Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Nubyan 30-03-07 18:08

Re: Comentarii lucrari!

Ahaa.De aceea mi se parea mie cunoscuta

69WRX 30-03-07 18:46

wlady, bv ma imi place dar totusi ai niste greseli mici...niste selectii strambe pe la bara din fata..si la prag e culoarea cam aiurea....in rest..bravo...

MARI_NSL 30-03-07 19:11

2 Attachment(s)
cum sa fie mah alui tng..... daca io am facuto azi ;) ce naiba ...stateam sa pun lucrarile la altiii.deci chiar e facuta de mine ....
daca vretii pun poza originala de pe care am luat intercularul..cu rotii cu tot ;)

comm si la ursu asta ....;) e mai simplut ....:d;)....si sa spuna tng daca e golfu lui ??

boy_wonder 30-03-07 19:34

1 Attachment(s)
deci cum ziceam.. ROVER

sebi2 30-03-07 22:09

4 Attachment(s)
o parere sugestie .....comentariu

Trickz 30-03-07 22:36

@oameni buni:sfat:invatati sa faceti culori reale. de ex: NEGRUL are nevoie de reflexii mai accentuate.luati niste poze cu masini negre la saloane sau afara si o sa vedeti.culorile facute de voi arata, cel putin, ireale. si parca mai trebuia sa repetati fiecare pe computerul lui si sa postati cea mai buna lucrare din 10 (de ex). sincer, credeti ca sunteti buni daca faceti 20 de lucrari pe zi? credeti ca cei avansati nu pot scoate 20 de lucrari pe zi? ba da, insa ei prefera sa lucreze mai mult, pt a elimina din defecte s.a.m.d. sincer, daca zeci de persoane te sfatuiesc sa mai repeti, ce faci? mai repetati, baieti.
si @mari4speed: nu inteleg....bmw'ul e baza pt ''spoilerul'' (adica intercoolerul,mai pe romaneste) folosit pe golf? daca nu, de ce dupa un asa zis progres la golf, la bmw ai ajuns iar la blur mult, judecand ca nici nu este o lucrare prea grea, daca te concentrezi:P:D oricum, mai incearca.
@toti ''newcomerii'': 1. mai repetati, baieti. 2. nu am mai intrat pe sectiunea asta de 2-3 zile. azi, am avut o surpriza mare: cate o pagina cu lucrari pt fiecare zi in care am lipsit. foarte enervant.

Ace Axel 30-03-07 22:41

@sebi .. vezi k janta care tu o fol p fata e mai adanca dekt aia p spate... ceea c nu e normal...

Barum 31-03-07 01:01

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 825461)
deci cum ziceam.. ROVER

cred ca nu ee nevoie sa te repetzi ....... daca nu tia comentat-o nimeni nu insemna ca nu a vvazut masina ! poate ca nu vrea sa tzio comenteze ....:rolleyes2

vlad_VSV 31-03-07 01:03

se fac discriminari...=))))))....

SatanaVeX 31-03-07 01:47

lasat ma omu :d o incercat si el ...acuma ca nu io iesit ii alceva:D cu timpul o sa invetze sa puna o placat cat de cat .... si cand lasi masina in jos uitate bile la spoiler si prag sa se vada real si binisor totus...asta am obs eu ....sa nu zici ca nu te comenteaza nimeni:P

MARI_NSL 31-03-07 02:41

2 Attachment(s)
..un Accent .mai simplut ...comentarii va rog....imi pare rau ca am gresit la ploapa de far stanga..;(....
ps...v-ati lamurit cu golfu ca-i facut de mine????:lol:

frost_dani 31-03-07 06:14

bai mari4speed
ia invata tu sa tunezi klumea shi dupa o lunga perioada sa pui aici lucrari..tu chiar nu intelegi ca nimeni nu o sa comenteze "mashinile" care le faci tu?! nu suntem dispusi ca de cate ori intram aici sa vedem pe o pagina vreo 4-5 lucrari de ale tale....esti disperat frate pe bune...
shi in loc sa faci cae ceva " modest " pe o mashina apucata mai intai sa selectezi klumea shi sa faci culorile mai reale....

vlad_VSV 31-03-07 07:16

asta ii noul lilu "seria 2".....:lol::lol:

ra2 31-03-07 09:58

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 826060)
..un Accent .mai simplut ...comentarii va rog....imi pare rau ca am gresit la ploapa de far stanga..;(....
ps...v-ati lamurit cu golfu ca-i facut de mine????:lol:

bai nene tu in calc ai numai tipu asta de jenti la orice mashina numai jentile astea pui...din 4 mashini 3 sunt cu jentile astea + ca nu se potrivesc DELOC

vlad_VSV..bine zis=)))

boy_wonder 31-03-07 10:59

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 825960)
cred ca nu ee nevoie sa te repetzi ....... daca nu tia comentat-o nimeni nu insemna ca nu a vvazut masina ! poate ca nu vrea sa tzio comenteze ....:rolleyes2

pai in primu rand am mai facut ceva la masina.. dupa cum zici tu trebuia sa va dati seama ca doar si pe cealalta ati vazut-o
si in al doilea rand aici e "comentarii lucrari" si nu "various".. puteti sa comentati toate lucrarile nu doar una si gata.. sa stiu si eu ce mai e de remediat.. ce mai am de invatat

All times are GMT +2. The time now is 17:40.

- Copyright 2026 4Tuning