![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
spiritualDARY2-acum ai dato in bara.....se vede prea intunecat si prea incesosat..dar masina e frumoasa
UserName615-frumos mustang Stanciu16-sincer...nu tia iesit bine aproape...ce-i cu toba aia?...regelazo..alte jante....si masina aia neagra ce masina e??....orcum ti-ai batut joc de masina omule..dar asta e...LA nissan schimba jantele..culoarea..da jos eleronul ala imens..si cam atat;);) PS-Exista functia edit sa stii |
4 Attachment(s)
De la mine un ursulet cu vise de raliu.
Ursuletul visa inca din vreamea in care era in fabrica sa fie o faimoasa masina de raliu. Astept pareri. |
Quote:
|
La nissan imi plac jentile sunt comice.Fiecare cum ii place .
|
7 Attachment(s)
Dar acum , se vede o schimbare la Green-Power????
|
Quote:
IN curand o sa se vada si mie asa |
6 Attachment(s)
De asta ce ziceti??
|
Quote:
-Capota-Aia stock e mai buna -spoilare prea Racing -uitate bine ca nu se potrivesc aripile deloc -Eleronul si geamurile -Jantele sunt dragute dar schimbale Ce imi place-Nimic Mergi mai bine pe modul Clean Dar daca tie iti place asa laso asa PS-frumos lighean/sorcova |
Subscriu , clean and nice e cel mai bine . ;)
|
Quote:
|
macar schimba spoilerele , ca nu se potrivesc deloc :| singurul lucru care`mi place e marca . SEAT .
|
3 Attachment(s)
Un Nissan Skyline Top Secret.
Este o vedete in lumea masinilor. Mai mult nu va spun pentru ca este Top Secret:D Astept pareri8) |
Quote:
|
Quote:
|
Daca tie iti place las`o asa ;)
PS : Pentru cei care zic ca acum am facut off-topic , sa stiti ca am vorbit de masina lui Stanciu16 adica despre joc ... deci nu e off-topic |
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning