!
|
nu prea se auzea maneaua in rest stilul perfect romanasc
asta e din seria cu : dar vai are si clima bizonica :D |
e un sef,ce sa mai...8)
|
Quote:
Ai dreptate in privinta unora. Ca pe acolo sunt "linge blide" si aici sunt mai bosshi cand ajung, dar eu am stat si am privit clipul la rece. Stiu ca si eu m-am simt superior cand mi-am vazut masina si stiam ca este a mea desi era doar un Opel Astra. Eram mandru desi nu era un supercar, muncisem pentru ea si inca nu imi venea sa cred ca am masina, si am facut si eu cu prietenii in masina faze gen vrei sa vezi ce bine sta lipita de sosea si alte dracii. Tocmai d-asta trebuie sa fim mai indulgenti. Intr-adevar unii nu romani nu ne fac cinste deloc, dar acum ce o sa facem o sa ii bagam pe toti in aceeasi oala. Nu stim povestea astuia din clip, dar vad ca incepem sa o inventam aici si nu este de bun simt ceea ce facem. |
Quote:
|
Quote:
EDIT: Cotetul ala cum îi zici tu,costa mai mult decat îti imaginezi tu ;).. Baftä... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning