![]() |
Re: Club TICO
Quote:
0763122985 0727928672 |
Salutare,
Sper să nu mă atacaţi că postez aici, că nu mai sunt posesor de tico, īnsă mulţi ani la rānd am fost şi voi rămāne mereu cu tico īn suflet. Acum să revin la ceea ce mi-am propus: īn mai 2011 am plecat la o mică īntālnire de-o zi cu buburuzele la Cheia Moeciu apoi īn august acelaşi an, am plecat mai multe buburuze pe transfagărăşan cu campare o noapte cu corturile :D A fost superb, cei care au fost prezenţi o pot confirma. La finalul acelei excursii, ne-am propus să o facem şi mai "lată" aşa că īn august 2012, ne-am adunat iară pentru o excursie pe transalpina, cu campare o noapte. A fost iar o excursie memorabilă care ne-a legat mai tare şi... augustul de anul acesta se apropie vertiginos. Eu cu Vlad (Fireburn_03) am propus si vom merge (cel puţin maşinuţele noastre) īntr-o excursie de două nopţi, transfăgărăşan + transalpina cu campare cu cortul īn ambele "trans"-uri :D Ar īnsemna o zi de vineri de concediu, iar duminica e zi de īntoarcere. Voi ce spuneţi, se mai bagă cineva? |
Quote:
Daca termin si eu cazanul la timp, vin 100% |
ehe Tank ...la finalu lucrari va iesi un "cazan" deosebit ...sa ai parte de el cat mai mult timp :)
|
intrebare
de ce anume imi afuma si inneaca o singura bujie? mereu aceeasi |
Quote:
|
imi poate explica cineva cum dau jos plasticele alea de pe plafon? fara sa le rup?
|
salut baieti! Vreau sa-mi schimb si eu capul de la planetara pe partea dreapta deoarece cateaodata bate si in linie dreapta. Operatia as dori sa o fac singur si as vrea sa stiu daca se schimba greu. Daca are cineva rabdare il rog sa posteze fiecare pas ce trebuie urmat, daca nu aveti idee cat ar costa in service? Va multumesc!
|
bujiile au un an, ;e-am rotit intre ele siu la ceva vreme apare problema, am incercat si o alta fisa si la fel
|
semering supapa ,sau in cel mai rau caz ,segmnentii
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: