![]() |
|
Re: Club Ford Capri
Costi....mai bine il alezezi pana la 90....asa o sa il faci de 2L (daca pui si bielele de 2L)...
BlueAngel...daca vrei sa faci transformarea...iti pot trimite documentatie pt ceva tuning la motorul ala.... |
1 Attachment(s)
@florin_cars: cam asa arata pedala mea de acceleratie
|
Da domnu Bil chiar sant interesat de documentatia respectiva.
|
@bil1706 motorul meu de 1.6 este gata in proportie de 95 % si nu mai am cum sa-l modific, dar mai am un bloc de 1.6 identic cu asta pe care pot sa experimentez ca in ala nu s-a umblat deloc, e in starea lui originala numai ca este putin uzat la cilindrii
|
Quote:
Quote:
:!::!: costybanica si BlueAngel, am pt voi tot pachetul de piese necesare covertirii motorului 1.6 in 1.8 sau 2.0 ;) Pt 1.8 se pun doar internele de 1.8 si chiulasa iar pt 2.0 se si alezeaza blocul. Motorul OHC e poate cel mai versatil si modificabil motor din cele intalnite pe Fordurile vechi. Modificarea si optimizarea motoarelor OHC Pinto (41.3mb) :arrow: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1264154045 |
Domnu Florin astept detalii cu toate piesele eventual si niste poze.
|
am blocuri motor de 1.8 si 2.0 cu chiulase, nedesfacute, deci ofer piesele necesare convertirii unui 1.6 de care a spus bil.
Arbore+biele+pistoane+chiulasa(eventual si volanta aferenta) de 1.8 si de 2.0 (ambele motoare provin de pe masini ce au fost functionale la momentul dezmembrarii) Bil poate sa confirme, el mi-a sugerat mie acest tip de tuning, doar ca eu am pierdut legatura cu acel motor de 1.6 :sad: |
Vreau poze cu piesele,pistoanele si cuzinetii as prefera sa fie noi.
|
pistoanele si cuzinetii sunt noi daca ii cumperi noi, parerea mea, nu?
cuzinetii nu stiu cine ii mai refoloseste, poate nici segmentii, ideea e ca daca faci un motor, il faci cum trebuie, doar chiulasa, arborele si pistoanele/bielele nu le poti pune noi pt ca sunt foarte scumpe, restul se pun noi(consumabile sa zicem asa), ca si uleiul si filtrele, nu? eu desfac un motor, dar sa-mi spui care-l vrei. discutam in privat detaliile ;) |
Sincer...recomand pistoane+biele originale sh....fata de unele aftermarket noi.
|
2 Attachment(s)
Am reusit in week-end sa cumpar jantele pe 17' si le-am pus pe masina. Contrar opiniei multora, eu pot sa spun ca jantele mari NU scutura si nu dezavantajeaza performantele si confortul masinii . Am mers cu rotile astea, la fel de rapid si bine, ca cu (:oops:) :D cele pe 15 pe drumurile din oras si peste trecerile cu liniile ferate de tramvai sau tren. Super OK :D !
Amicul meu care le avea pe Sierra umbla cu 2.5 atm in roti (si bine a facut :D;):!:) si banuiesc ca il cam scutura masina, de'aia a acceptat pana la urma sa mi le vanda mie...:D. Presiunea care este acum in roti este de 1,8 fata si 2,0 spate, asa cum este corect pt ele si pt masina si pt mine :D |
auzi, nu mai pune poze cu capra ta, ca e naspa si urata :oops: , ma omori, si cu grila aia... :lol:
jambele de capri MK III, merg pe MK I? CUMPAR jambe de MK I !! dascalu parca avea, pana aflu, spuneti care aveti si cat vreti pe ele, cu/fara discuri si etrieri ;) |
Quote:
|
Se observa si LIPSA eleronului :D ......
LE: de cateva pagini in urma el nu mai e prezent insa un oarecare reminder nu strica ..... e mai bine asa masina :) |
Quote:
Tine-o tot asa! :tenisclap |
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning