Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   ce spuneti de nova asta??? (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/100481-spuneti-nova.html)

RoByNeT 16-12-08 15:50

Re: ce spuneti de nova asta???

Masina lui Lucian am vazut si eu acu ceva timp ... de fapt a noului proprietar ... oricum am vazut ca i`a cazut bara spate si multe zgarieturi ... bara si eu am auzit ca a facut`o cu mana lui nu contrazic ... dar ce conteaza pana la urma ... sunt foarte frumoase amandoua si amandoua sunt tari ... gata ca iar ne sterge gabi cu totu :))

rosu KRS 16-12-08 15:56

bai frate hai ma ca am zis ca va las pe voi sa va vorbiti de masinile alea unicate dar.. ma razgandisem
dar mai bn ......si cu masinile facute de acelasi om ma refeream la DNE ( ct02ypv)
bafta ......

Bogyciu 16-12-08 15:59

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1924206)
mai luciane io chiar cred ca esti un baiat care nu iti place xerox-ul
e asa sau....... cum??? =)) ;))

Prietene ... daca spoilerul meu e copiat dupa ala ... inseamna ca intreaga ta masina e copie. Faptul ca seamana ca numar de prize dar nu si la dimensiuni sau forma .... Seama din pozitia din care ai postat-o tu. Dar masiniel sunt in pozitii diferite .

Oricum apreciez ca ai poze la asemenea dimensiune cu masina mea. Oare la ce ti-au trebuit ? :))[/QUOTE]

Eu nu inteleg te ce te aprinzi atat... Eu unu nu vad asemanarea dintre masina ta si a lui... :shock: Eleronul de pe portbagaj e intadevar "lipit" acolo, dar are alta forma... In plus omul a zis ca e cea mai tare Nova din CT, nu din tara... Nu inteleg de ce DNE-ul nu a zis nimic (avea tot dreptul) si ai sarit tu in sus... Si sa fim realisti, au fost nove cu motoare de 1,7 16v si NOS pe ele, asta nu e la nivelul aceleia dar trebuie sa recunoastem ca e deosebita ca aspect... No offence man, dar pana la urma e pe o sectiune de styling, ca omu se arunca in declaratii e altceva, masina nu e vinovata...

Quote:

Originally Posted by rosu KRS (Post 1924407)
mai luciane ......dak u zici ca io sunt ''xerox'' de tn ce sa mai zic ......
oglinzile alea ce e cu ele ??? umflaturile de la praguri la usa din spate ????
parca am mai vazut o masina care era cam la fel :))):twisted:

si bara aia cumparata din vitan ????
:evil::twisted:

Cill man, nu ai scris tu istoria cu masina ta...

ct02ypv 16-12-08 16:01

ma bucur ca recunosti ca DNE este gaina si tu OUL si cu cea mai tare nova din constanta eu nu as zice acelasi lucru si cred ca daca ar posta si el masina si sa o ardeti in tuning parerile sunt impartite ,mai ales tinand cont ca u ai luat gata totul de la toate ..adik ce a dat mai bine la toate 4 ai copiat tu si ai bagat in xerocul tau...si mai e ceva toata lumea stie ca masina e facuta de myuta nu e de tine ;)

rosu KRS 16-12-08 16:06

Quote:

Originally Posted by ct02ypv (Post 1924509)
ma bucur ca recunosti ca DNE este gaina si tu OUL si cu cea mai tare nova din constanta eu nu as zice acelasi lucru si cred ca daca ar posta si el masina si sa o ardeti in tuning parerile sunt impartite ,mai ales tinand cont ca u ai luat gata totul de la toate ..adik ce a dat mai bine la toate 4 ai copiat tu si ai bagat in xerocul tau...si mai e ceva toata lumea stie ca masina e facuta de myuta nu e de tine ;)

poate asta e parerea ta8):workout::workout::workout::workout:

ct02ypv 16-12-08 16:12

Quote:

Originally Posted by rosu KRS (Post 1924520)
poate asta e parerea ta8):workout::workout::workout::workout:

sincer eu imi doresc sa se mai iveasca unu exact ca tine si sa iti faca o copie fidela la xeroxul tau....sa vedem atunci cum teai simti??? si sa mai si treaca vreo 2 ani peste masina ta;)

rosu KRS 16-12-08 16:17

Quote:

Originally Posted by ct02ypv (Post 1924534)
sincer eu imi doresc sa se mai iveasca unu exact ca tine si sa iti faca o copie fidela la xeroxul tau....sa vedem atunci cum teai simti??? si sa mai si treaca vreo 2 ani peste masina ta;)

vrei sa sti ce as face ???? mi as lua alta masina:twisted::evil:8)
eu ca eu dar ce ati face vad ca voi va atacati mai tare
:twisted:

ptr mine vorba voastra cu ''xerox'' = o masina frumoasa
si focurile astea ale voastre ma fac sa ma simt mai mandru

Lucian 16-12-08 16:27

Tu nu ai inteles. Eu nu am zis ca nu e frumoasa. Este. Eu am sarit doar cand ai spus ca e TARE si ca da clasa la ce nove au fost lucrate pana acum. Mi se pare aberant sa spui ca dai clasa la niste masini care te-au inspirat cand ai lucrat la a ta. Atat. Si pana la MASINA TARE ... mai e ... Deocmadata e o nova frumoasa .

ct02ypv 16-12-08 16:44

Quote:

Originally Posted by rosu KRS (Post 1924548)
vrei sa sti ce as face ???? mi as lua alta masina:twisted::evil:8)
eu ca eu dar ce ati face vad ca voi va atacati mai tare
:twisted:

ptr mine vorba voastra cu ''xerox'' = o masina frumoasa
si focurile astea ale voastre ma fac sa ma simt mai mandru

cu ce ai raspuns mai spus ai spus totul despre tine...deja ma retrag ,ca ai inceput cu amenintari pe privat!!!spor la xeroxat!!!

rosu KRS 16-12-08 17:35

haideti mai fratilor sa inchidem topicul asta k deja incepem sa ne certam

anndi 16-12-08 17:55

Masina e foarte frumoasa! Din pacate e copiata si de aceea nu pot sa imi exprim admiratia! Am mai spus asta, dar mi-a fost sters postul. De ce? Ma uit cu dezamagire si se pare ca unii nu suporta criticile! De se sterg posturi? E usor sa iei un lucru gata facut, copiezi si gata. Dar nu te mai lauda ca tu ai facut aia cand TU de fapt ai COPIAT Novele tari care au fost si inca mai sunt! Spor(t) la treaba.

All times are GMT +2. The time now is 06:05.

- Copyright 2026 4Tuning