![]() |
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
|
interesant... o las mai moale :))
https://www.youtube.com/watch?v=6dI5ewOmHPQ&feature=aso |
Quote:
|
Quote:
|
salutare...imi ziceti si mie va rog unde gasesc un actuator prin cluj???si niste cablu ceva mai gros la metru???Am fost azi pe calea floresti la cele 3 magazine de piese si se uitau la mine ca bou la poarta noua cand am zis de actuator.Unu ca sa fie mai inteligent ma intrebat si la ce imi trebe:lol:....si niste benzi cu leduri autocolante.Sau daca aveti voi pe acasa:D....
|
Actuatoare (presupun ca d-alea de inchidere centralizata ), incearca de la dezmembrari, de pe diverse masini (Str Lombului fara numar, Str. Nadasel, Rematul mare de pe str Masinistilor, dezmembrarile de pe str. Partizanilor), iar leduri/cabluri gasesti probabil la Saimon Electronics pe Baritiu sau Econix de pe Napoca parca. Daca vrei actuatoare noi, poate la o firma unde se monteaza alarme/inchideri centralizate. bafta !
|
De cate actuatoare ai nevoie si de cate fire (2 sau 5)? Mai am cateva prin casa.
|
actuator de preferat nou....da am gasit in piata 1 mai ceva firma care cica se ocupa cu inchideri centralizate.Maine dau o fuga pe la ei si pe la simons.In legatura cu 9006 sunt foarte nemultumit de "serviciile" lor.Mi se pare ciudat ca mereu ce imi trebuie nu au:rolleyes2....multumesc de ajutor....o seara faina
|
am un set intreg...
cumpara un pachet de tigari si hai dupa ele, sunt noi noute, n-au mai apucat sa fie montate pe masina 4 bucati |
Quote:
|
Quote:
|
Salut. Am auzit ca s-ar face cva tuning show maine la Polus stie cineva cva sau sunt doar vorbe aiurea?:?::?::?:
|
da, stau in cluj :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Stie careva un service bun unde as putea merge sa imi reglez motorul la un focus 1.6 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning