![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
@Neamtzu_e36, cam asa ceva? Rezolutia fotografiei e foarte mica si asta reprezinta un dezavantaj, nu stiu sigur daca am obtinut tonul pe care-l voiai.
Attachment 1373285 |
4 Attachment(s)
Quote:
P.s -o am in lucru si nu stiu cum sa o vopsesc :D |
Nu inteleg cum anume as putea s-o aranjez... Spune cele doua culori si o sa vad ce pot sa fac.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut !
Am atasat nijte poze cu batranica mea ... dc puteti as vrea s-o vad cu capota, plafon si haion pe negru mat ... si evetual nijte jante spitate gen BBS ... Multumesc anticipat ! |
Salut !
Am atasat nijte poze cu batranica mea ... dc puteti as vrea s-o vad cu capota, plafon si haion pe negru mat ... si evetual nijte jante spitate gen BBS ... sau orice credeti voi de cuviinta ca ar merge :D Multumesc anticipat ! |
6 Attachment(s)
Seara buna.Sper sa ma ajutati si pe mine cu prelungire bara fata , praguri , bara spate si garda la sol coborata.Alegeti dumneavoastra ce poze credeti ca sunt mai bune.Va multumesc
|
mda se pare ca ati avut dreptate cu sigla mea ....aici e totul pe bani pasiune 0 la fel ca si swourile de domeniu de pe la noi ...in orice caz s-a rezolvat ...ms mult si spor la treaba
|
Pe cine ai vazut tu sa ceara bani pe ce sa intampla pe topicu` asta??
|
Quote:
Daca terminai cererea cu un va rog, in loc de acea formula "va provoc" era mult mai bine. Nu toti cei de aici au 12 ani |
1 Attachment(s)
SALUT STIU CA AM MAI TRIMIS MASINA INCA ODATA sa mi-o modificati. se poate daca va rog sa ii dati ceva nuante de cameleon si apoi sa imi ziceti si pe ce baza ar iesi respectiva nuanta?
Mie mi-ar place ceva sa bata mult spre mov si verde deloc daca se poate. ms |
Quote:
|
ce fain e vtu lui denesh la corsa
:X |
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
salut baieti as vrea si eu sa imi faceti acest ford focus galben de la cupola pana la manere si cu tot pentru taxi (sa-l faceti taxiu)
ceva de genu cum l-am facut eu pe ala numai ca sa aibe tot complet cu caciula de taxi tot daca vreti mersi anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning