![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
exista vre un mod?sau macar o poza cu setarile jocului si a nividiei daca vrei sa pui |
Quote:
Se afla pana la urma... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Dar de ce te intereseaza?:?::?: |
4 Attachment(s)
NISSAN 370Z
|
2 Attachment(s)
Quote:
:lol::lol: |
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Equinox Nu va inteleg pe bune .. tu si Kid .. care m-a baneaza pe 4tuning , daca nu-i spun de unde am jantele , WTF?? :o E sacrilegiu? :shock::lol:
Attachment 2807795Attachment 2807796Attachment 2807797 |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
O chestie rosie ! Attachment 2808047Attachment 2808048Attachment 2808049 |
Tipic romanesc..
Daca nu poti face rost prin munca si rabdare de ceva,dai in cap si furi... Lasati-o in **** mea de treaba ca m-am saturat de copii de astia care se cred ei cu **** mare dar sunt niste *** la cur.. Ma balint..era greu sa iti faci cont pe vstance si sa prinzi incredere in cei de pe vstance? Sau i-ai "supt-o" cuiva si gata ai facut rost de ele? Dary-Te rog nu sterge postu! |
Quote:
+1, ai zis perfect! |
3 Attachment(s)
SUBARU WRX STI
|
1 Attachment(s)
Quote:
Inebunesc , ma Radule , intelege odata .. daca ERAM atat de TARAN , le urcam undeva si le aveau toti . Dar nu am facut asta .. si nici nu o voi face .. Ca le am si le folosesc .. asta e treaba mea .. Nu mai vreau sa ma cert cu voi .. doar pentru niste jante .. + Am cont pe VStanced.. :arrow:Attachment 2808123 |
Quote:
Nici mie nu imi convine ca tu le ai, deoarece eu am cont pe VStanced de un an si ceva, si inca incerc sa "fac" cumva ca adminii sa aiba incredere in mine ca sa pot intra in DarkSide. Ar fi frumos sa nu mai postezi masini cu jantele astea... |
Balint - ia vezi cum te faci taran :lol: ca le vreau si eu .(glumesc) .
|
Quote:
Si sa stiti jantele NU LE AM DE LA NICI UN MEMBRU DE PE FORUM !!;) Thomas - :lol::lol: |
Quote:
E corect ce faci tu aici?..altii se muncesc sa aibe acces acolo si tu in cateva ore gata ai acces? Omule,daca zici ca nu-i de pe 4tuning sau nu este roman acel "om" care ti le-a dat de ce nu spui ma? Cu ce te deranjeaza?...Tie frica sa spui? |
Quote:
Nu vreau sa-i descopar identitatea .. Pur si SIMPLU !;) |
Ma.. o fi pupat el pe cineva in c*r sau ceva, dar atat timp cat nu le da nimanui, nu vad de ce va certati. A fost un pic mai smcher, s-a bagat cu cine trebuie in seama, ala a fost baiat bun si gata.
Nu inteleg de ce atat scandal pentru niste jante. Si eu ma oftic ca nu le am, normal; dar ma multumesc cu ceea ce am si zic mersi ca am celelalte HQ, pentru ca sunt unii care nu le au de pe VS. KID- tu ai luat-o tare de cand esti Dark-Side. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Credeam ca sunt singuru' care a vazut :lol:
|
TIS - Asta incerc sa le spun si eu , dar ei ..
|
2 Attachment(s)
ACURA
|
Gata cearta,copii, regruparea. Equonox si kid, va inteleg toti nervii dar nu avem dreptul sa judecam noi treaba asta si mai mult sa facem politie si sa aflam de la cine a laut ce a luat. Balint, nu e bine. Atunci cand ma rogi sa-ti fac ceva poti arata poze pt ca e creatia mea, dar cand faci rost de cv pe sub mana pastreaza pt tine si nu arata. E valabil pt orice chestie in viata, nu numai Slrr. Daca vrei neaparat acces in DS posteaza cate o masina si un comentariu pe zi pe vst si vei avea acces. Si nu uita ceva ce explic si eu si toti de pe vst: DS nu este o zona VIP de download! Este o zona unde modelerii posteaza spre testare creatiile si ideile lor. Numai bine!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Furia :lol: |
4 Attachment(s)
Dary762-Cand faci poze, iesi ma din masina:lol:
O gagica:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
aaaaaaaa
|
2 Attachment(s)
BMW E36
|
1 Attachment(s)
Nu credeam ca jantele astea vor da bine pe vreo masina:lol:
|
5 Attachment(s)
Salutare, nu am mai postat de ceva vreme, asa ca m-am gandit sa fac si eu un "proiect". Multumita lui Kid acum grafica mea e ceva mai buna. Sper sa va placa :D
|
2 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning