![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Ok esti irecuperabil, nici nu stiu de ce imi pierd timpul cu tine. Tu nu tii minte cu cine discuti, cine afirma ceva, rastalmacesti cuvintele, atribui afirmatii unor persoane diferite, nu intelegi niste posturi banale etc.
Poate esti obosit, du-te si culca-te, poate iti revii. |
Quote:
|
Stop cretinismelor, pauza, astept si eu sa imi arati unde am spus ca pe 402m tu stai la fel cu un Sandero 1.6 8V. Daca nu gasesti, taci din gura si continua cu jocul de glezne. Deja delirezi, era suficient sa aberezi dar acum esti ca detergentul, 3 in 1. Iti spun pentru a treia oara, INCEARCA SA INTELEGI / PRICEPI ce postez inainte sa comentezi, ok ? Daca nu reusesti din prima, mai baga o fisa dar nu mai polua degeaba topicul.
Afirmatia mea ramane in picioare, pe 402m un 1.6 16V iti rupe capul. Atat. Daca tu citesti printre randuri si nu esti in stare sa intelegi ce citesti sau cine posteaza, nu este problema mea. |
[QUOTE=_anaconda_;5444496]
Faptul ca nu vrei sa accepti faptul ca un Logan 1.6 16V iti articuleaza Astra aia o dovedeste. Adica o masina cu 105 CP si 1150 KG nu bate una de 125 CP cu 400 KG in plus ? Oare de ce sa fie asta ? Crezi ca are vreo importanta ca scrie Dacia, Renault sau Bentley pe emblema ? E fix pix. Sau tu esti cunoscator din ala la care caii de BMW sunt mai tari decat caii de Toyota ? Producatorii spun clar, 0-100 @ 10.2 pentru Logan si 11.5 pentru Astra, tot cat un Logan dar de 87 CP (1.6 8V). Bineinteles, pilotul din tine vorbeste din experienta nu din "google". =))) Nu am vorbit eu vreodata de 0-402 metri da???? Tu ai dat-o in distanta asta,dupa ce ai postat aberatia de mai sus si spun aberatie pentru ca o sa iti demosnstrez ca asta este....O ABERATIE.... si cu 0-100 si cu 0-402 si cu 8 valve si cu 16 valve....ai rabdare nu te mai grabi ca fata mare la maritat ca nu umblu pe strazi sa caut logane....dar o sa-ti demonstrez ca aberezi cat de curand....prima o sa fie diseara 0-100 cu sandero 8 valve si 0-402 cu aceeasi masina...ca sa te trimit la culcare,sa le scrii producatorilor aia ca ai te-ai facut de ras din cauza lor pentru ca tu esti genul care nu recunoaste cand o ia pe camp... |
Tu nu esti in stare sa articulezi cuvintele in schimb te crezi mai destept decat producatorii autovehiculelor, producatori care declara anumite performante dupa ce testeaza riguros masinile. Bineinteles, faptul ca ai mers X km cu masina te face by default cunoscator si ce spui tu are castig de cauza asupra argumentelor solide, sustinute de ceva ca deh, doar esti si tu alex.panciu.
Aici se vorbea de liniuta / cursa sau cum vrei tu sa ii spui si din moment ce am onoarea sa vorbesc cu tine, care faceai curse cand eu inca ma jucam in nisip, presupun ca stii distanta pe care se fac cursele, 1/4 mile sau 402m. Nu stiam ca trebuie sa ti-o comunic. LE - acum am vazut ca masina aia a ta are undeva la 18.5 sec pentru 402m...=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
|
nu va mai certati in gol, asteptam filmuletele.
PS. sa nu ii mituiesti pe cei cu daciile:)))) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nu m-am bagat pana acum, am stat doar si am citit posturile voastre. :) Pot sa spun ca anaconda are deja 3-0 lejer, si la exprimare si la cunostinte, alex mai mult se incurca in detalii si le cam zapaceste. :shock: Nu am nimic cu nimeni, nu va cunosc personal, si l-as sfatui pe alex sa se calmeze putin ca nu face bine, m-am luat si eu in gura cu altii (bmwna de exemplu) si apoi am recitit si mi-am dat seama de unele greseli.... :rolleyes2 Deci pana apar daciile alea care se cunosc cu alex, eu zic sa facem liniste. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bai frate ba daca am pomenit asa ceva,a devenit forumul ambitiilor,al inginerilor cu diplome recunoscute in toata tara care care vorbesc din ce vad pe net......
din punctul meu de vedere ar trebui sa vb fiecare de ce masina are nu din ce aude,sa ne ajutam intre noi cand avem o problema....sa discutam despre experientele fiecaruia.... nu stim decat sa ne contrazicem,sa ne batem joc unii de altii,sa ne luam la misto s.a.m.d..... atata cearta si ambitie nu am vazut pe nici un forum nicaieri...... vorbesc in general nu am nimic personal cu nimeni,nu vreau sa se simta nimeni jignit.... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning