![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
3 Attachment(s)
si iara dupa ceva timp si din partea mea un Symbol GT-R, asa cum sper sa arata al meu.
sunt doua versiuni...unu cu faruri negre si unu cu cele cromate...care va place |
4 Attachment(s)
Quote:
|
reme : nice clio ;) , singuru defect carbon este ireal
mari 4 speed : culoare ireala , kitu e de proasta calitate e pixelat satanavex : culoare ireala , faruri ireale , janta spate stramba |
2 Attachment(s)
:D mai revin si o cu un ursache.....dala turbat ....v8 ;) mici modificarii..;):oops: comentarii va rog ....daca tot ..l-am facut .....l-am postat :d:oops: :lol: :rolleyes2 :lol: :o
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Motorul e plat.. scaunu parca e de la TIR, bara e blury, semnalizarea una e fumurie si alta e pe jumate, angel eyeurile se suie pe pleoapa, masina asta nu are luneta. Cam atat am putut observa eu:) Asculta de cei mai experimentati(Gabi,Ace_Axel,andrey_2003). Ia o pauza. Nu mai posta totul pe forum .. invata sa lucrezi.. uita-te pe tutoriale. Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
m am aliniat si eu noilor tendinte in tuning impuse de mari4speed asa i ca i super???:rolleyes2
ps. im i cer scuze de nesimtzire da vad ca se poarta!! |
Quote:
bah tu te-ai uitat sa vezi ce lucrezi..asta e cea mai mare panarama care am vazuto...sa stii ca noi nu avem nevoie de figuranti pe aici.. |
2 Attachment(s)
am facut si eu roveru..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ce ziceti de gandacu meu:lol: ?...cum mia iesit culoarea si carbonu?:rolleyes2 :shock:
|
!41!...ce draq e aia..e cea mai panarama rabla:lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning