Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Impotriva taxei Auto (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/100299-impotriva-taxei-auto.html)

FTRT Ghost 14-12-08 01:29

Re: Impotriva taxei Auto

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 1919628)
:!::!::!::!: lipsa de activitate

parerea ta.....dak am stam asteptam mura in gura nu e bine asta e parerea tuturor,parerea ta....dak facem ceva nu e bn.....atnci qm e bn???

mariusD 14-12-08 08:56

wow... s-a facut asa ceva in piatra? incredibil... felicitari... pakt ca nu atzi anuntat dinainte sa vina mai multa lume...

f0cs 14-12-08 10:23

Quote:

Originally Posted by FTRT Ghost (Post 1919682)
parerea ta.....dak am stam asteptam mura in gura nu e bine asta e parerea tuturor,parerea ta....dak facem ceva nu e bn.....atnci qm e bn???

frate daca nu te duce greierasu taci..m`am referit ca am facut poza din lipsa de activitate...

FTRT Ghost 14-12-08 19:43

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 1919928)
frate daca nu te duce greierasu taci..m`am referit ca am facut poza din lipsa de activitate...

scuze ..... nu miam dat seama c ai vrut sa spui q aia.....

FTRT Ghost 15-12-08 15:50

maine mergem la politie dupa aprobare....va anunt qnd va fi mitingul.....din cate am fost informati de la primarie va dura km 2 zile pana vom obtine aprobarea.....va anunt ziua si ora cand o sa fie.....oriqm avem de gand si vineri dupa intrunire sa dam drumul din nou la un tur de oras mai putin legal adik fara aprobare k si cel de vinerea trecuta.....oriqm va anunt si va asteptam in numar cat mai mare....

VaLeX 15-12-08 15:55

de miercuri sunt si eu prezent , anunta aici ce si cum ca sa stie lumea :)
felicitari pt initiativa !

FTRT Ghost 15-12-08 16:53

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1922293)
de miercuri sunt si eu prezent , anunta aici ce si cum ca sa stie lumea :)
felicitari pt initiativa !

lasami te rog numarul tau d telefon si te anunt prin telefon dak intervine cv mai de urgenta.....k nu se stie niciodata....

Ali_ump 15-12-08 17:45

Anunta aici cand primiti aprobarea, cand va avea loc evenimentu ...ca sa putem anunta lumea mai departe;)

mariusD 15-12-08 18:02

Quote:

Originally Posted by FTRT Ghost (Post 1922280)
maine mergem la politie dupa aprobare....va anunt qnd va fi mitingul.....din cate am fost informati de la primarie va dura km 2 zile pana vom obtine aprobarea.....va anunt ziua si ora cand o sa fie.....oriqm avem de gand si vineri dupa intrunire sa dam drumul din nou la un tur de oras mai putin legal adik fara aprobare k si cel de vinerea trecuta.....oriqm va anunt si va asteptam in numar cat mai mare....

sa-mi spui si mie... eu voi da maine la o tipografie sa-mi faca 50 de autocolante gen cele 4tuning (doar ca dimensiuni cam jumate de luneta) si sa le dau mai departe pentru cei ce vor asa ceva.

buddy_lexx 15-12-08 19:38

hmm ..oare cu schimbarea premierului ..se va scoate aceasta taxa a lui tariceanu???

f0cs 15-12-08 19:40

teoretic da..practic vedem

buddy_lexx 15-12-08 19:42

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 1922770)
teoretic da..practic vedem

daca am trai dupa teorii... ar fi total schimbata tara asta... aceasta taxa e practic o hotie mizerabila ... si mai grav e k oamenii legii pe care unii i`au votat..o sustin!

VaLeX 15-12-08 20:19

Quote:

Originally Posted by FTRT Ghost (Post 1922402)
lasami te rog numarul tau d telefon si te anunt prin telefon dak intervine cv mai de urgenta.....k nu se stie niciodata....

anunta aici , si baietii din club o sa`mi comunice , eu neavand net acasa :) ...calculator de fapt ;)
Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1922567)
sa-mi spui si mie... eu voi da maine la o tipografie sa-mi faca 50 de autocolante gen cele 4tuning (doar ca dimensiuni cam jumate de luneta) si sa le dau mai departe pentru cei ce vor asa ceva.

ce fel de autocolante ? :)

mariusD 16-12-08 07:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1922876)
anunta aici , si baietii din club o sa`mi comunice , eu neavand net acasa :) ...calculator de fapt ;)

ce fel de autocolante ? :)

acesta

claus77 16-12-08 07:25

Sper sa nu am numerele expirate...:sad:

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning