![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
vreau sa iti multumesc pt ca ai avut rabdare sa le reconditionezi,mai ales ca mi`ai povestit cat de ocupat esti cu alergatul pt nunta,le`ai terminat intr`un timp ffff scurt,si pot spune ca ai scos din niste rapciuge de jante niste bijuterii,se vede ca mai intai de toate pui suflet,pasiune....si apoi vine restul....azi te`am vazut zambind multumit de realizarea ta......FELICITARI inca odata...si sa......le stapanesc sanatos........ PS....ai reusit sa ii legi "matzele" ui......sti tu cn...? PS2, ms trafy,sper sa le pot utiliza bn pe "shushelele" noastre de ***....:))) |
Da da, oricand Teo Banderas :lol: cu mare placere ;)
Sa le folosesti cu placere Shobo si fara zgarieturi ;) si DA, a terminat cu firilii la mine, a iesit o treaba excelenta. |
Quote:
:> |
cine ma ajuta si pe mine cu un eleron mic de portbagaj , din ala slim de se lipeste, de unde iau unu mai ieftinache
|
SYD..iti luasi jante ? :)
|
8 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1628758Attachment 1628759Attachment 1628760Attachment 1628761Attachment 1628762Attachment 1628763Attachment 1628764Attachment 1628765 |
deja alex isi taie venele dupa ce afla ca il lasi mai jos :))
|
Quote:
frumoase jante SYD-ule :>:>:D sa le stapanesti sanatos |
Quote:
|
Quote:
|
frumoase ... dar totusi ce aveau de le-ai vopsit ? :D
|
sunt bune syd`ule cauciucurile de la mine???ai mai gasit 2 presupun de ai echipat masina:D vreau sa o vad asa cum e acum:D
|
[QUOTE=VL 77 SYD;3614562]Nu, doar le-am facut tipla. Alea cu care m-ai vazut erau cele de iarna si nu-i frumos sa razi de oameni. Nu aveam cu ce sa umblu pana au fost gata. Am trecut si pe alte dimensiuni, acum parca vrea si mai jos.:D
nu am ras de tine..doar k te am vazut la sorin la service cu niste jante :p plus k ai stat in spatele meu si te am salutat dar nu m ai bagat in seama ..in fine..toata lumea ma intelege gresit! |
cine se ocupa cu reconditzionare jantelor??:)
|
tiby esti bine ma ? :))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning