![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
eh :( ...asta e! poate sunt si altii...cum ar fi PvM sau altii de genu` :D
|
alex2see ti se pare ca n-aveam motiv ?:))) sincer m-am speriat ... am crezut ca a dat vreunu peste vreun pieton... :)) si dupa am vazut ca erai tu ... :)) si mai completeaza si manson ... Io il stiam calm pe baietzasu asta :)))))))
|
multumesc foarte mult apreciez gestu mai bine mai tarziu decat nici o data
|
multa bafta in continuare cu modelatu si chestii dastea
|
tre sa ne interesam sa ne facem si noi moderatori dastia...ca vad ca se castiga atentie mare....dar mai bine...lasa`mai bine respectat decat un "cur pansat"!!! =)) Nu te mai agita bai SEE`ule...ca..nu e cazul!Te iei in seama cu toata lumea...tiam spus eu cea mai buna solutie...!!
|
2 Attachment(s)
am discutat zilele trecute despre cea mai rapida masina . . .
am gasit 2 poze care afirma adevarul :) nu ceea ce credeam noi :mrhappy: la a doua poza luati punct de reper eleroanele ;) |
Quote:
|
stii ca asha suntem noi :)
erau unii din baietii noi care au zis ca ono a fost primu , nu mai stiu exact cine |
Quote:
|
Wining is wining!
Asa ca Sebi dupa mine ramane nr.1 "Dupa mine" adica dupa parerea mea, nu dupa mine! |
Da mah am inteles :D :giggle:
|
DONU'-le e vreo sansa sa fi fost prin HD Sambata???? Am vazut un vento cu numere de B cu stiker 4tuning si sigla unui club..nu mai stiu ce club era...da era..desi vad ca acum esti online :) deci nu cred ca ai mers asa tare de ai si ajuns acasa...dar mai stii:p
|
permite-mi sa raspund eu in locul lui ... ca el se misca mai greu :P
nu a fost el, + ca are nr de PH ;) |
Ma gandeam eu :) ..ca se misca greu...de asta nici n-avea cum sa fie el ... :) Glumesc!! ...
A zis ca vine si dupaia ca nu mai ajunge la intalnirea 4tuning Hd/Deva ce am tinut-o aseara dar vazand masina aia ma gandeam ca e el ratacit prin oras ;)..oricum va asteptam cand aveti timp si drum in coace |
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning