Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Paul Low 06-04-12 15:09

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Totusi se cam strica vremea si daca incepe sa ploua nu putem sta afara. Ce facem pana la urma? pareri?

CristiiCRS 06-04-12 15:27

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Parerea mea daca tot ploua , Atrium sau Galleria ! :D

Paul Low 06-04-12 15:30

Deci

Eu oricum ma duc pana in parcare la patinoar si vad cine ii pe acolo si discutam sa vedem daca ramanem sau mergem la atrium.

Daca nu stam acolo/nu ii nimeni incepem sa dam toti telefoane unu la altu sa ne vedem la Atrium/Galleria.

Este ok asa? :D

roli 06-04-12 16:58

Consiliul local 4 tuning arad (adica eu si prietenii mei imaginari):lol::lol: am decis ca ne vom vedea la patinoar.

Din cauza extorsiuni a degajamentului de nori sa petrecut o "nu mai pot sa dorm" si apa, vedeti si voi.:lol::lol::lol:

Paul Low 06-04-12 22:00

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4969012)
Consiliul local 4 tuning arad (adica eu si prietenii mei imaginari):lol::lol: am decis ca ne vom vedea la patinoar.

Din cauza extorsiuni a degajamentului de nori sa petrecut o "nu mai pot sa dorm" si apa, vedeti si voi.:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Indubitabil....

calinpetco 08-04-12 08:58

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4968226)
tu de ce nu-ti iei un logan beemvistule???...:))

ca mi-a placut mai mult asta ... ;)

dar, cum zicea Bebe, Loganul mi se pare o masina "fair-play"...

CristiiCRS 09-04-12 22:58

Vineri mai o fii vreo miscare , fiind Vinerea Mare ?

roli 09-04-12 23:18

te afecteaza cu ceva ca e vinerea M'are?

eu zic ca o sa fim cativa daca o fi vreme buna...

CristiiCRS 09-04-12 23:21

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4974714)
te afecteaza cu ceva ca e vinerea M'are?

eu zic ca o sa fim cativa daca o fi vreme buna...

pai na intrebam :D altii cumparaturi , prajitura puii mei :D . Deci si vinerea asta ramane stabilita :D .

paulpirvu 10-04-12 00:34

I'm in again, vremea sa fie frumoasa si placuta sa stam afara ca e mai frumos... :D

Paul Low 10-04-12 12:03

Ca sa impacam si capra si varza propun sa ne inconjuram masinile de 3 ori cu lumanarile aprinse in parcare la patinuar... Ce ziceti? :lol::lol::lol:

CristiiCRS 10-04-12 13:02

Quote:

Originally Posted by Paul Low (Post 4975201)
Ca sa impacam si capra si varza propun sa ne inconjuram masinile de 3 ori cu lumanarile aprinse in parcare la patinuar... Ce ziceti? :lol::lol::lol:

hahahah =))))

roli 10-04-12 15:11

Quote:

Originally Posted by Paul Low (Post 4975201)

O sa rog un moderator sa pună postul tau pe prima pagina :))

Hirlau Paul 10-04-12 21:34

ramane sa inconjuram parcarea patinoarului!
dar vinerea se inconjoara doar o data!

Paul Low 10-04-12 23:19

Quote:

Originally Posted by Hirlau Paul (Post 4975975)
ramane sa inconjuram parcarea patinoarului!
dar vinerea se inconjoara doar o data!

imi pare rau Parinte !!! :o eu nu dau la Teologie :evil:... :lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning