![]() |
gta este beton arata foarte fain dar are \"numai\"250 de cp daca ar fi un adversar pt rs4 sau m3 nu zic nimica am facut si cu gta are un prieten aici
mai degraba pt un r 32 sau un s3 :D :D :D |
Cred ca glumesti....
Nu are nici cea mai mica sansa. |
1 Attachment(s)
R 32? sper ca nu la skyline te refereai :!: :?:
|
nu ma refeream la un golf 4 r 32 :D :D :D mie imi place alfa gta mai mult
desi sunt fan vw audi inrait :D :D :D |
deah... da totushi... dintr-un V6 de 2500 parca putea sa stoarca mai mult decat 250 CP...
|
fara turbo eu zic ca 250 de cai la 2500 cmc e un raport mai mult decat rezonabil ... (sau e cu turbo ? :P :oops: )
si mie imi place mai mult GTA Am vazut un R32 la Paris si sincer inafara de rotile monstruase nu m-a impresionat cu nimic... preferata mea la aceasta categorie este insa clio V6 :roll: care este si cea mai tare la performante de altfel. |
rs4 vs m3;
da, asa este, la noi bmw este perceputa ca o masina sport, si zic eu pe buna dreptate,...spre exemplu daca incepi comparatia audi-bmw de la modelele cu motorizari inferioare (ex. 1,8cc) bmw rezulta mai sportiv desi audi si chiar mertz au facut si ei progrese in directia aleasa de bmw acum multi ani; eu personal, cele mai tari senzatii le-am trait intr-un bmw 325i ursulet din 1985; coaja asta de masina avea 220km/h pe bord dar acul vitezometrului trecea de valoarea asta. In plus, tractiunea spate(sau propulsia) poate nu este mai sigura, performanta, etc....decat tractiunea fata sau 4x4 dar sigur este mai spectaculoasa. ce imi place la audi- modul in care promoveaza modelele quatro; ce detest la grupul vw- modul in care folosesc platformele ( cumperi un TT cu platforma de golf) asta nu face bine la imagine. |
de gta si mie mi se pare ca are putin cp la motorul care il are dar asta este este o masina frumoasa. de bmw in romania nu prea mai am ce sa zic pt ca sunt asa de mult incat nu mai are rost sa zic nimica pt alin daca esti din bucuresti anuntama cand o sa vin la anu si o sa te plimb o tura cu rs4 poate o sa fi si fan audi :D :D :D
|
Quote:
RS4 deja e in lata clasa, AWD si 380 hp.....diferenta mult prea mare ca GTA sa aiba o sansae la capitol performante.....dar RS4 nu se mai fabrica acum deci.... |
da din pacate nu se mai fabrica rs4 sau facut exacr 6030 de bucati numai dar in 2 ani cica vine noul rs4 cu peste 500 de cp cu motorul de pe rs6 cu cutie manuala :D :D :D
|
Probabil vorbesti de performante pana la 100Kmh...
De la 100Kmh in sus M3 il pierde rau de tot pe GTA. Ca aspect si mie imi place mult Alfa.....dar sa nu amestecam din nou merele cu perele. Binenteles ca cu bani pe care ii dai pe M3 faci o Alfa de rupe.....dar cine investeste atatia bani in o Alfa..... |
da
cam asa este cred ca alfa este un adversar pt golf r32 sau focus rs pacat ca are numai 250 de cp imi place mult alfa la aspect :D :D :D |
pt Catalin,
da sunt din Bucuresti. merci anticipat pentru invitatie, abia te astept. sunt convins ca o sa raman :shock: :shock: ...sau :roll: numai bine. |
1 Attachment(s)
choly shit! 500 hp Audi RS4, ala o sa rupa tot... :twisted:
|
nu pot sa vad filmul acuma sunt in ro si nu merge asa de bine netu aici :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning