![]() |
Re: Club CIELO
Quote:
|
Nu cred ca are treaba cu presiunea. Mai de graba calitatea garniturilor pe care le schimbi. Ai curata bine inaite sa pui alta noua? Poti incerca sa pui un silicon rezistent la asa ceva.
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare , dupa ce schimbi garnitura de chiuloasa , trebuie sa strangi chiuloasa dupa un timp ? Multumesc anticipat .
|
Da. Dupa un timp trebuie verificat.
|
Quote:
|
Re: Club Cielo
Quote:
|
Exista topicuri speciale pt virtual tuning, va rog pastrati o oarecare ordine pe topicul de club.
|
Salutare.......de curand mi-am cumparat si eu un cielo, deci ma alatur si eu acestui club....:D
Si as vrea sa va intreb ce ar putea sa aiba masina ca atunci cand am sub 10 litri in rezervor la viraj stanga se opreste motoru (nu se mai alimenteaza) si daca o las cam 5 secunde isi revine.....masina are motor de 1.5 16V in doua axe...... MULTUMESC....... |
Quote:
Salut si bun venit, aparent ai acelasi motor ca mine, eu nu am problema ta, dar sper sa nu cumva sa ai o problema pe traseul de alimentare... ca atunci cand faci virajul sa nu mai ajunga combustibil in injectoare... nu zic ca asta ar fi, dar imi dau cu parerea :)! Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente! Stima! |
Quote:
|
Quote:
|
inteleg pergect ce spuneti voi dar hai sa luam si in calcul ca atunci cand am cam peste 10 l de benzina nu face deloc......deci in concluzie asta ramane si m-am gandit si eu la ea sa fie pompa de benzina schimbata si sa nu fie de cielo ca am inteles ca se potrivesc si de la alte masini......si am mai auzit una ca ar putea avea un senzor in rezervor pt ca atunci cand ramai fara benzina sa nu arzi pompa .....
|
5 Attachment(s)
salut am si eu un cielo si mam gandit sa-l prezit si eu pe aceasta pagina club cielo..... am un cielo B98PSI... mici modificari exterior jante borbet bs 15 cu gume 195 45 15 ..folie .arcuri sport..traseu de evacuare de inox 50 plus finala carub de 110.. .si cam atat sunt foarte multumit de cielo meu merita toti bani care am dat pe el in 2007 ...
|
salut baietii ! nu va suparati . am si eu o intrebare. are cineva vreun bord digital de opel kadet gsi cu tot cu adaptor, pe cielo si vrea sa-l vanda ? ca am cautat sa-mi cumpar si nu prea gasesc :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning