![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Sa iti fie tzarana usoara TAZ!!! Odihneste-te in pace!!!
|
Quote:
PS. ce gluma-i asta cu BMW >cu Renault le-ai terminat ?> ca n-am mai auzit-o ?! *sau esti ofticat ca ti s-a rupt supapa ? Quote:
P.S. Totusi n-ar strica o mai mare atentie pe strazi, in aceasta perioada de recoltare / apoi in primavara cand incepe iar campania agricola...si tot asa :Mare atentie in trafic , e plin de tarani !!! RIP . |
RIP TAZ !
|
Quote:
|
http://www.**************/prioritate-de-bmw-pe-interzis/
http://www.**************/prioritate-de-bmw/ @pix9ro - faptul ca ai un beaunveu, pe care l-ai laudat in post Quote:
Cat despre supapa mea, iti urez multa sanate sa ai! Si spor sa ai atunci cand vei topi un piston si-o chiuloasa,cand vei sparge un bloc motor! |
Quote:
|
Crys..chil out man :) sunetm la cafea !!! nu la coltz de strada !!! observ ca ai cate un raspuns pt fiecare.... esti un fel de GURU ? aici pe 4tuning ?! :))
* esti macar membru CD sau de ce raspunzi in numele lor ?! bafta MARE !!! |
Esti penibil Crys din toate punctele de vedere, te bagi in seama mereu si daca-ti zice cine ceva incepi sa te smiorcai pe forum. Ai 28 de ani sau cat ai tu si ii ai degeaba, da "amice" n-am luat bac-ul, am sa-l iau eu anul asta, la anul, nu-i problema, dar tu tipule, nu reusesti sa treci peste faza de gradinita.
Sunt multe de zis, dar ma indoiesc ca ai sa intelegi si ai sa treci peste pragul asta de gradinita. Asta-i ultimul mesaj pe care ti-l scriu, ca oricum scriu degeaba. @pix9ro, ignora-l, e mai bine :) |
hai ca raspund eu in numele Crazy Drivers deci ce a spus crys este absolut corect parasolarele nu le ceri si nici nu le cumperi ti se ofera .. in acelasi timp calm Crys calm...daca omu vrea sa ne cunoasca o sa faca tot posibilul nu-i nevoie sa-l musti de beregata(chiar daca e foarte distractiv cum va certati ) dar totusi sa fim civilizati :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
apropo de parsolare , eu am vazut prin trafic la cateva masini care pe bune ca nu aratau cine stie ce si la o dacie cred ca am vazut , am o poza pe undeva prin pc. merci radu pt lamuriri . Noroc bun la toti !!! CRyS`.... chil out ,man cred ca e 2 - 1 pentru echipa de tineret :)) |
ce oameni frateee :rolleyes2:rolleyes2 au clantza mare toti..............ma abtin :rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Amice in general masinile CD sunt vai de steaua lor .. niste cazane ..partea cu dacia chiar m-a facut curios ..vreau sa vad si eu poza aia daca esti amabil .......
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning