![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
Undercover :lol::lol::lol: |
ei de unde atat, omu e galeata, se crede smecher, vrea sa fie cat mai mult admirat si toti si mai ales toate sa zica, wow l-ai vazut pe ala?ce tare e,il doresc'' dar cred ca e total invers.......infine, e dauna totala
|
Sa fi fost de statura lui Morosanu, l-as bate! :lol: :lol: in fiecare zi :lol: :lol: Si m-as fi dat jos si dintr-un trabant :lol: :lol:
|
10 Attachment(s)
mda...moldavia bikers ...
|
3 Attachment(s)
Stie cineva cum de pozele mele sunt pe monitoarele din metro? :lol::lol::lol:
mersi dorin pentru "pozne" |
Le-a gasit pe net vreun "pasionat", angajat la metro...si din lipsa de "material pentru plasme"...:rolleyes2
|
Quote:
|
Stiu ca se poate face, dar in acelasi timp stiu suntem in romania si avem de discutat cu ROMANI.
Si in acelasi timp stiu ca daca eu ma apuc sa fac scandal, cumva intr`un mod mirific tot eu ajung sa fiu vinovatu, ca am facut pozele... |
tocmai pe asta se si bazeaza multi pe delasarea rominilor.eu am fost intr-un caz asemanator cu o agentie de turism care mi-a preluat o poza cu brasovul facuta de mine pe timp de noapte si au introdus-o intr-un pliant fara sa ceara macar in scris permisiunea .tot de pe un site am impresia ca de pe 4 tuning la sectiunea foto ce bat inspre artistic facute de voi parca ....alex stie despre ce e vb.si m-am judecatr cu ei timp de 3 luni in care au fost 4 termene si am avut cistig de cauza .am facut asat nu din cauza banilor ci doar din principiu ........ca au venit si drepturile financiare dupa asta e alta poveste .pe scurt pe mine m-a costat aparatura deplasarea conceptul si prelucrarea ulteriora plus manopera mea la care s-au adaugat daune morale.....concluzia- eu zic sa nu ii lasi in pace ,ar fi timpul sa ridicam o data capul din starea asta de *** in care ne scaldam si sa luam atitudine si sa le schimbam perceptia de atotputernici care fac ce ii taie capul.
precizez ca agentia esta una dintre cele mai mari din ro la mom actual cu o cifra de afaceri de peste 100 de mil de euro pe an,,,,, p.s :nu ai de ce sa iesi vinovat..... vor spune ca fiind pe un site e pt publicul larg, corect dar ei iti fiolosesc imaginile pt a-si pune in valoare produsele , deci iti aduc prejudicii de ordin moral fara sa specifice de cine sint facute si sa aiba o permisiune scrisa de la tine pt dreptul de utilizare al acelor imagini sper sa nu mai refac inca o data postul ca dekja l-am refacut de 3 ori p.p.s in cazul in care nu iti permiti reprezentare juridica acum exista conform normelor europe consiliere juridica gratuita.... a nu se confunda cu avocatul din orificiu la naiba nu m-am putu abtine sa nu revin pt a 4-a oara:)) |
1 Attachment(s)
luci baiatu cu golf 13 wow lucreaza la metro..nu le-a folosti pentru reclama produselor, mai mult probabil pentru a face reclama masini...asa sa vedem de unde vin basi din bmw ...din 2 subwoofere magnat :shock:
|
Saracu...Era intr-o seara pi shientru si se tot plimba, iar la un moment dat, se opreste in fata la "Casa de cultura", se intoarce val vartej inspre "Policlinica veche" (ca din partea aia venea) si apoi iar spre "Casa de cultura". La un moment dat, prin fata la Agricola incetineste si cu muzica la maxim (normal, ca asa merge) incerca sa impresioneze 2 tipe, dar alea nimic. Opreste asta muzica, alea nici nu-l bagau in seama, da drumu la muzica si pleaca nervos :lol:.
Ce imi place e ca saracu cd-player a lui stie o singura melodie, si anume aia a lu' Puya. Intr-o zi intrase alta melodie, si a schimbat repede. P.S. Ce-mi plac mie astia care se plimba pe centru si consuma benzina crezand ca o sa agate o pitipoanca :-P. |
Quote:
asa ca o mica gluma, veche dar buna : I: Unde se intalneste maneaua cu rap-ul ? R: Undeva in Balcani. :o |
eee...eu l-am vaz ca incerca sa impresioneze 3 tipe ...si tot asa nimic....culmea e ca mereu se plimba singur sau cu inca un baiat, niciodata cu o fata ,exeptie facand azi cand a dat bmw'u la o tipa blonda pe alea de langa insula.(cine stie sub ce conditii :)))..eu inteleg sa dai o tura, doua da la el deja e job...
|
Quote:
Focs -pozele de la Onesti unde la pot vedea? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning