![]() |
Re: Dacia CT 04 X U B
3 Attachment(s)
se pare ca a venit si vremea buna prin constanta si o data cu ea a venit si cheful de munca.scuzati claritatea proasta a pozelor.pentru cei care se intreaba jantele fata sunt de iarna,deaia sunt negre.
|
Quote:
|
250 lei ambele scaune iar bancheta 150...scaunele sunt refacute nu doar imbracate.
|
Am si eu o intrebare....nu a avut probleme cu politia amicul tau?...din cauza proiectoarelor?.......
|
Salut ! Frumoasa masinuta ;) am vazut-o acum cateva zile in timp ce il cautam pe YOJ erai prin km 5 pe teiului faceai jaloane printre baietii de la RAJA sau nu stiu cine erau.Oricum superba masinuta ;)
|
multmesc,baietii baga gaz la cumpana si mi`au umplut strada de moloz...ce nu ai venit la mine sa vorbim,cred ca eu tocmai ce o spalasem in ziua aia,de atunci nu am mai scoso...
|
data viitoare te opresc indiferent unde esti :))
|
Deci m-ai imbolnavit cu tapitzeria ta...:dribble: Foarte tare frate... Scaunele de pe fatza sunt tot alea de dacie???
|
5 Attachment(s)
da sunt tot alea.:)decat ca au fost modificate.am facut si eu cate ceva la ea,am schimbat bucsile la amortizoare pe spate,am pus si un filtru din `69 si alte maruntisuri.atat mi`a permis timpul.si o linie de seara cu un prieten bun:P.
|
Quote:
|
rivali sunt ,dar inca nu m`am dat cu ei:).
|
Andrei bine ca ai rampa pe 13 daca ai timp ma ajuti sa las si eu verzitura ?Ca nu mai tine m-am suparat rau :P.la liniuta te-ai dus ca din pusca,iti studiam numarul de inmatriculare de aproape :))) ptu sa nu ii fie cu deochi ;)
|
nu ne trebuie rampa ca sa o lasam;).de ajutat te ajut.
|
3 Attachment(s)
astazi xub`u a primit niste triple...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning