Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Manson 21-09-10 20:12

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
jante albe ...pt cass mai mult:D

robbyxX23 21-09-10 22:58

Arata mult mai bine cu jantele albe.. ;)

mrsika 21-09-10 23:17

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 3674168)
jante albe ...pt cass mai mult:D

fara sa te acuz sau ceva...departe gandul de mine..dar ai putea sa arati donoru lateralului..ca stiu ca a fost folosit si de un prieten pe un vt facut de el..

comentand masina..partea frontala,din cauza culorii parca ar "curge"..senzatia asta cred ca e data de faptul a nu prea ai folosit nuante ale albului cum ar fi un gri deschis sau ceva..pentru a evidentia formele botului
pe lateral reflexiile sunt destul de puternice tinand cont de faptul ca masina e alba

oricum..in mare lucrarea arata bine..da stiu ca poti mai mult

bafta!

Manson 22-09-10 10:35

donnorul este un dodge caliber alb....o sa iti pun donnorul disera cand ajung aksa ca sunt la munca...si nu ma supar e normal daca ti se pare ceva dubios sa ceri donorul...

cannonball 23-09-10 00:41

2 Attachment(s)
Am revenit si eu cu un cl....

F.E.A.R 23-09-10 06:44

Rezolutie foarte mica, tuning mai deloc, bg nepotrivit. Poti mai mult :-)

cannonball 23-09-10 14:18

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 3677319)

Ce mi se pare ciudat e ca unele lucruri se vad doar la mine(am vazut pe aici lucrari la 800x600 si doar cu jantele schimbate)...iar bg'ul e tematic.Oricum ms pt comentariu o sa incerc mai mult.

krysty_kry 23-09-10 17:37

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 3677319)

iti spune asta pt ca ne asteptam la ceva mai mult de la tine.....parerea mea.....

Manson 23-09-10 21:45

va urma si la mine subaru de la challenge:)) sper sa va placa...poate il urc in seara asta

PS:mie imi place mertzu daca ai alt bg...baga l in alt bg

TFK 23-09-10 22:14

2 Attachment(s)
tinylolololol

cannonball 23-09-10 23:17

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 3679051)
PS:mie imi place mertzu daca ai alt bg...baga l in alt bg

Cred ca o sa-i fac un update....
@TFK : Roata spate parca e prea inclinata , oricum arata bine iar faza cu sigla e prea tare :lol:

KillerINC 23-09-10 23:56

parerea mea e ca roata e pusa intentionat asa ... :)

cat despre sigla , trebuia sa pui sigla de LADA , n-ai vazut ca au lansat LADA Logan MCV la Salonul Auto Moscova ? :lol::lol::lol::lol::lol:

no limits design 23-09-10 23:58

frumoasa lucrare manson:D

MrYonutz 24-09-10 20:27

14 Attachment(s)
am voie sa pun mai multe lucrari?? nu stiu asa ca lepu pe toate care leam facut pana acm

krysty_kry 24-09-10 20:59

Quote:

Originally Posted by MrYonutz (Post 3681178)
am voie sa pun mai multe lucrari?? nu stiu asa ca lepu pe toate care leam facut pana acm

lucrezi de mult la VT?......ca daca te saduiesti de mult , parerea mea e sa te opresti.....fara suparare ,dar roata spate la tranzit connect e naspa, passatul ala e odios.....jantele la fiesta si focusul ala sunt stambe rau............lucreaza mai ales la jante....deocamdata.....si vezi ca daca lasi o masina pe burta,nu trebuie sa se vada pragul in pamant...ca deja e ......parerea mea

CrazyMan 24-09-10 23:04

3 Attachment(s)
Subaru Forester STI - POLICE INTERCEPTOR

keemo 25-09-10 03:20

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3679161)
tinylolololol

UAP

cireasa de pe tort ..
felicitari !

krysty_kry 25-09-10 07:08

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 3681443)

prea tare masina.......proiectorul si girofarul eu le vad un pic strambe.....poate mi se pare....in rest nota 11

MrYonutz 25-09-10 08:43

Quote:

Originally Posted by krysty_kry (Post 3681232)
lucrezi de mult la VT?......ca daca te saduiesti de mult , parerea mea e sa te opresti.....fara suparare ,dar roata spate la tranzit connect e naspa, passatul ala e odios.....jantele la fiesta si focusul ala sunt stambe rau............lucreaza mai ales la jante....deocamdata.....si vezi ca daca lasi o masina pe burta,nu trebuie sa se vada pragul in pamant...ca deja e ......parerea mea

stiu de chestia cu jantele la transit si fiesta dar...alea erau printre primele masini photoshopate de mn ultima creatie este cinquecento ala albastru care eu cred ca este chiar desstul de reusit. Oricum nu fac vt de foarte mult timp nu am nici macar o luna deocamdata sunt incepator

krysty_kry 25-09-10 09:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MrYonutz (Post 3681755)
stiu de chestia cu jantele la transit si fiesta dar...alea erau printre primele masini photoshopate de mn ultima creatie este cinquecento ala albastru care eu cred ca este chiar desstul de reusit. Oricum nu fac vt de foarte mult timp nu am nici macar o luna deocamdata sunt incepator

aaaa pai asa mai vii de acasa.......atunci succes in continuare.....la fiat eleronul ala trebuia sa se vada un pic si in partea dreapta sus, bara fata e stramba(ce e cu priza aia de aer),usa aia am inteles ca e clean,dar nu se vede nicidecum terminatia.....nu are usa?
si incearca pe viitor sa faci poze cu rezolutie mult mai mare

MrYonutz 25-09-10 12:08

Quote:

Originally Posted by krysty_kry (Post 3681896)
aaaa pai asa mai vii de acasa.......atunci succes in continuare.....la fiat eleronul ala trebuia sa se vada un pic si in partea dreapta sus, bara fata e stramba(ce e cu priza aia de aer),usa aia am inteles ca e clean,dar nu se vede nicidecum terminatia.....nu are usa?
si incearca pe viitor sa faci poze cu rezolutie mult mai mare

ce ai vrut sa imi arati prin faptul ca ai in cercuit bad boy look ??

v.lladut 25-09-10 13:52

v.lladut

9 Attachment(s)
incepator

krysty_kry 25-09-10 15:16

Quote:

Originally Posted by MrYonutz (Post 3682140)
ce ai vrut sa imi arati prin faptul ca ai in cercuit bad boy look ??

scuze ..la bbl mi s-a parut ca farulrile sunt diferite...dar m-am uitat mai bine si m-am inselat.....scuze inca o data si succesuri

TFK 26-09-10 19:02

2 Attachment(s)
cinci

Rares_CRM 26-09-10 19:55

Ai dat-o in bara cu rotile.. :rolleyes2
Nu te grabi.. si incearca ceva mai complex.

no limits design 27-09-10 10:21

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 3681443)

smecher:lol:...singura chestie e ca arata putin ciudat pe bg asta...in rest frumos

Manson 27-09-10 21:42

2 Attachment(s)
o stitzi....astept pareri si idei poate o imbunatatesc

F.E.A.R 28-09-10 07:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Manson (Post 3687450)
o stitzi....astept pareri si idei poate o imbunatatesc

Foarte faina overall, ar merge totusi un update. Pe bara in partea dreapta ai o imbinare care in partea stanga lipseste. Buba aia mare insa este bg-ul, e super low si strica lucrarea :???:

Anyway, fata de ultimele lucrari asta e muuuult mai reusita :yes:

Si a mea mai jos putin :wave:

Manson 28-09-10 08:58

nu am gasit un bg calumea ..oricum ii multumesc pentru bg lui Crazy si pt idea cu Mafiotu asta pushtan!

PS: u ai reusit sa pui foarte bine camuflaju ala felicitari

cipskate69 28-09-10 12:46

2 Attachment(s)
Salutari :-)
Muscle caru n'a fost prea stralucit asa ca m-am apucat de un Chevrolet "Corsa" :rolleyes2
astept pareri /critici :rolleyes2

MarioCrT 28-09-10 22:56

1 Attachment(s)
Si un Logan de la mine .
Attachment 1675437

cipskate69 29-09-10 13:47

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 3688553)
Salutari :-)
Muscle caru n'a fost prea stralucit asa ca m-am apucat de un Chevrolet "Corsa" :rolleyes2
astept pareri /critici :rolleyes2

Nimic ... ? ! ? :rolleyes2

@MarioCrT : E frumusica,clean.. Pacat de sticker ,numaru de inmatriculare si carbonu' ala total nereusit :-)

MarioCrT 29-09-10 14:55

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 3690813)
Nimic ... ? ! ? :rolleyes2

@MarioCrT : E frumusica,clean.. Pacat de sticker ,numaru de inmatriculare si carbonu' ala total nereusit :-)

Ala nu vrea sa fie un numar de inmatriculare , n`am mai avut idei pana mea ... si la carbon hmm . Depinde de rezolutie la care se vede poza . Daca o deschizi in PS , cu zoom +/- se vede bine . Sau poate nu am pattern bun , dar nu cred.

cipskate69 29-09-10 15:37

pattern...lasa.le'n'colo :-P
cauta si tu pe google la imagini " carbon texture " si dai overlay sau multiply la layer :rolleyes2

cs28katy 29-09-10 17:03

2 Attachment(s)
Hummer H2.

MarioCrT 29-09-10 20:26

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 3691035)
pattern...lasa.le'n'colo :-P
cauta si tu pe google la imagini " carbon texture " si dai overlay sau multiply la layer :rolleyes2

Mersi de sfat .:-)

mytza_toxic 29-09-10 20:27

2 Attachment(s)
Boo!
Am mai facut cate una alta dar le iau pe rand...
Mustang!
Ii primul backround schimbat asa ca nu va luati prea tere de umbra din fata masinii!
Aia o stiu :)

cristy_dacia 29-09-10 20:41

virtual tuning cristy

11 Attachment(s)
salut m-am apucat si eu de vt 2Dsper sa imi iese lucrarile.audi si opel-ul corsa sunt facute azi alalante sunt facute de 2 sapt.

F.E.A.R 30-09-10 16:27

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 3693363)
:?::?::?::rolleyes2

E foarte incarcata lucrarea si cu greseli suficiente. Jantele sunt decupate nasol si pozitionate gresit, prea mult blur pe prag, carbonul are textura cam mare si nici efectul de motion blur nu e prea ok. Stiu ca asta e stilul tau si in general imi plac mai toate lucrarile tale, dar nu si asta :???:

PS: fara suparare, dar nu apreciez faptul ca mi-ai copiat ideea. Stii la ce ma refer.

cipskate69 30-09-10 16:35

ce idee ti-am copiat????????:???:
ce decupat gresit?:???: ce textura prea mare?:???:ce blur pe prag "prea tare" ?:???: motion bluru era doar pt bg sa ii dea un efect,nu pt altceva :???:
PS: eu nu folosesc aceiasi donori pt aceeasi masina (care e aproape la fel) ca la golfu' lui cass ;)
tu:
https://img266.imageshack.us/img266/4161/vwgolfmk4vt.jpg

Ca$$ :
Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 3664088)
dupa o luuunga inactivitate, revin si eu cu ceva:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 13:46.

- Copyright 2026 4Tuning