![]() |
Re: Club TICO
Pai si cu lupe poti sa ramai fara talon, sunt mai evidente decat un xenon 4300k. Doar cu becul halogen de 50w esti in siguranta ;)
Daca vrei lupe, becuri xenon etc, iti recomand sa vorbesti cu userul Serban_pc |
am vorbit cu cineva de la rar (nush ce functie are) si mi-a spus ca se ma trece cu vederea daca am lupe...nush ce sa zic,oricum ms
|
Nu ai cum sa treci decat daca esti "atent" cu acel cineva... si cu atentii treci si fara faruri :lol:
In lege scrie clar ca nu ai voie cu nici un fel de interventie/modificare a sistemului de iluminare. Asta include becuri mai puternice, xenon si lupe. Am spus de xenon 4300k pt ca este o culoare a luminii apropiata de cea a becului halogen si e mai greu de remarcat. |
Quote:
|
sall. Intrebare : ca sa schimb sonda de benzina din rezervor ,trebuie sa dau jos rezervorul sau mai este si alta modalitate, ca eu nu o gasesc. multumiri
|
ca sa schimbi sonda de benzina,dai bancheta jos,sau in fata,ai un capac negru de plastic si sub el aste un alt capac de tabla prins in cateva suruburi,dp ce il desfaci iese si pompa. O zi buna
|
Quote:
|
asa o fii la unele tico-uri, ca la mine nu are nimic sub bancheta. firul de la sonda se duce spre rezervor printr-o gaura cam cat unghia mare de la mana.
|
as m-ai avea o intrebare . Cred ca stiti reportajul despre nu mai stiu ce magneti minune care reduce consumul cu pana la 20% . Daca este careva care a incercat acei magneti si daca au si avut efect sa ne zica si noua daca este adevarat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut Robert_MNW Eu sunt cu tico din Topoloveni de ti`am dat flash`uri. Nu am oprit,am zis sa nu ma bag in seama aiurea,data viitoare anunta`ma daca mai treci si schimbam 2-3 vorbe.
|
Punetiva stickere cu TICO club pe masina fratilor !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning