![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
nu ...asta e absurd ....
|
Salut !
Am nevoie de putin ajutor din partea voastra... daca cumva stiti numarul acesta de inmatriculare : B-73-BYX (Hyundai negru ) . Mersi !!! |
alalteri noapte...dupa o zi "minunata" de lucru ..am avut ocazia sa vad si eu live japonza lui couzin..superba masina.felicitari couzin ..ai o masina de nota 10+
|
Sarut mana ;)
|
Se poate gasi pe undeva plasa tip fagure (sau alte tipuri) ? vreau sa incerc sa'mi fac grile custom
|
gasesti pe net o gramada eu dinaia mi-am pus in grila .....tot custom :D
|
Si io am ramas in apa de 1 August la maternitate :)) nu mi`a intrat apa, am oprit motoru si am stat 2 ore sa scada putin.
Nasolie de oras. Vroiam sa va intreb ceva... e cineva in oras care are Mitshubishi FTO ? :twisted: ma cam bate gandu, am vazut una pe aici pe zona si I love it |
Quote:
|
Quote:
|
:( ma gandeam ca o sa fie unicata in oras cand vin...
Toate au volan pe dreapta ca sunt import Japonia si s`au importat doar in UK nu sunt multe pe autotrader deaia intrebam daca exista vre`una pe la noi... Trafy lasa`mi si mie un prv cu id`u ca nu il mai am pe ala.... |
valcea_racing ....:)
|
sall`tare... scuze de offtopic.. voiam sa va intreb de unde as putea sa`mi iau si eu autocolant negru.. banuiesc k stiti ! mai ales voi care aveti pe masini. si cam cat ar trebui sa iau pentru ramele si stalpii la geamuri ! mersi frumos, si inca o data scuze de offtopic.
|
de la veve de la gara
|
30 Attachment(s)
D I Y POLISH RIMPS POLISH BBS RC 090 STYLE 5 8J
IN SPERANTA CA TOT ASA POATE AJUTA PE CINEVA SAU E DESTUL DE NEBUN SA SE APUCE DE POLISHAT JANTE UN MIK DIY LA UN SET DE JANTE BBS RC 090 STYLE 5 DE 8J NU AM SURPRINS IN POZE TOATE ETAPELE DAR DAK AVETI INTREBARI VA AJUT SI RASPUND CU PLACERE..UN PROCES MAXIM DE MIGALOS, PLICTISITOR , ENERVANT CATEODATA SI OBOSITOR DAR SATISFACTIA E GARANTATA "ZIK EU":rolleyes2:rolleyes2 SUNT POZE BEFORE & AFTER ..DUPA MINE SE PUTEA SI MAI BINE DAR 90% SUNT MULTUMIT.... SPER SI FERICITUL POSESOR SA FIE LA FEL SI SA AIBE GRIJA DE ELE FIIND UN MODEL PE CALE DE DISPARITIE:oops::oops: CUM SE ZICE CLIENT MULTUMIT SI "POLISHAT";) ***JANTELE NU SUNT ALE MELE**** MULTUMESK LU "GOGU STYLE 5 BJP" PT CHEIA NEBUNA SI LUI BOBBY ANGEL EYES ROSU;) DATOR SHAORMA ;);) POZEEE ..INCERK SA LE PUN IN ORDINEA CARE TREBUIE |
Foarte frumoase, Felicitari Teo pt rezultat si felicitari Shobo pt jante
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning