![]() |
|
Re: Diverse discutii
Da man! Stai linistit. Cu sigurantza ne vom vedea! ;)
Imi pare rau, n-am fost eu ... ;) |
Doliu in Lumea Raliului !!!
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...43#post1103443 |
unde gasesc si eu cauciucuri SH si la bani buni in ploiesti
sau daca are cineva 195x45x16...haideti ca tre sa incalt niste jante frumoasa rau :) |
Quote:
|
la mine nu incap in nici un caz 205 55 16
ink ma mai interesez..am sunat la cineva pe la campina dar au zis ca sa se uite...nu cred ca au asa ceva pt ca sunt rare dimensiunile |
am 205/50/16 dar sunt de iarna.
|
Quote:
|
care e treaba cu indicele de greutate la cauciucuri?
se refera la greutatea lor? sau cat pot sa sustina? care e diferenta intre 84V si 80V LE: in afara de vreo 80 ron pe bucata :) |
cat pot sustine... nu e foarte relevant decat in anumite cazuri... indicele de viteza (V-u ala) e mai important. vezi www.tirerack.com ca descrie exact toti parametrii. din cate stiu V inseamna ca rezista la peste 200 km/h, nu mai stiu exact cat.
|
indicele H este pentru viteze de pana in 210 km\h asta o stiu sigur k am eu la masina!!! Intr-un timp era afisata o lista cu indici de viteza la Metro la raionul auto\cauciucuri ;)
|
Pentru anvelopele mele am indicele de viteza 89V.
Asta inseamna 180 km/h pe timp de ploaie si 240 km/h viteza maxima pe uscat. |
H = pānă la 210 km/h (105 mph)
V = pānă la 240 km/h (150 mph) ZR = = peste 240 km/h (150 mph) W = pānă la 270 km/h (169 mph) TL = tubeless FR = Flange Rib XL = Extra Load si acel 80, 84.... 89 este indicele de greutate |
donule, pana la viteza data de indice rezista cauciucurile fara sa se dezintegreze, indiferent ca-i ploaie sau uscat. nu e un indice de aderenta sau mai stiu eu ce, e un indice de rezistenta.
|
ia, daca va e lene sa cautati, organizate cat se poate de clar sub forma de tabel.
http://www.tirerack.com/tires/tirete...currentpage=36 vedeti ca in drop-down-ul acela mai gasiti o groaza de articole interesante, geometrie, presiune in pneuri, etc. etc. |
Re: Discutii despre masini
care ar merge la SERRES?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning