Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Maniak22 02-04-12 22:17

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4963071)
frumoase semnalele alea vopsite de la dacie...ori suntem pasionati de tuning ori nu mai suntem :lol:

sper sa nu se supere nimeni pe mine dar...o masina de pasionat nu ar arata asa....aia e tiganeala...

O fii atins omul cu pensula/trafaletul cand a vopsit masina:)))
Acu serios, nu stiti oare nu vrea sa vanda dacia ? Vrea sa isi cumpere un prieten una pana in 1978 inclusiv.

Paul Low 03-04-12 10:21

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4963131)
O fii atins omul cu pensula/trafaletul cand a vopsit masina:)))
Acu serios, nu stiti oare nu vrea sa vanda dacia ? Vrea sa isi cumpere un prieten una pana in 1978 inclusiv.

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4963071)
frumoase semnalele alea vopsite de la dacie...ori suntem pasionati de tuning ori nu mai suntem :lol:

sper sa nu se supere nimeni pe mine dar...o masina de pasionat nu ar arata asa....aia e tiganeala...

Despre a cui vorbiti :lol:

ar75gti 03-04-12 11:27

Quote:

Originally Posted by Costel-TBO (Post 4961206)
masini nu au fost?:lol:

:)))))))...u crazy..:))

BOGDAN_UWW 03-04-12 12:27

Quote:

Originally Posted by Paul Low (Post 4963646)
Despre a cui vorbiti :lol:

dacia ta :lol:

Paul Low 03-04-12 13:05

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4963911)
dacia ta :lol:

i'am tras si eu un CIP TIUNING .... :lol::lol::lol::lol::lol: pe mine ma intereseaza sa ma tina pana in vara cand imi iau ceva calumea, nu mai mult asa ca buna ii deocamdata :D:lol:

Scz pt Off Topic :oops:

91-GRS 03-04-12 20:33

Quote:

Originally Posted by Hirlau Paul (Post 4962107)
sunt cv leduri de la CIP!
sa zicem un tuning ieftin :))

ar arata mai bine fara, asta e doar pararea mea , nu esti obligat sa ma asculti

criss 03-04-12 21:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Paul Low (Post 4963963)
i'am tras si eu un CIP TIUNING .... :lol::lol::lol::lol::lol: pe mine ma intereseaza sa ma tina pana in vara cand imi iau ceva calumea, nu mai mult asa ca buna ii deocamdata :D:lol:

Scz pt Off Topic :oops:

Pacat,si dacia poate fi frumoasa ;)

Paul Low 03-04-12 22:32

Quote:

Originally Posted by criss (Post 4964681)

asa-i dar momentan nu am planuri sa o fac... poate ramane plan pe viitor dupa ce o sa am o masina "tzapana" cu care sa ma plimb :D

morghen 03-04-12 22:50

cine e ala din poza?

catalin94 04-04-12 19:15

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by criss (Post 4964681)

ai dreptate!
Am cautat in ultimul timp informati daci "readuse la viata" si sunt foarte frumoase

BOGDAN_UWW 04-04-12 23:34

4 Attachment(s)
sunt destule exemple pe net....inca o dacie...ce a fost si ce a ajuns...
https://www.youtube.com/watch?v=tXn8B...ature=youtu.be
imi cer scuze pentru off topic

CristiiCRS 04-04-12 23:37

Oricum Paul Succes Pt Civic sa te vedem cu el odata ! :D

Paul Low 05-04-12 16:26

lasa-ti daciile in pace ca faceti prea mult off topic din cauza mea :lol:

@CristiiCRS Mersi mult frate sa dea Dumnezeu sa am banii necesari si sa o cumpar pana in vara :D

calinpetco 05-04-12 22:26

haualeu, ati ajuns la dacii! :D

vorba aia... "how low can u go"

nu vrea nimeni una? am de vanzare un exemplar...

CristiiCRS 05-04-12 22:42

Noul model Dacia 1100, care va intra în producție în septembrie 2012, va fi fabricat în două variante de motorizare: încet și foarte încet, va păstra caracteristicile aerodinamice de sicriu ale modelului precedent și va oferi fiecărui cumpărător posibilitatea de a beneficia de standardele obișnuite de calitate Dacia: pierderi de ulei, balamale care scârțâie, finisaje interioare făcute pe genunchi, șuruburi lipsă, garnituri care lasă apa să intre și cutii de viteză fără treapta a 3-a.

SCZ DE OFF TOPIC , Dar nu m-am putut abtine sa nu postez ! =))))))))

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning