![]() |
|
Re: Diverse discutii
DimSport Pimped cand vreodata... :)
|
fery..pai mai lasa jantele si treci la pimpait. :)
ti-am vazut masina acu vreo 2 seri prin centru. intre locul de parcare a lu tre si al meu. te cam risti acolo :))) si daca vine si khalis sau Dinu..clar nu mai ai loc :P mi-au placut jantele dar 1 lucru nu mi-a placut. daca nu te deranjeaza: franele par mult prea mici. pe fata discurile sunt mici fata de janta...si fata de cat are janta liber...dar pe spate e chiar ciudat . se vede capacul tamburilor prea mic. |
eu sunt doar temporar parcat acolo...asa ca nu va fac probleme :)
cat despe observatii ... stai linistit ca nu ma deranjeaza, pe fata nu stiu daca se vede aiurea..dar pe spate intradevar e urat pt aspect, da trebuie facut ceva...dar pt performante sunt suficiente pt 80 de cai :) |
La multi ani Kastore! sa fii sanatos, sa ai tot ce-ti doresti si sa fii iubit! ;)
|
Mi-ai rebotezat nick-ul Bogdane a?:) Dimsport pimped a?... you VAG PIMP :D
|
nu nu vag pimp.
s3 pimped. :))) |
v`ati luat toti de mine nestiind cine a postat pe userul asta...dar cititi la fisa cu prezentza si vetzi stii...eu chiar nu ma pricep cine stie ce la masini si vreau sa invatz dar vad ce comunitate foarte agreabila avetzi :(
|
Eh nu generaliza si tu ... eu nu sunt misogin... ca altiii :P :))
|
care toti??? am intrebat doar cine esti ca nu stiu userul..atat. deloc.
|
ce e bogdane te simti?:)):P cine se scuza se acuza ... asta mi-a zis mie o profa in liceu :):D
|
nu dar tre s intelegetzi ca nu eram eu atunci cand s`au produc atatea scandaluri si circuri
|
:confused2 Eu ma retrag ... ca nu stiu despre ce vorbiti :suspiciou
|
unde fugi mah? nu fugi. ai inceput..stai cu noi aici pe baricade. ca nici eu nu stiu despre ce vorbeste fata...dar stam aici si noi..
nu ma scuz..intrebam. und fugi? ti-e frica? lash? chick chick chikcen? |
stiu cei care m`au atacat cum am intrat aici despre ce e vorba nu tre sa dezgrop mortii...rezumat: a intrat cineva pe userul meu (un cunoscut:D) si s`au iscat multe certuri aici din cauza mea dar de fapt nu a mea ci a celui care`mi folosea userul...acum ei cred ca am venit iar cu chef de scandal etc..vezi pagina 398..eu chiar nu aveam cum sa fac scandal aici si sa pun paie pe foc pt ca nu ma pricep asa d mult la masini dar orice are un inceput nu? dar daca voi nu considerati asta nu voi mai posta...daca tin pe cineva pe loc
|
pai ok..deci hai sa nu mai dezgropam. ce a fost a fost. gata. nu mai disuctam pe tema asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning