![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Vin si eu martor. |
Sunteti chiar prea de tot. Cum sa faci economii ca sa bagi benzina in masina? Ma intreb ce oare mancati. Pateu pe paine?
|
Quote:
Si trebuie sa recunosc ca m-a surprins placut raspunsul tau, jos palaria :) Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poate 1.2 12 valve |
Ce haiosi sunteti nebunilor,hai gata cu vrajeala si cu socotelile pe masinile altora...vedeti-va de ale voastre...
|
Revenim si noi la topic?
De 4 pagini se discuta despre masina lui alex vs xx (si cu toate astea nimeni nu a fost in stare sa-i raspunda la provocare).Se poate face un alt topic pt asta, aici haideti sa ramanem la subiect. |
Quote:
|
Quote:
In fine, daca n-ai inteles ce am scris explic sa inteleaga si copii de gradinita. La o masina carburantul e ultima preocupare, mai intai sunt taxele, piesele consumabile, mai pica una alta. |
Daca automobilul ramanea ccea ce trebuia sa ramana adica un lux si nu ajungea la fel de comun ca pantofii diesel-ul nu se folosea niciodata in propulsia automobilului. Problemele legate de consumul de carburant si eficienta au fost puse in discutie tocmai pentru a fura identitatea de obiect de lux al automobilului si a il transforma in ceva foarte banal pentru mase...si aducator de profit pentru constructor.
Daca esti un om normal care ai masina sa te dai de colo colo intre piata si casa, casa si concediu este clar ca un motor diesel are sens si chiar se impune. Daca esti baiat pasionat si masina e o jucarie pentru tine clar o sa cauti motor de 9000 cu 65 de cilindrii si 10 turbocompresoare pe benzina de avion daca se poate... Cel mai trist e cand ai masina diesel, eventual FWD si te dai pasionat si cunoscator pe net si pe la semafoare .... acolo deja nu mai e diesel vs. benzina e om normal vs. c_a_c_a_t la cap ! Motorul diesel modern nu are nici un avantaj , repet NICIUNUL in fata unui motor pe benzina cand vorbim de performante, tuning, racing ...etc. |
Quote:
si prefer sa merg cu un 3000 diesel 184 cai afara(bucuresti-urziceni-slobozia si retur,tocmai m-am intors) sa merg intre 130-230 km/h,sa resetez calculatorul de bord si sa ma intorc cu consum 8......si un audi a4 1.8 tfsi 160 cai sa faca acelasi lucruri ca mine si sa aiba consum 12.....am mers 2 masini unul dupa altul......amandoi am facut plinul la plecare,amandoi am resetat computerul de bord,eram curios sa vad diferenta..... |
Quote:
Incepand de la performante pana la consum. Dieselul va fii in avantaj. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning