![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
!!! uh veziti de lopaticile tale din nisip ;) asa ca ciocu mic |
Quote:
|
Gata ma daca ne inchide topicul mai postam apoi.......si app de unde sti tu ca la 16 ani e virgin?:) poate mai virgin esti tu ca el si lasa chestiile cu daca ii ziceai lu fratimiu ajungeai la urgenta sau ca ultimul a avut piciorul rupt poate ca asa e dar lasa de la tine daca intradevar ai cat scrie in profilul tau;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Hai gata ca deja o dati in discuti de mess...
Sa revenim la subiect. Subaru |
In sfarsit ceva frumos... bravo :D
|
OFF:Bai fratilor lipsesc si eu o zi si voi va apucati la cearta pe aici? :lol:
ON: Foarte frumos jurec ;) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Cum ii sta mai bine cu eleron sau fara?:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
stanciu-fara eleron
bai, am citit si tu cum v-ati certat, dintre toate astea spuse aici cea mai adevarata mi-sa parut o chestie spusa de nu mai tin minte cine cum ca voua va plac doar masinile facute de voi astia vechi. Pun la pariu ca daca fac o masina ca a voastra una mai vheche, adica sa ma uit pe vechiul topic sau ceva in genul spuneti ca aaa, e urata, de neam prost etc edit-v-ati mai certat pe virginitate....ce pana mea, daca nici asta nu e off topic atunci ce mai este. ce legatura are virginitatea adica sa ti-o pui cu una cu masinile si cu slrr, doar daca nu s-a modificat jocul si poti sa ti-o tragi in acele masini, altfel nu vad cum. Ba, hai sa incheiem subiectul asta, noi astia mai noi hai draq sa va facem pe plac si sa lasam masina stoc, iar voi fiti mai toleranti si gata.Punct! edit 2- am uitat sa mai arat ceva, nush daca asta e off topic, dupa parerea mea nu este, dar comentati si voi masina asta sa vedem ce puteti spune de ea |
edit 2- am uitat sa mai arat ceva, nush daca asta e off topic, dupa parerea mea nu este, dar comentati si voi masina asta sa vedem ce puteti spune de ea[/QUOTE]
O sa spuna ca este urata.Este belea bmw dala imi place si mie.:D |
ce sa comentam... pyr-ule iti ajunge masina vedeta :D
|
Quote:
asta e un bmw de drift real! |
5 Attachment(s)
Am venit si eu cu un R32 Drift Style...
Sub capota un pisoias de aproape 2000cp:)) Toarce ca o felina... Face suta de km nici n-apuci s-o vezi cand pleaca ;))=)) Hai.. Incepeti cu parerile ca la licitatii:)) Cum arata...? E bine pus eleronu' ala pe spate?:)):arrow::arrow::arrow::arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning