![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
foarte tare .... dar ai niste greseli ...... (sper sa nu o iei in nume de rau):arrow: [la ultima poza am facut ce ai uitat tu sa faci si o mica schimbare:D]
|
Da, asa e, mersi pentru corectare:D
|
Quote:
|
@Amphetamine : Da-mi si mie donorul de la roti . Ms !
|
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Treceam pe aici si mi s-a facut pofta de tunarit asa ca am luat si eu golful si m-am jucat cu el:)....Astept pareri,criticile sunt bine venite:D
https://img294.imageshack.us/img294/1518/golf3tuning.jpg |
Chiar trebuia sa pui ditamai poza ? :neutral:
|
Imi cer scuze,nici mie nu imi place cum am postat dar acum nu pot edita postul,nu stiu de ce:(
Scuze de o mie de ori!!!! |
Quote:
|
Totul e posibil,mie nu mi se pare dar tocmai de asta am si pus poza aici,sa o studieze oameni cu vederea mai buna:lol:
|
|
Ti`a zis si ice ..roata spate vireaza ?
|
in primul rand,nu mai face atatea posturi,nu prea e voie :rolleyes2!!!
hmmm,foloseste uploader-ul forumului :-) cand dai la post,dai "manage attachments" si bagi acolo ;) idei rele nu ai ..ai doar grija la postari multiple :rolleyes2 |
Quote:
Golfu' ala e vt toata ziua :???: Mai mare grija pe viitor de unde copiezi... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu ai voie sa copiezi de pe masini VT...
pana una alta...mi`am mai dezmortit si io mouse`u |
2 Attachment(s)
o duba :D:arrow:
Nu e gata, da mi-e cam lene sa-l termin... |
Ce planuri ai pt duba?Continua,pare promitator...
|
Quote:
:arrow:https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...-progress.html |
Quote:
O singura mentiune am: nu ai umplut de tot cu negru la aripa din fata,daca te uiti cred ca ma intelegi. Anyway, congrats ! |
2 Attachment(s)
Mai vin si eu cu o lucrarica:Seat Leon
Astept sfaturi,vreau sa lucrez serios la VT:D |
2 Attachment(s)
Davay e fratele meu,am facut amandoi intrecere pe aceeasi masina.E mai experimentat,mi-a explicat ce am gresit dar totusi vreau sa primesc sfaturi si de la voi.Asa ca...:arrow:
Multzumesc,sper sa revin cu lucrari mai bune:D |
Un mic sfat redimensioneaza bg'ul dupa masina nu masina dupa bg deoarece ti-a iesit toata masina blur
|
wtf hory......bine rau d tot
|
2 Attachment(s)
Inca o lucrare....mai incerc sau ma las:rolleyes2 :?:
|
Quote:
Curaj baiatu' ca nu s-a nascut nimeni invatat, iar vt-ul se invata in ani si ani, nu peste noapte! |
4 Attachment(s)
ceva simplu dupa vacanta :D
|
2 Attachment(s)
Daca si voua vi se pare ca jantele arata putin aiurea sa-mi spuneti...
Si da, stiu ca pe etriere scrie R8:lol: Dar am dus lipsa grava de donori buni. Si daca are cineva un donor cu rezolutie calumea pentru jante Petrol Traviata i-as fi recunoscator:D |
Quote:
:DNu ma lasam sigur,stai linistit.Vroiam doar sa atrag ceva comentarii asupra lucrarilor,sa-mi zica si mie cineva ce am gresit:rolleyes2.Oricum....o sa tunez in continuare si voi posta aici,sper sa am critici. |
ms guys :D
|
2 Attachment(s)
seat leon coupe :D:D:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am mai venit si eu cu inca o lucrarica...astept criticile.....sper sa fie mai buna ca aia......:D
|
Quote:
- evacuarile sunt muuuult prea pe stanga - perspectiva eleronului e gresita - roata fata n-are legatura cu realitatea - "stickerele" din nou, au perspectiva gresita - se vede evacuarea veche sub bara No offence, dar decat janta de pe spate este pusa corect... Si acolo lipseste discul de frana + etrier |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am mai facut si eu una mica...era la un challenge,intre cannonbal si F.E.A.R.,nu mi-am permis sa o pun acolo,nu sunt de rangul lor dar o pun aici.Pozitia m-a cam sacait,si culoarea dar...am incercat.Astept comentarii...
:arrow:Honda Civic Si Concept 2005 |
Quote:
-geamul pe spate...nu e geam -usa nu are maner,o fi ea clean dar de unde se deschide masina? -negrul de pe spate nu are niciun fel de umbra,e aruncat acolo -sigla 4tuning se vede...stearsa sub negru -spoilerul nu e ancorat...parca pluteste putin in rest...e bine Sper ca nu te supara corecturile astea,mie unul imi place cand cineva imi critica lucrarile.Bafta in continuare ! PS:Daca vrei sa ne intrecem pe vreo masina...da un PM |
1 Attachment(s)
Cei care chiar se pricep la VT , imi poate spune si mie ce este gresit , nearanjat , sfaturi etc despre lucrare.
Attachment 1635414 |
2 Attachment(s)
Am facut si eu un rat desi nu prea sunt de acord cu ele am vazut ca se poarta....dati-va si voi cu parerea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning