Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

HoricutzWSR 18-08-10 11:02

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 3591805)
Manson - frumos, dar mai aveai de lucru. Merge un update.

Ultima lucrare, Lotus Esprit :arrow:

ai facut o lucrare foarte foarte buna si cred ca ai avut de munca destul de mult chiar si cu un donor calumea...Felicitari :D

F.E.A.R 18-08-10 11:23

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 3593158)
ai facut o lucrare foarte foarte buna si cred ca ai avut de munca destul de mult chiar si cu un donor calumea...Felicitari :D

Thanks!

Honda Civic SI :arrow:

CrazyMan 18-08-10 14:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 3592400)
un s2000:D
Ce credeti am gresit cu neonul sau nu?(pls o parere)

dupa parerea mea , nu ai gresit. totusi uite cateva sugestii (sper sa nu le iei in nume de rau)

cannonball 18-08-10 15:37

1 Attachment(s)
Multumesc pt pareri/corecturi:D...am pus un mic update+corecturi
@CrazyMan....in privinta umbrei eu am considerat ca undeva in spatele camerei ar mai fi o sursa de lumina mai slaba decat cea care se vede in imagine si care ar mai slabii din intensitatea umbrei din fata si lateral si in acelasi timp ar crea umbra aceea mai vaga din spatele masinii(asa am gandit-o eu)

daf16 18-08-10 16:12

2 Attachment(s)
ford focus rs

F.E.A.R 18-08-10 18:42

Frumusel overall, dar scaunele sunt off si vopsea prea saturata. Numai bine!

vali_iceman 19-08-10 10:10

2 Attachment(s)
Pareri? :D ... nu va luati de cel albastru e prima oara cand incerc sa fac asa :D

cannonball 19-08-10 21:19

2 Attachment(s)
G35...sper sa va placa si daca sunt nu va sfiiti sa punctati greselile:lol:

F.E.A.R 20-08-10 06:24

2 Attachment(s)
Cnb - Farurile si parbrizul sunt plate, e prea opaca reflexia + multe linii jagged. In rest arata ok si ii sta bine in bg.

Honda Civic EG6 :arrow:

C&C...

mytza_toxic 20-08-10 11:20

3 Attachment(s)
Wip.... Cadillac!
si...prima mea tentativa de vinil sau airbrush...

cannonball 20-08-10 14:48

Quote:

Originally Posted by mytza_toxic (Post 3597762)
Wip.... Cadillac!......

bre, wip'urile se pun aici:arrow:https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...-progress.html

PIKONE CJ 21-08-10 17:14

Dacia DusterTRON Spatele

3 Attachment(s)
Attachment 1619571Attachment 1619572Attachment 1619573 ENjOY

F.E.A.R 21-08-10 18:09

Ca si idee e oarecum ok. La executie e buba aia mare :???:

Cum ar trebui sa se invarta rotile alea? Nu sunt cam lungi?

cannonball 22-08-10 00:08

PIKONE sper sa nu te superi , nu e o lucrare rea dar cred ca e sub nivelul celor facute de tine pana acum(ex: cayman green care pe mine m-a lasat :shock: ).Bafta

PIKONE CJ 22-08-10 23:13

2012 Mercedes-Benz CLS 65 AMG White Series by EDL-design

2 Attachment(s)
Attachment 1621512Attachment 1621513Enjoy

Cam 5 ore de lucru...urmeaza sa postez si un video cu WIP.

sisu2010 23-08-10 00:59

1 Attachment(s)
un t4 caravelle facut de mine

cannonball 23-08-10 03:01

Re: 2012 Mercedes-Benz CLS 65 AMG White Series by EDL-design

Quote:

Originally Posted by PIKONE CJ (Post 3603016)
Attachment 1621512Attachment 1621513Enjoy

Cam 5 ore de lucru...urmeaza sa postez si un video cu WIP.

Eeee asa da bre reusita masina, da' ar fi fost bn sa-i scoti si senzorii aia (sau ce dq sunt) din bara.GJ ;)

PIKONE CJ 23-08-10 18:13

2O12 Mercedes-Benz CLS AMG

1 Attachment(s)
noul background si reflexi Attachment 1622777ENjOY

WIP video https://www.youtube.com/watch?v=RlMYzjE5YAc

sisu2010 23-08-10 21:49

1 Attachment(s)
tot un t4 din lateral

krysty_kry 24-08-10 11:35

1 Attachment(s)
am si eu o mare rugaminte(de incepator):spuneti-mi si mie ce s-ar potrivi in locul proiectoarelor!...si inca ceva:ar trebui un wide body in partea din spate(aripa spate)?
aaaa---la faruri ce mi-ati recomanda:bbl sau xenon?

vali_iceman 24-08-10 15:41

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by krysty_kry (Post 3606396)
am si eu o mare rugaminte(de incepator):spuneti-mi si mie ce s-ar potrivi in locul proiectoarelor!...si inca ceva:ar trebui un wide body in partea din spate(aripa spate)?
aaaa---la faruri ce mi-ati recomanda:bbl sau xenon?

Roata spate e naspa, calitatea un pic cam slaba. Nu cred ca ar trebui un wide body. Mai incearca sa pui janta odata si fao un pic mai mica sau cand selectez ia cu totul cauciucul poate se aranjeaza mai bn:D

:arrow:

CatalinM 24-08-10 22:08

1 Attachment(s)
Si de la mine un rat :D

keemo 25-08-10 00:46

Quote:

Originally Posted by CatalinM (Post 3607751)
Si de la mine un rat :D

arata bine ,ai cateva parti blury ,pertotal arata ok.. bv !

raresh19 25-08-10 12:02

Cateva pareri, va rog

Am descoperit si eu taina Virtual tuningului si incerc sa ma perfectionez in ea, dar pana sa invat grafica vectoriala pentru a-mi creea propriile body kituri mai am mult, dar pentru inceput, vreau cateva pareri despre acest Golf IV

Stock:
https://img844.imageshack.us/img844/3479/stocke.jpg

After some minutes:
https://img828.imageshack.us/img828/9697/golfiv.jpg

Mai am de facut interiorul si ceva s-o incadrez mai bine in fundal, voi ce parere aveti?

adrian_drift_king 25-08-10 20:06

5 Attachment(s)
Portiera mai trebuie marita , dak tot vrei sa ai lambo dors , decupaza usa de pe masina originala si roteste-o

Cateva lucrari de ale mele. pareri !!!

raresh19 25-08-10 20:32

Portiera e cea originala, oricum mersi de sfat,

Cat despre tine foloseste smugle tool (asta daca editezi pozele in Photoshop) , incearca sa imbini mai frumos kiturile noi, ti se vad toate imbinarile ! in rest totul e ok :P singura care ai reusit foarte bine imbinarea este acel mitsubishi!

Spor la treaba ;)

raresh19 25-08-10 22:10

3 Attachment(s)
Am terminat si eu golful, ceva pareri?

HD-90-MTZ 25-08-10 22:20

Quote:

Originally Posted by raresh19 (Post 3610322)

Voi le postati la misto?Serios acum uitati-va si voi la alte lucrari.Decat sa postezi asa petarde facute in 5 min mai bine nu postezi.Uita-te peste niste tutoriale ca e plin netu de ele si incepe cu ceva simplu(suspensie,jante,culoare,folii).Bafta

cannonball 25-08-10 22:59

2 Attachment(s)
Quote:

Si eu care am crezut ca ai inceput binisor din primele imagini.Scaunul ala a fost cumva conceput sa catapulteze pasagerul?Roata aia se roteste cumva 360 grade?Astea nu sunt nici macar greseli de incepator sunt pur si simplu parodii, tu ai mai vazut astfel de scaune/roti sau macar iti par reale? .Ca sa nu zici ca sunt rau uite ce trebuia sa faci:-pt roata foloseai flip horizontal(img.1)iar pt interior folosesti un donor(img.2) nu arunci un scaun pur si simplu.

PIKONE CJ 26-08-10 00:18

pt inceput te sfatuiect sa modifici niste masini din lateral ... eviti sa mai pui rotile fara perspectiva...si da o geana la niste tutoriale [ alea chiar te-ar putea ajuta ]O zi buna

Quote:

cipskate69 26-08-10 05:56

Buni la VT si rai de gura mai sunteti toti,unii care nici nu i-am vazut sa posteze un vt sau sunt nu prea departe de raresh19:evil::rolleyes2

raresh,imaginatie sigur ai ,incearca tutorialele de aici :-)
http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm

HoricutzWSR 26-08-10 13:40

plin de cunoscatori pe aici...mi`e sila de sectiunea asta deja, a mai fost intr`un timp o invazie de pseudo-zei d`astia da` s`au retras cand au vazut ca n`au nici o treaba, sper sa se intample la fel si de data asta

vali_iceman 26-08-10 13:47

2 Attachment(s)
Trabi :D:arrow:

raresh19 26-08-10 14:06

Aicea lumea n-ar trebui sa te ajute totusi esti la sectiunea "Tutoriale & Help" ?
Vad ca unii nu accepta nici sa incepi, ca na, n-ai si tu lucrari mai proaste? si eu am si tu ai, ai si mai bune, dar nu trebuie sa sari, eram putin obosit si nam fost atent la perspectiva si scaunul mi sa parut normal acuma am vazut ca perspectiva era fugit rau, asta e puteati da un simplu sfat nu sa sariti asa.

O sa refac lucrarea in curand

cannonball 26-08-10 15:00

Quote:

Originally Posted by raresh19 (Post 3611533)
Aicea lumea n-ar trebui sa te ajute totusi esti la sectiunea "Tutoriale & Help" ?
Vad ca unii nu accepta nici sa incepi, ca na, n-ai si tu lucrari mai proaste? si eu am si tu ai, ai si mai bune, dar nu trebuie sa sari, eram putin obosit si nam fost atent la perspectiva si scaunul mi sa parut normal acuma am vazut ca perspectiva era fugit rau, asta e puteati da un simplu sfat nu sa sariti asa.

Pai si vrei sa spui ca nu te-am si ajutat?Eu nu am spus ce am spus doar pt ca esti la inceput, ceea ce ai facut tu era ireal sau gresit nu din punct de vedere al imagini sau de incadratura ci din punct de vedere fizic(unei roti ii este imposibil fizic sa se roteasca atat sau unui scaun sa stea asa cum l-ai pus). Ideea e ca atunci cand termini o masina sa te mai uiti odata la ea si sa-ti inchipui ca masina aia chiar exista si atunci vei vedea unde sunt greseli incontestabile.Bafta;)
@Horicutz :Nu ti se pare ca esti cam offtopic si ca tinzi spre flame?

HD-90-MTZ 26-08-10 23:08

Quote:

Originally Posted by raresh19 (Post 3611533)

Frate esti la sectiunea "Tutoriale & Help" dar esti pe thread-ul "Comentarii lucrari!".Pe mine m-a deranjat faptul ca desii esti incepator si nu pui o janta calumea te arunci la creatii si le mai si postezi.Cum am mai spus incearca pentru inceput sa pui o janta calumea, sa o lasi din suspensii, pleoape/bad-boy look,o culoare cat de cat reala.Cand iti ies astea poti sa te bagi deja la kituri exterioare,evazari aripi, schimbari de background etc.Asta am vrut sa spun personal mie mi-ar fi rusine sa pun lucrarea facuta de tine pentru ca as realiza ca este varza .Scuze daca te-am deranjat.

22VIN 27-08-10 13:48

2 Attachment(s)
As vrea si eu va rog de data asta niste pareri. Mi-ar fi placut sa fac mai multe modificari, dar calitatea pozei nu prea-mi permite. M-am chinuit destul sa ascund bandourile sau sa le colorez in culoarea masinii dar n-am prea reusit asa ca le-am lasat asa. Bine, sunt si incepator si nu stapanesc destul de bine photoshopul cat sa imi iasa ce vreau cum trebuie.

skyZZo 27-08-10 20:10

3 Attachment(s)
Pai sa vedem....

E primul meu proiect in PS....greselile sunt evidente....daca puteti da cateva sfaturi...asi ramane recunoscator :)

cannonball 27-08-10 21:25

@amphetamine: e frumos bre dar puteai sa latesti putin rotile spate is prea de bicicleta in rest e bine pt inceput.GJ;)
@skyzzo: partea de jos a barii fata e blur, ai urme de smudge sub vinyl , ai lasat o linie alba langa cauciucul spate iar masina e prea mare in bg aproape atinge de tavan, iar prin geamuri se vede fostul bg, sper sa nu te superi dar asa vei stii unde sa nu mai gresesti data viitoare.Bafta ;)

22VIN 27-08-10 23:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 3614753)
@amphetamine: e frumos bre dar puteai sa latesti putin rotile spate is prea de bicicleta in rest e bine pt inceput.GJ;)

Mersi:) Am latit rotile si am mai lasat-o putin:-)

All times are GMT +2. The time now is 13:49.

- Copyright 2026 4Tuning