![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
2 Attachment(s)
Luysss - arata bine rosiatica ... bafta incontinuare cu ea ;)
KidForDrift - :lol: numai draguri si viteza ai in capul ala ... totusi ar putea fi o problema cu intercolerul acolo in fata ... Krypton - nu il fac negru ... de ce ? pentru ca imi place asa cum este el app frumos E30`ul .. culoarea e :shock: Darius - l`am rezolvat de capace ... azi am fost si le`am cumparat :-) Ionut.Alex - arata bine .. :-) Cristy.Dacia - frumos .. Black on Chrome :shock: Attachment 2580803 Attachment 2580804 |
2 Attachment(s)
gata,totul e pregatit pentru programarea de maine de la rar :lol:. suspensiile sport le-am dat pe unele stock. dupa ce termin cu inmatriculatu,o sa-i schimb si cauciucurile prima data pentru ca astea sunt foarte foarte uzate.
tomas: imi place cum arata e34 ;) ionut.alex: nu-mi place verdele ala de pe pisica :cry: cristy_dacia: arata frumos pisica cu "noile" jante :lol: darius: farurile alea sunt :shock: krypton: pacat ca ai dat cealalta masina :cry: |
@Cristi.megane:
astea sunt jante de opel astra f care le ai pe golf? |
6 Attachment(s)
Au venit piesele pt G2.. I-am facut si evazari, am montat distantierii.. Am vazut un model de jante pe net, ce ziceti ?
PS: Am o problema. Am reinstalat jocul, i-am facut setarile si se vede cum trebuie.. Dar in poze imi iese pixelat.. Aveti idee de ce ?! |
SCUZAȚI DE OFF-TOPIC! Quote:
|
Stiu asta.. Ce ar trebui sa folosesc ?
|
Tomas_SlrR Ma bucur ca iti place si sincer sa fiu am prins foarte mult atractie pt ea incat imi e greu daca ar fi sa o vand:D Si a ta este foarte frumoasa si i sta bune cu jantele alea negre
Cristi.megane Dupa ce o inscri neaparat sa i schimbi jantele ca e pacat de ea sa stea cu asemenea jante:D Miercuri bmw-ul va primi bara fata de M si nari cromate asa ca maine ma apuc sa i dau bara cu narile jos sa fie pregatita pentru noile achizitii |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am lasat masina ieri jos, nu am mai facut poze ca nu mai aveam baterie...asa ca am facut acum:-)
P.S: Masina intra la vanzare cu 7500e |
Fraps este mult mai bun decat sa le faci cu print screen si dupa paint ctrl v :P Eu numai cu fraps fac pozele si filmez si se vad destul de bine :P
|
1 Attachment(s)
Azi am dat jos bara fata si narile pentru ca miercuri cand primesc bara de m si noile nari sa le si montez
|
Un mic plan pentru e21
Azi am cumparat stergatoare ca nu aveam... Am cumparat jantele de la Darius cu 100lei... Joi imi ajung gumele si o toba cu 2 iesiri de la Adi. La 6 imi ajung noile amortiozare sport..K&W ______________________________________________ La e30 am comandat niste embleme BMW Black:)...Imi ajung maine pe la 3.. Nu am poze deoarece s-a stricat aparul foto...Abia joi seara imi ajunge si ala....Pana atunci..Muncesc la masina:) @Plesa-O sa fie forta masina! @Tomas_SlrR-Ii sta super cu jantele astea:X:X..nu o sa fie nici un V...Doar atat zic M3 (e46):twisted: @KrYpToN-Exact asa ii:))...A fost doar de plimbari:)...Frumos e30:X @DariusAlexandru-Nu nu il vand..Zilele astea imi ajunge un lot de masini din germania..si din ele am sa fac banii:)..Mult succes la R.A.R! @ionut.alex63-Multumesc..Bafta cu golfanu..arata bine:) @cristy_dacia-Au iesit super jantele:X..ii vin de minune:X @Cristi.megane-Bafta si tie:) @Grid28-Au iesit super evazarile:X>..Bafta! @KidForDrift-Jantele nu imi plac:(...In rest..Good Job::) @cristy_dacia-Sunt curios cum o sa arate! |
Quote:
Multa bafta cu masinile tale si chiar sunt curios ce va iesi din acel e21 |
2 Attachment(s)
Tomas_SlrR-Hai ca arata bine Volvo!Same the e34!:lol:.
Luysss-AirBag! I like that!Se simte bine?Are ceva probleme? KidForDrift-Arata bine.De ce o vinzi?Oricum spor la vanzare. KrYpToN-OOO!Iti merge bine...Ce vrei sa ii faci la E30? DariusAlexandru-Da' bine poate sa mai arate...ai grija ce numar pui:LOL:.(acum asa ca sunt curios,tu ai placa video buna sau editezi in PS?) ionut.alex63-Arata bine rau,n-am ce zice...Ai grija de ea. Cristi.megane-Arata bine,ce sa zic,doar jantele sunt putin din alt peisaj.Bafta cu ea! Grid28-Ai ganduri cu ea,nu gluma:lol:. Asa...!Pai astazi am dat jos bara si cu capota,sa pot sa scot turbina,intercooler-ul si tevile,usor..pentru ca fac loc pentru TwinTurbo:).In seara asta sper sa termin de dat jos tot ce trebuie dupa ea.Comanda a fost deja data,pe vineri imi vine,apoi luni ma duc sa ii pun numere...hehe! |
2 Attachment(s)
Am luat o bara !!! e verde Chhh , dar dupa ce voi modifica barile atunci o voi vopsi cu totul masina:D
Attachment 2582287Attachment 2582288 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning