Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

sergini0 17-03-10 15:28

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

1 Attachment(s)
@Neamtzu_e36, cam asa ceva? Rezolutia fotografiei e foarte mica si asta reprezinta un dezavantaj, nu stiu sigur daca am obtinut tonul pe care-l voiai.
Attachment 1373285

Neamtzu_e36 17-03-10 15:46

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3193826)
@Neamtzu_e36, cam asa ceva? Rezolutia fotografiei e foarte mica si asta reprezinta un dezavantaj, nu stiu sigur daca am obtinut tonul pe care-l voiai.
Attachment 1373285

ceva de genu vroiam sa vad cum ar arata ms mult ,se mai poate un lucru stiu ca nu sunt prea ok pozele dar ai putea sa faci masina in 2 culori o sa atasez niste poze si sa o aranjezi putin ms mult
P.s -o am in lucru si nu stiu cum sa o vopsesc :D

sergini0 17-03-10 16:50

Nu inteleg cum anume as putea s-o aranjez... Spune cele doua culori si o sa vad ce pot sa fac.

Neamtzu_e36 17-03-10 17:28

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3194045)
Nu inteleg cum anume as putea s-o aranjez... Spune cele doua culori si o sa vad ce pot sa fac.

Pai am pus 2 poze cu un urs cum as vrea sa arate a mea gri deschis partea de jos pana la manerele de la usi si partea de sus gri inchis ms

sherky 18-03-10 13:46

4 Attachment(s)
Salut !

Am atasat nijte poze cu batranica mea ... dc puteti as vrea s-o vad cu capota, plafon si haion pe negru mat ... si evetual nijte jante spitate gen BBS ...

Multumesc anticipat !

sherky 18-03-10 13:48

Salut !

Am atasat nijte poze cu batranica mea ... dc puteti as vrea s-o vad cu capota, plafon si haion pe negru mat ... si evetual nijte jante spitate gen BBS ... sau orice credeti voi de cuviinta ca ar merge :D

Multumesc anticipat !

NXdev 18-03-10 22:03

6 Attachment(s)
Seara buna.Sper sa ma ajutati si pe mine cu prelungire bara fata , praguri , bara spate si garda la sol coborata.Alegeti dumneavoastra ce poze credeti ca sunt mai bune.Va multumesc

kinderu_audio 18-03-10 22:40

mda se pare ca ati avut dreptate cu sigla mea ....aici e totul pe bani pasiune 0 la fel ca si swourile de domeniu de pe la noi ...in orice caz s-a rezolvat ...ms mult si spor la treaba

cmdbass 19-03-10 00:35

Pe cine ai vazut tu sa ceara bani pe ce sa intampla pe topicu` asta??

D0ryN 19-03-10 05:57

Quote:

Originally Posted by kinderu_audio (Post 3198671)
mda se pare ca ati avut dreptate cu sigla mea ....aici e totul pe bani pasiune 0 la fel ca si swourile de domeniu de pe la noi ...in orice caz s-a rezolvat ...ms mult si spor la treaba

Nu ai abordat "problema" cum trebuie.
Daca terminai cererea cu un va rog, in loc de acea formula "va provoc" era mult mai bine. Nu toti cei de aici au 12 ani

bennjamin 19-03-10 08:36

1 Attachment(s)
SALUT STIU CA AM MAI TRIMIS MASINA INCA ODATA sa mi-o modificati. se poate daca va rog sa ii dati ceva nuante de cameleon si apoi sa imi ziceti si pe ce baza ar iesi respectiva nuanta?
Mie mi-ar place ceva sa bata mult spre mov si verde deloc daca se poate. ms

kinderu_audio 19-03-10 08:38

Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 3198966)
Pe cine ai vazut tu sa ceara bani pe ce sa intampla pe topicu` asta??

MDA SE PARE CA AU FOST STERSE POSTURILE .....DAR E UN PUSTULICA DE VREO 16 ANI DIN BZ PAICI PARCA EMINEM IN CHEAMA CARE AFIRMA CA CE VREAU EU SE FACE PE BANI FRUMOSI.......CUM AM ZIS SI MAI SUS NIMIK NU SE MAI FACE DIN PASIUNE.....SI CE E SI MAI DUR CA MEDIA DE VARSTA PE 4TUNING E DE 18 ANI MAX SI TOTI PUSTII COLECTIONARI DE MACHETE SE DAU :MARI MECANICI MARI CUNOSCATORI DE FIBRA MARI VOPSITORI ETC....POATE PE MACHETE.....SI NU CRED CA AM ZIS CA ASTEPT REZULTATELE VOASTRE SI NU AM MULTUMIT .......MULTA BAFTA IN CONTINUARE ....;);)

kta ford focus 19-03-10 13:50

ce fain e vtu lui denesh la corsa
:X

ascany 19-03-10 13:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sherky (Post 3196836)
Salut !

Am atasat nijte poze cu batranica mea ... dc puteti as vrea s-o vad cu capota, plafon si haion pe negru mat ... si evetual nijte jante spitate gen BBS ...

Multumesc anticipat !

uite de la mine sper sa-ti placa

ascany 19-03-10 13:59

5 Attachment(s)
salut baieti as vrea si eu sa imi faceti acest ford focus galben de la cupola pana la manere si cu tot pentru taxi (sa-l faceti taxiu)
ceva de genu cum l-am facut eu pe ala numai ca sa aibe tot complet cu caciula de taxi tot daca vreti

mersi anticipat

All times are GMT +2. The time now is 00:46.

- Copyright 2026 4Tuning