Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Gabi# 14-09-10 16:38

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by mytza_toxic (Post 3639967)
Ms Cannonball
Hai ca mai pun una ca totusi este in alta zi...:)

vreau si eu originalu la masina :|

cipskate69 15-09-10 18:14

2 Attachment(s)
1973 Chevrolet Camaro

CrazyMan 15-09-10 22:07

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 3660288)
1973 Chevrolet Camaro

Ma asteptam la mult mai mult. Ceva mai complex ... nu stiu , dar parca e saraca lucrarea. Stiu ca nu merge sa impopotonezi un adevarat "muscle classic" , dar parca ii lipseste ceva. Macar un bg mai special mergea ...

Tweety_rzw 17-09-10 00:06

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 3660288)
1973 Chevrolet Camaro

Frumos dar nu se compară cu ce ai făcut până acum sincer...fără supărare....much effort din partea ta pls ştiu sau ştim că poţi mai mult :P

acum aştept,înjură-mă,omoară-mă...şi ce mai vrei tu:oops::oops::-P

cipskate69 17-09-10 00:50

nu'i bai baieti,critica si comenturile trebuiesc acceptate oricum ar fi ele..si plus de asta,recunosc ca nu am stiut ce sa ii mai fac..e oldie..muscle..chiar nu aveam idei:rolleyes2 am zis sa ramana cat mai clasica..mersi :D

mytza_toxic 17-09-10 08:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi# (Post 3657791)
vreau si eu originalu la masina :|

De la care mai exact?
Daca de la porsche..uite-l!

Ca$$ 17-09-10 11:31

2 Attachment(s)
dupa o luuunga inactivitate, revin si eu cu ceva:rolleyes2

Manson 17-09-10 16:56

lata lata asa imi place...superb exemplar

da si mie donoru de la interior ca mor am nevoie:D

denees 17-09-10 17:22

2 Attachment(s)
Rog pareri, sugestii.

mytza_toxic 17-09-10 18:28

1 Attachment(s)
Am mai facut ceva mai subtil...Dar!!!!
Imi spune si mie cineva daca a mai fost in situatia de a apasa probabil pe ceva buton sau butoane astfel incat sa nu ma mai lase sa mai selectez nici un alt tool decat manutza aia nenorocita!!!!
Nu ii prima data cand o musc si nu mai vreau sa il reinstalez de "n" ori daca exista o alta solutie. Va rog ajutati-ma cu treaba asta si raman profund dator :)
La CLS am vrut sa mai lucrez dar nu ma mai tin nervii sa fac reinstall la CS3 si sa mai fac ceva dupa aia asa ca o pun cum ii!
PARERI!!!

Nota moderator: Posteaza si poza originala!

CrazyMan 17-09-10 18:51

Quote:

Originally Posted by mytza_toxic (Post 3664881)
Am mai facut ceva mai subtil...Dar!!!!
Imi spune si mie cineva daca a mai fost in situatia de a apasa probabil pe ceva buton sau butoane astfel incat sa nu ma mai lase sa mai selectez nici un alt tool decat manutza aia nenorocita!!!!
Nu ii prima data cand o musc si nu mai vreau sa il reinstalez de "n" ori daca exista o alta solutie. Va rog ajutati-ma cu treaba asta si raman profund dator :)
La CLS am vrut sa mai lucrez dar nu ma mai tin nervii sa fac reinstall la CS3 si sa mai fac ceva dupa aia asa ca o pun cum ii!
PARERI!!!

apasa de cateva ori pe "space" ...

mytza_toxic 18-09-10 08:43

2 Attachment(s)
A functionat...dau o bere! :)
Hai ca am mai facut ceva in vreo 20 de minute..

F.E.A.R 18-09-10 10:30

Quote:

Originally Posted by denees (Post 3664753)
Rog pareri, sugestii.

Nu arata rau, dar ai greseli multe. Este off in bg, umbra nereusita, jantele nu arata ok (daca tot sunt asa mici, trebuiau sa fie mai mult rotunde decat ovale) si in fata este cam stock. Imi place culoarea si atentia la selectii. Pragul este frumos si el, da' pare cam stramb.

Sper ca nu esti genul suparacios...

CrazyMan 18-09-10 18:17

Quote:

Originally Posted by mytza_toxic (Post 3665908)
A functionat...dau o bere! :)
Hai ca am mai facut ceva in vreo 20 de minute..

Arata bestial , simplu si de efect ! Mie imi place la nebunie. Lucrezi din ce in ce mai bine. Singura obiectie : gardul se vede taiat in stanga , de unde ai decupat ca sa lasi garda jos. puteai sa tai de langa bordura de jos a gardului. in rest , thumbs up !!!

TFK 19-09-10 00:02

2 Attachment(s)
rapid

mytza_toxic 19-09-10 07:25

Faza cu gardu am vazut-o dupa ce am postat...:)
Am fetitza mica de tot si lucrez tot pe fuga cand mai prind cate o pauza.
Ms mult..

mytza_toxic 19-09-10 07:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3667421)
rapid

3 mici observatii.
-1 planul pe care stau cauciucurile nu este acelasi (parca nu culca pe acelasi plan fata cu spatele)
-2 ai scapat radiera un pic cam tare in pleoapa,
-3 cred ca mergeau jantele un milimetru mai in interior (pentru realism) si facuta o mica umbra pe partea superioara a jantei.
Am facut un mic paint pe poza ta..sper ca nu te superi (aici suntem toti sa ne perfectionam, orice critica micutza e binevenita)

TFK 19-09-10 08:21

pleoapa am facut'o intentionat, sa dea senzatia ca e rupta

faza cu cauciucul nu am inteles ce ai vrut sa zici

jantele si astea leam facut inentionat. (hellaflush)

vn-08-nen 19-09-10 09:29

2 Attachment(s)
Eu nu am mai lucrat de mult cu photoshop si acum m-am apucat iar ... Astept critici ... :rolleyes2

krysty_kry 19-09-10 09:43

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3667637)
pleoapa am facut'o intentionat, sa dea senzatia ca e rupta

faza cu cauciucul nu am inteles ce ai vrut sa zici

jantele si astea leam facut inentionat. (hellaflush)

daca tot esti atat de perfect ,atunci profilul gumelor tale e prea ok....aaaaa,scuze e facut intentionat

TFK 19-09-10 15:05

dude
te'a bagat cineva in seama?

cipskate69 19-09-10 16:26

tfk..lucrarea e foarte slaba si nu are rost sa te iei de altii ca iti zic asta.
lucreaza mai mult :rolleyes2

krysty_kry 19-09-10 18:07

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3668417)
dude
te'a bagat cineva in seama?

in primul rand nu esti 'dude'cu mine.....in al doilea rand-decat sa stai toata ziua si sa aberezi despre ceea ce fac altii,mai bine ai pune mana pe photoshop si ai 'exersa'.....asta daca nu te crezi prea tare si prea bun
SCUZE DE OFF,dar ma supara pustiul

HoricutzWSR 19-09-10 18:21

defapt la lucrarea lui tfk totu tine de calibrarea monitorului, s`a mai intamplat si o sa se intample, altii avand monitoare cu contrastul dat mai mic vor vedea ca jantele si talonul nu sunt aceeasi nuanta cu interiorul cauciucului...dar pe monitorul lui pun pariu ca se vad ok, adica ma rog...not that a big deal, ati putea toti sa cam puneti mana pe photoshop si sa invatati si v`ati putea rezuma si la chestii mai subtile ca si TFK aici de fata...nu neaparat avioane ca Bora de mai sus...

TFK 19-09-10 19:09

stiu ca e o lucrare slaba, avand in vedere ca e facuta intr'o ora, si mie mi se vede destul de ok cauciucul

Manson 19-09-10 21:13

2 Attachment(s)
scion...astept comentarii pentru mici retusuri...

mytza_toxic 19-09-10 23:41

1 Attachment(s)
Reformulez:
Uite-te la liniile astea 2 albe (trebuiau sa fie paralele sau in cel mai rau caz daca tii pe stanceworks sau hellaflush unghiul trebuia sa fie invers la cea din fata)
Stanceworks ii una...ce ai facut tu ii cu totul altceva (la tine arata de parca freaca janta in aripa, si ma repet "stiu ca inseamna Hellaflush sau Stance")
Pleoapa aia nu arata rupta ci pur si simplu arata de parca ai scapat eraserul in ea (no offence).

Sfat personal...nu te enerva daca altii iti dau sfaturi.
Suntem aici TOTI incepatori, inclusiv tu, si iti pot demonstra la orice ora asta.

mytza_toxic 19-09-10 23:46

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 3669241)

Foarte ok mai putin partea inferioara a pragurilor (is un pic in valuri).
Gj.

mytza_toxic 20-09-10 00:25

2 Attachment(s)
Hai sa pun si eu una...Rog sugestii pentru backround chiar si pe PM.

TFK 20-09-10 06:46

Quote:

Originally Posted by mytza_toxic (Post 3669615)
Reformulez:
Uite-te la liniile astea 2 albe (trebuiau sa fie paralele sau in cel mai rau caz daca tii pe stanceworks sau hellaflush unghiul trebuia sa fie invers la cea din fata)
Stanceworks ii una...ce ai facut tu ii cu totul altceva (la tine arata de parca freaca janta in aripa, si ma repet "stiu ca inseamna Hellaflush sau Stance")
Pleoapa aia nu arata rupta ci pur si simplu arata de parca ai scapat eraserul in ea (no offence).
Sfat personal...nu te enerva daca altii iti dau sfaturi.
Suntem aici TOTI incepatori, inclusiv tu, si iti pot demonstra la orice ora asta.

am inteles faza cu cauciucul si problema este monitorul meu, am dat brigthness'u mai mare la poza si am vazut :)
si nu ma enervez ca imi dau sfaturi, dar se mai gasesc unii care nau nici o treaba

daf16 20-09-10 10:39

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 3669241)

imi dai si mie donorul de la jenti pls

vali_iceman 20-09-10 15:33

1 Attachment(s)
:arrow::arrow:

TFK 20-09-10 20:39

1 Attachment(s)
originalul e mai sus

HoricutzWSR 20-09-10 20:50

wow...juunior...u just stepped your game up :D suuper tare, bravo!

cipskate69 20-09-10 21:43

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3671833)
originalul e mai sus

si virtual tuningul unde e ?:rolleyes2 (asta e altceva..photo manipulation..nu vt :rolleyes2 )

CrazyMan 20-09-10 21:55

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 3672061)
si virtual tuningul unde e ?:rolleyes2 (asta e altceva..photo manipulation..nu vt :rolleyes2 )

Si copy-paste e considerat vt ... zic eu (parerea mea ... HAC !). Oricum c/p, virtual tuning, photo manipulation, oricum ati numi-o, concluzia e aceeasi: lucrarea e foarte reusita. Felicitarile mele , TFK. Am mai zis , si probabil o voi mai zice: tine-te de treaba si vei ajunge departe!

keemo 21-09-10 01:53

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3671833)
originalul e mai sus

pentru varsta pe care o ai ,e extraordinar de bine ,altii de varsta ta habar n-au ca roata e rotunda si tu ai destula cultura / cunostinte ,etc ,etc despre masini / tuning / virtual tuning cat unul de 20+ . Numai respect din partea mea ,tine-te de treaba.

on topic : clar se putea mai bine :lol: (am vrut sa par rautacios). Clar mergea putina culoare ,mi se pare putin exagerat contrastul intre alb si negru. La far ,puteai sa mai lucrezi putin ,la detalii in general, pertotal arata foarte bine ,ideea in sine a masinii e peste asteptarile mele fata de un pusti de 11 ani :lol:

bvoo

krysty_kry 21-09-10 06:04

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 3672492)
pentru varsta pe care o ai ,e extraordinar de bine ,altii de varsta ta habar n-au ca roata e rotunda si tu ai destula cultura / cunostinte ,etc ,etc despre masini / tuning / virtual tuning cat unul de 20+ . Numai respect din partea mea ,tine-te de treaba.

on topic : clar se putea mai bine :lol: (am vrut sa par rautacios). Clar mergea putina culoare ,mi se pare putin exagerat contrastul intre alb si negru. La far ,puteai sa mai lucrezi putin ,la detalii in general, pertotal arata foarte bine ,ideea in sine a masinii e peste asteptarile mele fata de un pusti de 11 ani :lol:

bvoo

deci poza asta e prea tare.....n ma asteptam la asa ceva.......ar fi o idee sa te tii de treaba,sa faci candva un profit din asta.....nu doar de placere,,,,,,,,,,,bravo

TFK 21-09-10 06:47

multumesc tuturor =d

Manson 21-09-10 14:40

eu unu astept o final verision de la masina asta.. cu faru' lasa ca iti arat eu pe mess ce si cum sa faci;) bafta

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning