Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Reme 29-03-07 14:42

Re: Comentarii lucrari!

3 Attachment(s)
si iara dupa ceva timp si din partea mea un Symbol GT-R, asa cum sper sa arata al meu.
sunt doua versiuni...unu cu faruri negre si unu cu cele cromate...care va place

SatanaVeX 29-03-07 15:51

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 823031)
inca o lucrare:)

Imi place cum o iesit! am incercat si eu ceva de plictiseala....:(

AdY9005 29-03-07 16:48

reme : nice clio ;) , singuru defect carbon este ireal
mari 4 speed : culoare ireala , kitu e de proasta calitate e pixelat
satanavex : culoare ireala , faruri ireale , janta spate stramba

MARI_NSL 29-03-07 18:03

2 Attachment(s)
:D mai revin si o cu un ursache.....dala turbat ....v8 ;) mici modificarii..;):oops: comentarii va rog ....daca tot ..l-am facut .....l-am postat :d:oops: :lol: :rolleyes2 :lol: :o

ra2 29-03-07 18:23

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 823485)
si iara dupa ceva timp si din partea mea un Symbol GT-R, asa cum sper sa arata al meu.
sunt doua versiuni...unu cu faruri negre si unu cu cele cromate...care va place

una grande porqeria am trait sa o vad si pe asta...renault cu bot de Mitsubishi :|:| plus ca nu e facut cum trebuie adik e prea mare,se vede ca e bara pusa adik nu ai sters cum trebuia din bara si e putin alta nuanta bara fata de restu mashini

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 823679)
:D mai revin si o cu un ursache.....dala turbat ....v8 ;) mici modificarii..;):oops: comentarii va rog ....daca tot ..l-am facut .....l-am postat :d:oops: :lol: :lol: :o

bara are alta culoare fata de restu mashini...interioru se vede ciudat si scaunu ala mai are putin si iese din mashina. acolo unde ar trb sa fie motoru ce naiba e?ca a motor nu pare iar plasa e fara umbre

Aaronnel^ 29-03-07 18:28

Quote:

:D mai revin si o cu un ursache.....dala turbat ....v8 ;) mici modificarii..;):oops: comentarii va rog ....daca tot ..l-am facut .....l-am postat :d:oops: :lol: :rolleyes2 :lol: :o

mari asculta de sfaturile celor care se pricep. Lasa-te de postat toate caricaturile pe forum
Motorul e plat.. scaunu parca e de la TIR, bara e blury, semnalizarea una e fumurie si alta e pe jumate, angel eyeurile se suie pe pleoapa, masina asta nu are luneta. Cam atat am putut observa eu:)

Asculta de cei mai experimentati(Gabi,Ace_Axel,andrey_2003). Ia o pauza. Nu mai posta totul pe forum .. invata sa lucrezi.. uita-te pe tutoriale.

Bafta

Ace Axel 29-03-07 18:37

Quote:

mai revin si o cu un ursache.....dala turbat ....v8 mici modificarii.. comentarii va rog ....daca tot ..l-am facut .....l-am postat

:omfg: aauuu my eyes... they're bleeding :nosebleed ... :lol: :lol: :shock:

69WRX 29-03-07 19:18

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 822343)
m-am jucat azi un pik cu photoshopu ..si am facut cateva modificarii la o octavia rs...

la tine aia e octavia rs ? :omfg: :poke: =)))))))) cred ca esti :drunk: ...adik beat..

andrey2003 29-03-07 19:53

Quote:

praf.............

!41! 29-03-07 21:19

2 Attachment(s)
m am aliniat si eu noilor tendinte in tuning impuse de mari4speed asa i ca i super???:rolleyes2

ps. im i cer scuze de nesimtzire da vad ca se poarta!!

frost_dani 29-03-07 21:25

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 823842)
praf.............

la fel shi pt tine !41!
bah tu te-ai uitat sa vezi ce lucrezi..asta e cea mai mare panarama care am vazuto...sa stii ca noi nu avem nevoie de figuranti pe aici..

boy_wonder 29-03-07 21:45

2 Attachment(s)
am facut si eu roveru..

Ace Axel 29-03-07 22:10

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 823979)
la fel shi pt tine !41!
bah tu te-ai uitat sa vezi ce lucrezi..asta e cea mai mare panarama care am vazuto...sa stii ca noi nu avem nevoie de figuranti pe aici..

cred... sau sper cel putin ... k zicea la misto

dj_poznasu 29-03-07 22:21

2 Attachment(s)
ce ziceti de gandacu meu:lol: ?...cum mia iesit culoarea si carbonu?:rolleyes2 :shock:

dj_poznasu 29-03-07 22:22

!41!...ce draq e aia..e cea mai panarama rabla:lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:10.

- Copyright 2026 4Tuning