![]() |
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
|
Un banc foarte tare....
Un bărbat lua micul dejun la ora 8 dimineaţa, un sandvis si o cafea, când vede trecand pe strada o procesiune de înmormântare foarte neobisnuită. Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare. În spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bărbat solitar cu un imens câine pitbull tinut in lesa. În spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 bărbati tristi. Privitorul nu a putut să-si stăpânească curiozitatea, s-a apropiat de bărbatul care ducea câinele si l-a întrebat: - Domnule, stiu că este un moment foarte nepotrivit să vă deranjez, dar ce tragedie s-a întâmplat. A cui este înmormântarea? Bărbatul a răspuns: - Ei bine, în primul sicriu se află soţia mea. - Ce a păţit? - Câinele meu a atacat-o si a omorât-o. - Şi cine se află în al doilea sicriu? - Soacra mea. Ea încerca să o ajute pe sotia mea, dar câinele s-a repezit si la ea si a omorât-o. A trecut un moment solemn de linişte între cei doi bărbaţi. - Domnule, pot să vă cer împrumut câinele? - Sigur că da… poftiţi lângă ceilalţi la coadă… :D |
Salut! Stiti pe cineva care imi poate schimba antigelul la masina?
|
Sal, nu stie nimeni unde pot gasi in Cluj un semn de Mercedes C class w203 (2002) la asta ma refer: http://arch1.okr.ro/auctions.v3/700_...61-700_700.jpg ? Multumesc.
|
stie cineva cine dezmembreaza in cluj renault megane 2 an fab dupa 2004?
la dezmembrarile din cluj am incercat dar fara succes.nu dezmembreaza nimeni.si exclus autozuz. |
Daca nu gasesti nicicum, incearca la Alesd, gasesti de toate pe acolo.
|
Quote:
in continuare,daca cumva stie cineva ,il rog sa ma ajute.merci |
stie cineva de unde pot cumpara ceva maria?PM
|
Quote:
|
Quote:
|
Cineva care vine la meciul Universitatii?
|
Nu stiti cine are cauciucuri second de iarna, la preturi acceptabile ? Mi-ar trebui 2 pe 15.
|
Buna ziua! As vrea sa va intreb daca este cineva din Cluj care dispune de ceva timp liber si ar putea sa ma ajute si pe mine cu montajul unui radio-usb care imi cam da batai de cap...
Pe miercuri plec acasa si as vrea sa am muzica pana atunci si tot am cautat si nu am gasit pe nimeni...sau daca stiti vreun electrician sau pe cineva care se pricepe, un service ceva mai ieftin va rog sa-mi spuneti ... O zi faina! |
Ce nu te descurci? Te ajut eu daca vrei ca nu-i greu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning