![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
normal ca e la misto!!!!! tre sa fi orb sa faci asa ceva!:D
|
@dj poznasu: umbra la capota pe far,culoare ii cam ireala(prea stridenta),janta spate plata,ai vopsit si semnalizarea,carbonu de pe oglinda...cam ireal si pus aiurea.....cam atata
|
:lol: :lol: :lol: :lol: Ce tareeeee.Nu mai pot de ras.Bv 41.Sa o duci la expozitie :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
wow .... bai !41!.sa stii frate ca ce ai facut tu ..mama este ..e nb .. sastii ca ai castigat admiratiia tuturor baietilor ..bv man..
ps..vezi in .....de trb ta si nu mai comenta tu aiurea ...mu te mai da tu zmardoi ....in fata la lume ...si tu faci caterinka esti nb ....:)) a ajuns si la tine akolo calcu cu net si suferii de vt ...lasa-te frate ;):))))= )))..scz offtopic |
off topic ..scz ca mai postez odata ...AM MAI SPUS ..STIU SI IO CARE E OCTAVIA RS am scris rs ca asa am vrut ....adi vroiam sa spun ca e rs by meee.:)))) nu mai scriieti in toate posturile .. ca ..aia nui rs .. ca stu si io ....;) bafta ..scz..offtopic
|
mari lasa`te de VT
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat k e gabi ocupat k altfel zbura de mult cred ...
|
Quote:
|
am auzit bine ? se face curatzenie ? :)))
p.S.: Reme vad ca ai revenit in fortza :twisted: |
ba da e panarama masina lu !41!...ar trebui pusa la kistchuri virtuale(sau cum so scrie) :)))
|
2 Attachment(s)
scuzati-mi absenta dar am avut unele probleme cu calculatorul...un golf 1
|
manson...la roata din spate se vede k ai coborat masina;) .in rest e mijto k e mai simpla:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning