![]() |
Re: ce spuneti de nova asta???
Masina lui Lucian am vazut si eu acu ceva timp ... de fapt a noului proprietar ... oricum am vazut ca i`a cazut bara spate si multe zgarieturi ... bara si eu am auzit ca a facut`o cu mana lui nu contrazic ... dar ce conteaza pana la urma ... sunt foarte frumoase amandoua si amandoua sunt tari ... gata ca iar ne sterge gabi cu totu :))
|
bai frate hai ma ca am zis ca va las pe voi sa va vorbiti de masinile alea unicate dar.. ma razgandisem
dar mai bn ......si cu masinile facute de acelasi om ma refeream la DNE ( ct02ypv) bafta ...... |
Quote:
Oricum apreciez ca ai poze la asemenea dimensiune cu masina mea. Oare la ce ti-au trebuit ? :))[/QUOTE] Eu nu inteleg te ce te aprinzi atat... Eu unu nu vad asemanarea dintre masina ta si a lui... :shock: Eleronul de pe portbagaj e intadevar "lipit" acolo, dar are alta forma... In plus omul a zis ca e cea mai tare Nova din CT, nu din tara... Nu inteleg de ce DNE-ul nu a zis nimic (avea tot dreptul) si ai sarit tu in sus... Si sa fim realisti, au fost nove cu motoare de 1,7 16v si NOS pe ele, asta nu e la nivelul aceleia dar trebuie sa recunoastem ca e deosebita ca aspect... No offence man, dar pana la urma e pe o sectiune de styling, ca omu se arunca in declaratii e altceva, masina nu e vinovata... Quote:
|
ma bucur ca recunosti ca DNE este gaina si tu OUL si cu cea mai tare nova din constanta eu nu as zice acelasi lucru si cred ca daca ar posta si el masina si sa o ardeti in tuning parerile sunt impartite ,mai ales tinand cont ca u ai luat gata totul de la toate ..adik ce a dat mai bine la toate 4 ai copiat tu si ai bagat in xerocul tau...si mai e ceva toata lumea stie ca masina e facuta de myuta nu e de tine ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu ca eu dar ce ati face vad ca voi va atacati mai tare :twisted: ptr mine vorba voastra cu ''xerox'' = o masina frumoasa si focurile astea ale voastre ma fac sa ma simt mai mandru |
Tu nu ai inteles. Eu nu am zis ca nu e frumoasa. Este. Eu am sarit doar cand ai spus ca e TARE si ca da clasa la ce nove au fost lucrate pana acum. Mi se pare aberant sa spui ca dai clasa la niste masini care te-au inspirat cand ai lucrat la a ta. Atat. Si pana la MASINA TARE ... mai e ... Deocmadata e o nova frumoasa .
|
Quote:
|
haideti mai fratilor sa inchidem topicul asta k deja incepem sa ne certam
|
Masina e foarte frumoasa! Din pacate e copiata si de aceea nu pot sa imi exprim admiratia! Am mai spus asta, dar mi-a fost sters postul. De ce? Ma uit cu dezamagire si se pare ca unii nu suporta criticile! De se sterg posturi? E usor sa iei un lucru gata facut, copiezi si gata. Dar nu te mai lauda ca tu ai facut aia cand TU de fapt ai COPIAT Novele tari care au fost si inca mai sunt! Spor(t) la treaba.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning