![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Thanks! Honda Civic SI :arrow: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc pt pareri/corecturi:D...am pus un mic update+corecturi
@CrazyMan....in privinta umbrei eu am considerat ca undeva in spatele camerei ar mai fi o sursa de lumina mai slaba decat cea care se vede in imagine si care ar mai slabii din intensitatea umbrei din fata si lateral si in acelasi timp ar crea umbra aceea mai vaga din spatele masinii(asa am gandit-o eu) |
2 Attachment(s)
ford focus rs
|
Frumusel overall, dar scaunele sunt off si vopsea prea saturata. Numai bine!
|
2 Attachment(s)
Pareri? :D ... nu va luati de cel albastru e prima oara cand incerc sa fac asa :D
|
2 Attachment(s)
G35...sper sa va placa si daca sunt nu va sfiiti sa punctati greselile:lol:
|
2 Attachment(s)
Cnb - Farurile si parbrizul sunt plate, e prea opaca reflexia + multe linii jagged. In rest arata ok si ii sta bine in bg.
Honda Civic EG6 :arrow: C&C... |
3 Attachment(s)
Wip.... Cadillac!
si...prima mea tentativa de vinil sau airbrush... |
Quote:
|
Dacia DusterTRON Spatele
3 Attachment(s)
|
Ca si idee e oarecum ok. La executie e buba aia mare :???:
Cum ar trebui sa se invarta rotile alea? Nu sunt cam lungi? |
PIKONE sper sa nu te superi , nu e o lucrare rea dar cred ca e sub nivelul celor facute de tine pana acum(ex: cayman green care pe mine m-a lasat :shock: ).Bafta
|
2012 Mercedes-Benz CLS 65 AMG White Series by EDL-design
2 Attachment(s)
Attachment 1621512Attachment 1621513Enjoy
Cam 5 ore de lucru...urmeaza sa postez si un video cu WIP. |
1 Attachment(s)
un t4 caravelle facut de mine
|
Re: 2012 Mercedes-Benz CLS 65 AMG White Series by EDL-design
Quote:
|
2O12 Mercedes-Benz CLS AMG
1 Attachment(s)
noul background si reflexi Attachment 1622777ENjOY
WIP video https://www.youtube.com/watch?v=RlMYzjE5YAc |
1 Attachment(s)
tot un t4 din lateral
|
1 Attachment(s)
am si eu o mare rugaminte(de incepator):spuneti-mi si mie ce s-ar potrivi in locul proiectoarelor!...si inca ceva:ar trebui un wide body in partea din spate(aripa spate)?
aaaa---la faruri ce mi-ati recomanda:bbl sau xenon? |
3 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
1 Attachment(s)
Si de la mine un rat :D
|
Quote:
|
Cateva pareri, va rog
Am descoperit si eu taina Virtual tuningului si incerc sa ma perfectionez in ea, dar pana sa invat grafica vectoriala pentru a-mi creea propriile body kituri mai am mult, dar pentru inceput, vreau cateva pareri despre acest Golf IV
Stock: https://img844.imageshack.us/img844/3479/stocke.jpg After some minutes: https://img828.imageshack.us/img828/9697/golfiv.jpg Mai am de facut interiorul si ceva s-o incadrez mai bine in fundal, voi ce parere aveti? |
5 Attachment(s)
Portiera mai trebuie marita , dak tot vrei sa ai lambo dors , decupaza usa de pe masina originala si roteste-o
Cateva lucrari de ale mele. pareri !!! |
Portiera e cea originala, oricum mersi de sfat,
Cat despre tine foloseste smugle tool (asta daca editezi pozele in Photoshop) , incearca sa imbini mai frumos kiturile noi, ti se vad toate imbinarile ! in rest totul e ok :P singura care ai reusit foarte bine imbinarea este acel mitsubishi! Spor la treaba ;) |
3 Attachment(s)
Am terminat si eu golful, ceva pareri?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
pt inceput te sfatuiect sa modifici niste masini din lateral ... eviti sa mai pui rotile fara perspectiva...si da o geana la niste tutoriale [ alea chiar te-ar putea ajuta ]O zi buna
Quote:
|
Buni la VT si rai de gura mai sunteti toti,unii care nici nu i-am vazut sa posteze un vt sau sunt nu prea departe de raresh19:evil::rolleyes2
raresh,imaginatie sigur ai ,incearca tutorialele de aici :-) http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm |
plin de cunoscatori pe aici...mi`e sila de sectiunea asta deja, a mai fost intr`un timp o invazie de pseudo-zei d`astia da` s`au retras cand au vazut ca n`au nici o treaba, sper sa se intample la fel si de data asta
|
2 Attachment(s)
Trabi :D:arrow:
|
Aicea lumea n-ar trebui sa te ajute totusi esti la sectiunea "Tutoriale & Help" ?
Vad ca unii nu accepta nici sa incepi, ca na, n-ai si tu lucrari mai proaste? si eu am si tu ai, ai si mai bune, dar nu trebuie sa sari, eram putin obosit si nam fost atent la perspectiva si scaunul mi sa parut normal acuma am vazut ca perspectiva era fugit rau, asta e puteati da un simplu sfat nu sa sariti asa. O sa refac lucrarea in curand |
Quote:
@Horicutz :Nu ti se pare ca esti cam offtopic si ca tinzi spre flame? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
As vrea si eu va rog de data asta niste pareri. Mi-ar fi placut sa fac mai multe modificari, dar calitatea pozei nu prea-mi permite. M-am chinuit destul sa ascund bandourile sau sa le colorez in culoarea masinii dar n-am prea reusit asa ca le-am lasat asa. Bine, sunt si incepator si nu stapanesc destul de bine photoshopul cat sa imi iasa ce vreau cum trebuie.
|
3 Attachment(s)
Pai sa vedem....
E primul meu proiect in PS....greselile sunt evidente....daca puteti da cateva sfaturi...asi ramane recunoscator :) |
@amphetamine: e frumos bre dar puteai sa latesti putin rotile spate is prea de bicicleta in rest e bine pt inceput.GJ;)
@skyzzo: partea de jos a barii fata e blur, ai urme de smudge sub vinyl , ai lasat o linie alba langa cauciucul spate iar masina e prea mare in bg aproape atinge de tavan, iar prin geamuri se vede fostul bg, sper sa nu te superi dar asa vei stii unde sa nu mai gresesti data viitoare.Bafta ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning