![]() |
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
eu gasesc idea cu Radicalul excelenta,ca taxi driver pentru inceput,chiar daca nu conduci singur cel putin ca "pasager"ai ocazia sa te misti intro masina deschisa,poate este un inceput pentru multi care au vrut sa mearga pe o masina deschisa si nu au avut ocazia SPER SA STEA BINE CU DANTURA
cea ce priveste Loganurila nu inteleg mare lucru masina trebuie sa aiba 920 kg,la motor nu ai voie sa faci aproape nimic ,rapoartele in cutie sant la liber dar folosita va fi cea de strada dupa parerea mea regulamentul ar trebui un pic regandit,dar,vom trai si vom vedea,pana in aprilie nu mai este asa de mult |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Dane,sper ca dorintza ta sa se indeplineasca,ai sa traiesti o senzatie noua,dar este ceva deosebit
intrebare ce motor ,ce cutie ce diferential,din pacate in poza recunosc prea putin |
Quote:
|
clar,este cel clasic cu motor de 1500 marit de la 1340,cutie secventiala transversala 6 trepte si,probabil diferential autoblocant.Sau orientatat bine.Sa le dorim succes in viitor,este un inceput promitator
|
8 Attachment(s)
Puiu Ciuca
(foto: Paul Agarici via Mihai Ciuca) 1. Hungaro Ring 1986 2. Coasta Resita 1986 3. Galati 1983 4. Galati 1983 5. Iasi 1976 6. Resita 1982 7. Pitesti 1983 8. Resita 1983 |
Mult prea departe de volan, mainile intinse :-)
|
in sfarsit,aminteste si cineva de Puiu Ciuca,stie cineva ceva despre el,ce face,unde este si ai mai place spritzul?
|
Quote:
|
Mitica,multumesc
nimic nou de la FRAS sau este normal ca dupa alegeri se intra in hibernare? |
1 Attachment(s)
Stiu ca sunt offtopic ... dar imi place cum se vede Romania!
P.s. Tot astept sa ma injure Nea Cornel pentru offtopic :D Ce stiti de el? Este bine? De ce nu mai intra? |
2 Attachment(s)
Quote:
Puiu Ciuca in prezent |
Ma bucur ca al vad in poze si arata bine,se pare ca problemele pe care lea avut cu spatele al insotesc si astazi sau gresesc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning