![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
ce masina vrei?
|
Quote:
|
Meci mare in seara asta - HAI ROMANIA
Romania-Franta pe National Arena. Meci decisiv pentru calificare. Romania are nevoie disperata de o victorie. In cazul unui egal sansele de calificare sunt aproape nule. De infrangere nu mai zic nimic...
Cine se uita la meci? Niste pronosticuri ceva? |
Re: Meci mare in seara asta - HAI ROMANIA
Quote:
|
Rog baietii din Iasi,daca zaresc pe undeva fosta mea masina,un Seat Ibiza alb cu numere de Spania GI1873BK parca ( https://forum.4tuning.ro/112-masina-m...r/page-42.html ) sa ii faca 2-3 poze sa o vad si eu. Multumesc anticipat !
|
rebobineaza cineva difuzoare?am un prieten care are nevoie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stie cineva unde pot schimba un volan de pe partea dreapta pe stanga ?
Si un pret informativ. |
pt ce masina.?..un ex..pentru un opel vestra din 2002 era 1000 euro...
|
1 Attachment(s)
Pasionaţii de automobile şi motociclete, sunt invitaţi în zilele de 16 și 17 septembrie 2011, atât în zona poligonului ACR cât și pe platoul BAISA, la un eveniment dedicat lor, inițiat și sustinut de PNL Botoșani.
În cele două zile de eveniment, aceștia vor lua parte atât la concursuri pentru amatori, cât și la spectacole oferite de cluburile profesioniste auto moto din țară și din județ. Fanii acestora vor putea participa, la seri Folk Rock, organizate în fiecare seară pe platoul Baisa. Programul acțiunilor: Vineri 16 septembrie 2011 17:30 – Deschiderea festivalului (ACR) 18:00 – Turul Municipiului Botoşani 20:00 – Seară fan moto, folk-rock (BAISA) |
Quote:
|
Quote:
|
Merge cineva la BRASOV weekendul asta la king of europe ? (asta in caz ca se mai tine) daca da postati va rog care cum merge cand se pleaca .
O zi buna la toti ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning