![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
sall.puteti sa-mi faceti si mie un VT la masina mea?niste jante mai mari sau va ganditi voi la ceva, stiti voi mai bn ca mine.ms
|
1 Attachment(s)
hai man ca nu m-a alsat inimima si am pus si intercooleru :) si am adaugat si un bad boy mai agresiv... sper sa-ti placa
|
3 Attachment(s)
Quote:
poate si un cameleon... si poate fara bandouri... |
1 Attachment(s)
@ ionut daca faci o lucrare ceva fai macar ceva calumea . Nu iei janta asa cum e si o pui .Razvan ai cumva directia pe spate ?
|
1 Attachment(s)
Simplu
|
3 Attachment(s)
Salut.
Imi poate cineva schimba fundalul la pozele urmatoare?Eventual o hala industriala sau un peisaj,etc.. Daca se poate ceva mai multa luminozitate si culoare. Merci |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1359756 |
Quote:
true! era tarziu si eram obosit, n-am mai avut timp sa retusez ca lumea... era doar o idee oricum...:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
cateva variante de albastru -fie ca e inchis spre mov, fie ca e deschis spre bleo nu ma intereseaza- pt masina de mai jos daca se poate!
|
3 Attachment(s)
buna mai datimi voi ideei ce sa ii fac la masina :D
modificatio putin dupa imaginatia voastra ; ca sa imi fac o idee si sa vad ce iar mai trebui :D *momentan trebuie sa vopsesc barile in culoarea masini * sa pun folie neagra pe fata *sa pun parasolar sus * ca si toba sport ce imi recomandati sa pun ca nu pot sa imi dau seama [2 tobe cu cate 2iesiri sau 2 tobe lata ] si cred ca trebuie sa pun si niste stopuri pe led..pe ce culoare merge bine ? :rolleyes2:oops: ce ias mai putea face:evil: ca sa fie mai dragutza ??? si apropo ma poate ajuta cineva cu o emblema de 3cm diametru cu [sigla Keskin tuning scrisul si calul acela ; in format vectorial ca sa il scot ca si stiker ca sa pun pe masina ] trebuie ca sa fie deschis cu Corel |
Ai stricat masina cu kitul asta
|
Mai incearca cineva cu jantele ?
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1363349 Attachment 1363350 |
Quote: