![]() |
|
Re: Diverse discutii
ba , astia mai "smecheri si mai tari in punga" fiti antenti la mine
acum ceva timp cand a fost scandalu' eu postam cu userul kr3atZa , pt ca aveam alte 3 usere banate :) eu eram ala de sufeream de nefese si ce mai facusem ca nu mai tin minte :lol: acum nu mai sunt eu , e colega mea de clasa care sta in spatele meu si nu ma lasa sa fiu antent la ore niciodata , sau eu pe ea ,nush cum e adevarat :lol: ati inteles ? si v-am si zis ca eu eram ala dar voi , turbo turbo :evil: kr3atZo esti multumita ca te-am aparat in fata legii , si ca am pledat vinovat ? :rolleyes2 |
nu te`am pus yo...eu doar am zis ca au sarit shacalii pe mine de park mai aveau putin si ieseau din monitoare sa ma sugrume:evil: .. oricum 10x ca m`ai salvat ...si app el nu ma lasa sa "invatz":lol: eu sunt cuminte:rolleyes2
|
kr3atza
pune si tu o poza cu tine, te rog frumos |
1 Attachment(s)
uite si pozik
|
uite si ce dragutza e... :P
|
tng..repede ...sa agate el :)) hahahah
hai acu' pune tu pza mah tng. punem toti? |
uite..asta sunt eu:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1191429243 |
bai matrimoniale ....
io nu pun poze cu mine ca ma stiti toti :lol: |
reinviati topicul cu poze :))
|
Quote:
|
kr3atza ai jucat lfs? poti invata multe de-acolo. apropo, ce... dimensiuni ai? :D
feryboy, vezi ca NU ai voie sa parchezi acolo, nici macar temporar, ti-am vazut si eu masina. uita-te cu atentie la semnul de pe stalp, data viitoare sunt la adp sa vina s-o ridice. va rog nu mai vorbiti de parcarea de acilea, mi s-a luat de 2 ori permisul in nici 3 sapt., ma rog mi s-a luat o data si a doua oara au constatat ca-i suspendat din cauza ca n-a operat scursura in sistem si voiau sa ma duca la sectie. partea buna e ca tot pe birou se afla respectivul permis. |
2 Attachment(s)
pt See`u ....., sorry de calitatea pozelor
|
@tre ... stiu ca nu am voie dar si eu sunt un semiriveran acolo :) daca suni la ADP nu e nici o problema :D...
iar daca zice cineva ceva...e masina prietenei mele,ea o foloseste |
n-ai cacat d-ala de parcare, nu parchezi, punct.
|
asa tre. fii tare-n gura. si daca il vezi pe dinu' sa te iei si de el.
riveranii rullz. :))) si parca tot asa intorci, nu? dar i-ai ai avzut pe aia de ridica masini? ca tot nu am loc de parcare acolo si nu vad oameni stresati ca le ridica masinile... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning