Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

dragongc 26-05-09 18:19

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2353643)
eu cred ca la salonul auto o sa fie avioane :)) :))..sau biciclete eventual =)) tu citesti ce scrii?

Da, ai inteles pana la urma faza cu IRONIA. Ideea era alta, dar ca sa intelegi mai bine citeste si postul lui SFW. Iti accept scuzele, ca oricum te-ai exprimat mult mai civilizat decat altii...si am sters si replica pe care ti-o pregatisem, era cam dura...

Iar cu corectatul exprimarii in limba romana..se pare ca "dar totusi" nu-s singurul interesat de asta, pe-aici :) By the way, Aleks... ce pregatesti ? Hai la un interviu ! :-P Te tunezi ?
Si Salonul Auto chiar m-a dezamagit in ultimii ani. Era lume la alea tunate, la inca vreo 2 ozn-uri faine, iar in rest cateva marci si nimic spectaculos.
Multumesc, SFW, pt precizari. Cam asa gandesc si eu in problema asta.

micut_zu 26-05-09 18:53

Am si eu o intrebare(scuze ca va deranjez din cearta :) ) unde se poate folia toata masina negru mat :-s (suna cam aiurea) m-ar interesa un pret estimativ.Ms

aleyx_oltcit 26-05-09 18:59

este undeva vis-a-vis de scoala numarul 4..am vazut reclama incearca acolo

aleks 26-05-09 20:38

Dragon, nu-s nici de interviu nici de prezentări, sunt alţii care au băgat mai mult în maşină, au maşini mai scumpe, nu mă arunc eu ca... în frunte.

dragongc 28-05-09 11:40

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2354174)
Dragon, nu-s nici de interviu nici de prezentări, sunt alţii care au băgat mai mult în maşină, au maşini mai scumpe, nu mă arunc eu ca... în frunte.

Corect. Da' si cand o sa fii.... :)

Bmw_Rulllzzz 31-05-09 17:24

8 Attachment(s)
ce o ard pe manele baietii de pe 4tuning :lol:
unul mai treaz ca altul :oops:

Cristy_mat 31-05-09 18:57

:lol::lol::lol::lol:bine ca doar o poza cu mine ai pus mariusica.....:oops::oops:

aleyx_oltcit 01-06-09 11:33

cine are poze de la ,,salonul auto '' cu mobila? =))

D0ryN 01-06-09 16:08

3 Attachment(s)
Si cam atat...a fost o mare dezamagire salonul anul acesta...

aleks 01-06-09 16:10

Ai avut aşteptări de la el, să înţeleg?:)

aleyx_oltcit 01-06-09 16:17

9 Attachment(s)
adica cam asta a fost? inseamna ca nu am pierdut asa multe...in grecia strazile sunt adevarate saloane ...si nu am prins tot

D0ryN 01-06-09 17:41

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2370912)
Ai avut aşteptări de la el, să înţeleg?:)

Ma gandeam ca o a fie măcar ca in anii trecuti dar...:rolleyes2

Cristy_mat 01-06-09 18:45

aleks erai azi pe la 2 juma in trecere prin intersectia de la economic cu un astra albastru?

aleks 01-06-09 19:57

Cristi, scuzele mele, eram super presat de timp, am zis că te sun să-mi cer scuze dar a venit loganul de miliţie după mine şi am dispărut rapid, nu mă înjura prea tare :)

Cristy_mat 01-06-09 21:12

nu e nici un fel de problema, nu aveam viteza si nu mi-a fost sa pun frana, mi se intampla si mie destul de des, doar ca te-am zarit dar nu eram 100% sigur daca esti tu, de aia am intrebat.......si noroc ca nu era cineva prin preajma cu aparatu sa faca iar reportaje despre modul de condus agresiv, dar asta e....toti suntem grabiti, mai ales la orele alea, si pe langa faptu ca suntem grabiti, sunt si o multime de idioti care ne fac si nervii praf:lol:
inca odata nici o problema aleks:D

All times are GMT +2. The time now is 14:08.

- Copyright 2026 4Tuning