![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Voi vedeti ce masini faceti, ce poze le faceti masiniilor :?: NU mai postati numa ca sa va aflati in treaba, si nu mai faceti totul la caterinca :!:
@Stanciu16-vezi ca exista edit. Daca au trecut cele 30 de minute asteapta sa posteze altcineva pe topic. |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
salut la toti am vazut ca numai comentarii proaste am observat pe forum si dc sa ne opreasca topicu din cauza lor!!! revin si eu cu un rs4 :X
|
Quote:
|
Nu ma intereseaza parerile voastre am adaugat si eu un audi ca a lui DMS 628 doar ca este break adica vad ca la astia vechi de pe forum le apreciati ce pune pe forum dar la astia mai noi totu este urat ca asa sunteti voi numai ale voastre sunt frumoase.:|.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Poate jentile strica la Opel dar in rest este belea.;)
|
3 Attachment(s)
re!!! voi mai va aduceti aminte de masina aceasta??
|
Quote:
|
Quote:
Daca tie iti plac genu asta incearca sa nu mai faci geamurile la fel cu culoarea masinii . sa nu fie jante asa mici .. si lasa`o mai jos . si la spoiler`e sa fie cat mai simple nu chiar asa.. |
RacingCars si spiritualDARY2 nu mai va certati ca nu are rost sa va puneti cu un copil retard... Ca poate sa ne inchida topicu va puneti cu un pusti care nu are gustul tuningului si poate nici nu stie aceea ce este tuningu :| ce naiba!!! pnmea si stanciule ciocu mic;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning