Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

R3ep3r 12-07-11 19:24

Re: Street Legal Racing - Redline v2

8 Attachment(s)
Am revenit cu doua Bombe:))
O racheta asemanatoare cu cea din Fast&Furious
Si una mai vechiuta...(anul de fabricatie:P)

PS: Scuze ptr. pozele in care apare o mica parte din farul+masca+capota skyline-ului... dar mi s-a stricat in paint...

KrYpToN 12-07-11 19:24

3 Attachment(s)

N-ai mai avut bani de vopsea??

sa mai dea pe la Rules membrii noi ... pana atunci r33 skyline

R3ep3r 12-07-11 19:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4460841)

A doua poza nu ti-a cam iesit... Mai ales la bara fata... Nu inteleg de ce s-a albit asa acolo... chiar daca este reflectia:P

EDIT: Neah... Pur si simplu am uitat, dar ma voi revansa... o sa mai bag 2 poze cu ea vopsita:P
EDIT2: Am revenit cu ea ceva mai vopsita:P

KrYpToN 12-07-11 19:29

asa e reflexia ....

Stanciu16 12-07-11 20:04

Quote:

Krypton fa si tu pozele mai te aproape ca zici ca le-ai facut din avion(vorba vine):P sa nu te superi pe mine.:D

UserName615 12-07-11 21:46

Stiu unde ii edit dar ce editez ce fac ptr ca nu stiu

spiritualDARY2 12-07-11 21:49

1 Attachment(s)
Uite .. dupa ce postezi ceva iti apare la postul tau EDIT ca in poza de mai jos..apesi si modifici..
PS : SCUZE DE OFF-TOPIC

spiritualDARY2 12-07-11 23:28

6 Attachment(s)
Quote:

MISTO :shock::shock: Mai ales grafica :D
Ce zice`ti de my Alfa Romeo Brera Red and low ;)

CraZzy_K1D 13-07-11 01:02

S-a Dus Tot Forumul asta ... Frumoasa Brera .. Krypton : prea cleen :)) , in rest numai masini de cocalari .. nici un pic de stil :-j . frumos bmw dani :) trebuie sa facem o competitie zau :) b-) doar noi 2 sa vedem care e mai bun :)

radu_cainamisir 13-07-11 01:34

dar dupa voi cum trebuie sa faci o masina? Daca nu are mai multe optiuni, adica un body mai misto sau altceva ce sa-i fac? Astia veteranii care stiti voi spuneti si ne conformam, Pnm...mereu ziceti ca cica nu e frumoasa, ca nu ii sta bine asa, dar nici o data nu spuneiti si ce ar trebui sa ii mai facem ca sa ajunga calumea!

quick_silver2 13-07-11 01:38

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4461532)
S-a Dus Tot Forumul asta ...

Cam ai dreptate,din pacate.

CraZzy_K1D 13-07-11 01:46

radu_cainamisir - gusturile de cocalar trebuiesc schimbate.. ;) nu ai nevoie de un bodykit ca sa fie masina frumoasa pentru inceput ;) GRAFICA e baza si ma refer la toata lumea !! dupa, stilul de poza : cu zoom in sau zoom out din anumite unghiuri cu anumite lucruri in jur( trebuie sa profiti si de mediu in care e masina ) trebuie sa profiti de tot ca sa fie poza frumoasa .. nu 2-3 poze facute asa la misto ..:-j asa ca dai drumu la antrenament .
P.S : sunt de ajuns jantele , stickere , mediul si pozele potrivite ca sa fie o masina frumoasa :)
radu - eu nu sunt veteran .. nu avem asa cv aici doar bun gust.. cultivate si atunci o sa fi si tu veteran :)

radu_cainamisir 13-07-11 02:08

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4461559)
radu_cainamisir - gusturile de cocalar trebuiesc schimbate.. ;) nu ai nevoie de un bodykit ca sa fie masina frumoasa pentru inceput ;) GRAFICA e baza si ma refer la toata lumea !! dupa, stilul de poza : cu zoom in sau zoom out din anumite unghiuri cu anumite lucruri in jur( trebuie sa profiti si de mediu in care e masina ) trebuie sa profiti de tot ca sa fie poza frumoasa .. nu 2-3 poze facute asa la misto ..:-j asa ca dai drumu la antrenament .
P.S : sunt de ajuns jantele , stickere , mediul si pozele potrivite ca sa fie o masina frumoasa :)
radu - eu nu sunt veteran .. nu avem asa cv aici doar bun gust.. cultivate si atunci o sa fi si tu veteran :)

ok, m-ai lamurit despre ce e vorba, asta sa fie ultima masina pe gusturile "de cocalar" pentru ca am facut-o inainte de a citi ce ai zis

CraZzy_K1D 13-07-11 02:15

radu - civicul ala nu are treaba ala vorbeste singur .. dar pozele nu sunt facute bine :-q

radu_cainamisir 13-07-11 02:18

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4461574)
radu - civicul ala nu are treaba ala vorbeste singur .. dar pozele nu sunt facute bine :-q

nu stiu ma sa le fac....poate cu timpul le fac mai bine

All times are GMT +2. The time now is 03:19.

- Copyright 2026 4Tuning